Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pukica
    13. Siječanj 2025. 18:33

Meni je Torch isto pokazao da nemam antitijela na toxoplasmozu pa sad razbijam glavu kad jedem sirovo voće i povrće jesam li ga dovoljno oprala 🙄 Jutros je muž donio sir s placa i ispekla sam ga full na tavici al svejedno me poslije uhvatila panika jesam li ga baš morala pojesti 😶‍🌫️ Jel i vi cure razvijati glavu oko hrane ili sam jedina skrenula? 😂 anna1507 u pravilu ne bi smjele jesti suhomesnate iz domaće radinosti

• Andrea41
    13. Siječanj 2025. 18:35

Pozdrav! Javljam samo da sam pokupila RSV virus tako da nisam išla danas na pregled. Doktorica je rekla da se javim kad ozdravim..☹️🤷‍♀️
    Divna vijest jest da je stigao Nifty test i sve je ok, a čekamo dečkića! 🥰💙Btw. Ne kužim kako da stavim ove trake koje vi imate na kojim piše koliko sam trudna. Kako to napraviti? 🤔

AnnieP
    13. Siječanj 2025. 18:41

Andrea41

Pozdrav! Javljam samo da sam pokupila RSV virus tako da nisam išla danas na pregled. Doktorica je rekla da se javim kad ozdravim..☹️🤷‍♀️
    Divna vijest jest da je stigao Nifty test i sve je ok, a čekamo dečkića! 🥰💙Btw. Ne kužim kako da stavim ove trake koje vi imate na kojim piše koliko sam trudna. Kako to napraviti? 🤔

Žao mi je zbog rsv, ozdravi brzo. 🫂
    Čestitam na dečkićuuu.🩵Nemam zapisano kad je tebi termin?Za traku odeš na tickerfactory.com, upišeš sve podatke za trudnoću i onda kopiraš najveći link. Odeš na forumu na svoj profil i u svoj potpis zaljepiš.

🩷 7/2022

• anna1507
    13. Siječanj 2025. 18:42

Pukica

Meni je Torch isto pokazao da nemam antitijela na toxoplasmozu pa sad razbijam glavu kad jedem sirovo voće i povrće jesam li ga dovoljno oprala 🙄 Jutros je muž donio sir s placa i ispekla sam ga full na tavici al svejedno me poslije uhvatila panika jesam li ga baš morala pojesti 😶‍🌫️ Jel i vi cure razvijati glavu oko hrane ili sam jedina skrenula? 😂anna1507 u pravilu ne bi smjele jesti suhomesnate iz domaće radinosti

U nekom sam članku čitala da je ok jesti domaće meso koje je kontrolirano od strane nadležnih veterinarskih službi. Ja stalno razbijam glavu oko toga šta jesti, mislim da je Google doprinijeo mojoj ludosti. Čini mi se da za svaku hranu ima objašnjenje zašto je nije dobro jesti, od jaja, suhomesnatih proizvoda pa do tjestenine. Definitivno domaće a ni nikakve druge kobasice više neću jesti. 

🙎🏻‍♀️92 godište
    🧔86 godište
    Dijagnoza: Idiopatska neplodnost
    IVF+ICSI/Zymoth
    Broj embrija:4
    Prenesenih: 1 dana 30.09.2024.
    Smrznutih:3
    Poliklinika Cito
    11/24 FET jedne blastociste, beta 11 dnt 613, 13dnt 1137.
    27.12. 24. UZV čuje se ❤️
    16.01.25. UZV ⏳

AnnieP
    13. Siječanj 2025. 18:45

AnnieP

Andrea41

Žao mi je zbog rsv, ozdravi brzo. 🫂
    Čestitam na dečkićuuu.🩵Nemam zapisano kad je tebi termin?Za traku odeš na tickerfactory.com, upišeš sve podatke za trudnoću i onda kopiraš najveći link. Odeš na forumu na svoj profil i u svoj potpis zaljepiš.

Kopiraš BBCode

🩷 7/2022

petrucika
    13. Siječanj 2025. 18:50

Cestitam na urednim pregledima!!! Imamo i dvi curice blizanke preslatkoooo❤️❤️neka je veselo , potitivno i sretno do kraja❤️

+ 10.10.

Emma05
    13. Siječanj 2025. 19:01

Ja jedem sve što mogu termički obraditi. Izbacila sam salate jer se hranim kod svekrve još pa neznam kako ju opere a neću ženu tlačiti s time. I žao mi je salate jer sam ju jela obavezno za ručak prije na sve moguće načine u kombinaciji s nekim mesom, lososom, kus kusom, rižom i sl. Umjesto žive salate sada radije skuham još nešto zeleno tipa brokulu, mahune i sl. Suhomesnato nisam takla nikako a nisam ni prije baš nešto nešto jela to jer mi je prehrana bila više "fit". Ne jedem ni mljeveno meso u vidu pljeskavica, burgere i to zbog straha od toxo isto a tako bi maznula jedan tartufo burger🤤. Neznam kako speku u restoranima/fast foodu i sl pa radije izbjegavam. Pojedem zato sarmu, punjene paprike iz kućne radinosti.  Sve drugo jedem. Ne pijem kavu više ujutro pa sam to zaminila sa čokolinom jer nisam znala što ću umisto kave a da je toplo i slatko. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05
    13. Siječanj 2025. 19:06

Andrea41

Čestitam na urednom testu!🥰 žao mi je zbog virusa..gadan je ali proći će i to..

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• ddm2463
    13. Siječanj 2025. 19:13

Što se tiče povraćanja ja još uvijek vodim muke, pisala sam da sam bila na infuziji i to. 
    Dobila sam Hoggar + vitamin b6 sam uzela u ljekarnoj i to više ništa ne koristim. Bitno je imati više obroka u toku dana ali malih, ništa pretjerano. Ja pojedem tipa za doručak tost sa mlječnim namazom, ručak npr jedem skoro sve, najčešće piletina sa npr krumpirom, riža, tjestenina.. 
    Neko voće kasnije pa opet tost sa nekim namazom, čokolino i tako to ali svakako u manjim količinama. S vremenom bi trebalo biti bolje. Pijem samo vodu i cedevitu od naranđe jednom u danu si napravim. Mozda joj nešto od toga pomogne, vjerojatno će joj i doktorica dati neku terapiju.. držim fige da joj što prije prođe 

01.12. +

• Olivia888
    13. Siječanj 2025. 19:14

Emma05

Ja jedem sve što mogu termički obraditi. Izbacila sam salate jer se hranim kod svekrve još pa neznam kako ju opere a neću ženu tlačiti s time. I žao mi je salate jer sam ju jela obavezno za ručak prije na sve moguće načine u kombinaciji s nekim mesom, lososom, kus kusom, rižom i sl. Umjesto žive salate sada radije skuham još nešto zeleno tipa brokulu, mahune i sl. Suhomesnato nisam takla nikako a nisam ni prije baš nešto nešto jela to jer mi je prehrana bila više "fit". Ne jedem ni mljeveno meso u vidu pljeskavica, burgere i to zbog straha od toxo isto a tako bi maznula jedan tartufo burger🤤. Neznam kako speku u restoranima/fast foodu i sl pa radije izbjegavam. Pojedem zato sarmu, punjene paprike iz kućne radinosti. Sve drugo jedem. Ne pijem kavu više ujutro pa sam to zaminila sa čokolinom jer nisam znala što ću umisto kave a da je toplo i slatko.

Ja kao toplo i slatko pijem kakao :) Uzela sam Bio Bio, iako se cini da Tvornica zdrave hrane ima kvalitetniji i super je za zeljezo :) 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.