Pregledi🤰🏼
.
05.02. - Lolola13(anomaly)
06.02. - Ivka33, Teich14, Lunolina (anomaly)
10.02. - Zrinkolina
11.02. - Pandora4, Libo1415, AnnieP (anomaly)
12.02. - Maslačak_13, Mommy735, Megyca
13.02. - Emma05
14.02. - Petrucika
17.02. - Andrea41, Greta10
18.02. - Lolola13, Matke, Petra_aaa
19.02. - Maslačak_13, RužaFT (anomaly), Leptirica_ (anomaly)
20.02. - Tinchilina
24.02. - Pixi
27.02. - Škorpija
28.02. - Moonchild, Pukica
03.03. - Tonkica1509, AnnieP, Keksolina, ddm2463
04.03. - Emi25
05.03. - Ania
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Dobro jutro svima
Lolola13 sretno na anomaly danas, nadam se da ćeš sve lijepo vidjeti i da će dugo trajati pregled da uživaš. 😊
.
Melody, nisam uhvatila jel se javila jučer s pregleda?
Nemam je ni na popisu za termine za porode.
Tuu sam ☺️ sad vidim da termin nisam ni napisala 18.08 ❤️
Beba je dobro, nuhalni je 1.7 prenatalni nisam radila vec double pa cekam rezultate.
Pregledi🤰🏼
.
05.02. - Lolola13(anomaly)
06.02. - Ivka33, Teich14, Lunolina (anomaly)
10.02. - Zrinkolina
11.02. - Pandora4, Libo1415, AnnieP (anomaly)
12.02. - Maslačak_13, Mommy735, Megyca
13.02. - Emma05
14.02. - Petrucika
17.02. - Andrea41, Greta10
18.02. - Lolola13, Matke, Petra_aaa
19.02. - Maslačak_13, RužaFT (anomaly), Leptirica_ (anomaly)
20.02. - Tinchilina
24.02. - Pixi
27.02. - Škorpija
28.02. - Moonchild, Pukica
03.03. - Tonkica1509, AnnieP, Keksolina, ddm2463
04.03. - Emi25
05.03. - Ania
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Dobro jutro svima
Lolola13 sretno na anomaly danas, nadam se da ćeš sve lijepo vidjeti i da će dugo trajati pregled da uživaš. 😊
.
Melody, nisam uhvatila jel se javila jučer s pregleda?
Nemam je ni na popisu za termine za porode.
Tuu sam ☺️ sad vidim da termin nisam ni napisala 18.08 ❤️
Beba je dobro, nuhalni je 1.7 prenatalni nisam radila vec double pa cekam rezultate.
Super, neka je sve dobro s bebicom. 😊
Kad ti je idući pregled?
.
Dodana si na listu termina poroda. 😊
🩷 7/2022
Cure koje imaju preglede sretnoooo!!!! A koje su vec tu sa lipim vjestima cestitam od srca🥰
+ 10.10.
Heej,
Cestitke na pregledima i sretno svima koji su na redu.
Lolola haha a joj, ostatak dana bude bolji jer je danas druskanje, dobro je znati za asos. Bas gledam neku trudnicku odjecu.
Ja odbrojavam do pregleda, tek je 21.2. 😒 a zadnji je bio prije skoro mjesec dana. Vec sam nervozna. Cini mi se da vec osjetim bebu, jedva cekam da se to malo pojaca.
2021 💙
Lolola13 sretno na pregledu! 🍀
Sad sam nekaj pročitala, malo sam se i nasmijala pa recite mi je li to zaista istina! Da se na porod ne smije ići nalakiranih noktiju jer se po noktima vidi da nešto nije u redu?! 😅
Petrucika svakako se previse tusiras. Mislim, trebala bi se savjetovati sa doktorom za svaki slucaj da nije kolestaza (rijetko je ovako rano, ali moze se dogoditi).
Opcenito nije preporuka tusirati se svaki dan (malu mozes isplahnuti svaki dan, bez tusiranja cijelog tijela😬), a kamoli 2x dnevno vrucom vodom - nije ni cudo da te sve svrbi.
Ja se mazem sa vise vrsta ulja/krema pa ti saljem da si pogledas, mozda ce ti nesto pasati :)
Svaka prostorija ima neko ulje/kremu pa se mazuckam cim me krene zatezati 😬
A i nekako se nadam da ce si koza od svega uzeti po nesto.
Ulja:
Cisto bademovo ulje
Mustela maternite
Ulje kostica marelice
Krema:
Uriage bariderm (ja mislim, to ti mogu doma pogledati)
Melem mama
.
Lolola joj neka je sva nevolja u trapkama. Btw pohvale za h&m trapke - nakon sto ih je snajderica malo prekrojila, ne vadim se iz njih ni privatno ni poslovno😬
Sretno na pregledu i uzivaj u druskanju. Btw jesu ti rekli da moras doci sa punim mjehurom? Nesto sam citala da se na anomaly scan ide sa punim mjehurom (ali mozda je to bilo ranije🤷🏼♀️)
.
Ekipa cestitam na dobrim pregledima❤️
.
Ne smijem se previse hvaliti, ALI meni je zadnjih dana manje muka i imam vise energije i ponovno se osjecam kao ja 😬😄
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lolola13sretno na pregledu! 🍀
Sad sam nekaj pročitala, malo sam se i nasmijala pa recite mi je li to zaista istina! Da se na porod ne smije ići nalakiranih noktiju jer se po noktima vidi da nešto nije u redu?! 😅
Istina je da se po boji prirodnih noktiju može skužiti da nešto nije u redu, ne samo na porodu nego općenito pri operacijskim zahvatima.
.
Mislim da nitko neće u rađaoni nositi aceton i skidati lak rodilji tako da tko želi imati nalakirane nokte na porodu - slobodno, ali ne vidim zašto riskirati.
.
Po meni su kratki, nenalakirani nokti i općenito bez nakita bonton za odlazak u bolnicu na neki zahvat, a pogotovo porod. Al svatko odlučuje za sebe 🙂
Jutro cure, nije me bilo par dana.. bas sam bila u nekom losem raspolozenju i bezvoljna, jucer izmjerim tlak kad ono 85/47… danas sam se digla ko nova, napravila dorucak prosetala psa i idem se malo srediti i na kavicu🥰
Nadam se da ste mi sve dobro, vidim da su pregledi prosli super i cestitam na tome❤️
Drago mi je da si danas bolje, uživaj. 😊
.
Ti ja smo danas 20tt, točno na pola. 😊
🩷 7/2022
Ajme aj nemogu bez laka na stopalima 😂 ostavit ću bez laka na rukama valjda je dovoljno 😬
Cure ja znam za to lakiranje i nokte na nigama uredno nalakiram obavezno ali ne u neku kricavu boju!! Na rukama sam nekad da nekad ne ako je da to je inako neka mljecna njezna boja!! Jer dam to davno cula da se ne smi jer se po boji na nkotu pod noktim vidi stanje pacijenta!! Niko mi nikad nije prigovara za ove njezne tonove!! Kolestaza pa svakako cu napomenut na kontroli ali nije to meni takoo izrazeno i stvarno mislim da sam pretjerala s tim tusiranjem i od danas ukidam i samo cu jednom dnevno!! I dobro cu se namackat nakon tusa!! Ali mislim da nije u pitanju kolestaza iako panika uvik neka necega jer da to mene jako cese i stalno vec bi ja digla paniku ali ovo osjetim nakon tusiranja i tih mizda do pola sata sat iza onako zacese me svako toliko po kozi!! Sinoc cak nije ali dam sinoc se malo jace natopila mlijekom za tjelo!! Popratit cu do pregleda svakako!!
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji