Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pukica
    13. Siječanj 2025. 12:52

Tinchilina

Dobila sam rezultate Torcha, i nisam baš nešto puno pozitivna 😄 a kolko vidim nisam prebolila ni petu bolest :(
    To je netko bio pisao da bi moglo biti opasno za plod ako mi mali to pobere u vrtiću. Ima tko još nekih podataka?

Da, peta bolest može biti zeznuta ako ju dobiješ u trudnoći, posebno u prvih 12 tjedana koliko sam upućena.

• ddm2463
    13. Siječanj 2025. 16:31

Ja ne znam za trudničku robu ali sa sheina ovako općenito stvari stvarno nisu loše. Mislim da temu ima sličnu odjeću  s tim da na temu-u ne moraate se zamarat s povratom robe ak vam šta ne odgovara oni vam vrate novce na račun, ne morate vraćati proizvod. Tako je bar bilo. Za shein ne znam kakvi su s povratom pa eto mozda nekome bude korisno 😁

01.12. +

Emma05
    13. Siječanj 2025. 16:56

Meni su radili TORCH. Nemam antitijela na Toxoplasmozu i HSV pa mi je gin rekao sa izbjegavam mačke, ljubakanje s ljudima (pogotovo izazovno bilo kroz blagdane😂) i salate (pogotovo gotove) i termički neobrađenu hranu. 
    ----------
    Cure koje imaju problema s povraćanjem u trudnoći - što ste od terapije dobili? I što ste pili/jeli a da vam je lakše bilo od toga? Moja prijateljica je trudna koliko i ja i ne staje povraćati, danas je završila na infuziji pa da joj dam koji savjet iz naše cijenjene grupe😊..a milo mi ju je koliko se pati. Kod mene sve ok a ona iz kreveta ne izlazi🥹

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

lolola13
    13. Siječanj 2025. 17:06

Hvala cure za savjete, ne znam zasto ali nekako izbjegavam i shein i temu 😅 ali ako bas ne preostane drugih opcija morat cu isprobati sto oni imaju...Emma zao mi je tvoje prijateljice 😔 Ja nisam bas nesto povracala, barem to. Moj problem je odbojnost prema hrani, mucnine i zgaravica 😬 ono sto je meni rekla prijateljica koja ne staje s povracanjem je da joj nista nije pomoglo osim prilagodene dijete nakon infuzije i boravka u bolnici par dana. Pocela je onda piti i rehidromix i krenulo joj je na bolje. I pila je Prolom vodu. Nadam se da cure koje su povracale imaju neki koristan savjet. 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Olivia888
    13. Siječanj 2025. 17:28

Ja sam od ginekologice dobila recept za Nuperal, s tim receptom se naručuje lijek u ljekarni i plaća se, obično se čeka par dana da stigne no ponekad ga ljekarne imaju na stanju. Meni nije pomoglo, tj. jako me uspavljivao i čudno se osjećala tako da sam samo par tableta popila, dok je s druge strane mojoj sestri bio odličan. U sastavu je to doxilamin i vitamin B6. Netko je ovdje napisao da se kao terapija daje i Hoggar + vitamin B6 zasebno, Hoggar mi je isto ginekologica spomenula. Pa može pitati svoju ginekologicu što misli o tim lijekovima i dali ih preporuča jer su to ipak jači lijekovi. Ove blaže stvari koje se često spominaju tipa đumbir i slično meni nažalost nije pomagalo. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• anna1507
    13. Siječanj 2025. 17:58

Pozdrav cure, 10 sam tt. Danas sam jela domaću svinjsku suhu kobasicu i to sam se baš poštanski najela, kao da sam zaboravila da sam trudnica ili ne znam već šta mi se dogodilo, inače rijetko ili nikako ne jedem suhomesnate proizvode. Jedete li suho meso i kakva su vam iskustva? Nekako sam pod stresom pogotovo čitajući po Googleu o toksoplazmi i ostalom. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

🙎🏻‍♀️92 godište
    🧔86 godište
    Dijagnoza: Idiopatska neplodnost
    IVF+ICSI/Zymoth
    Broj embrija:4
    Prenesenih: 1 dana 30.09.2024.
    Smrznutih:3
    Poliklinika Cito
    11/24 FET jedne blastociste, beta 11 dnt 613, 13dnt 1137.
    27.12. 24. UZV čuje se ❤️
    16.01.25. UZV ⏳

petrucika
    13. Siječanj 2025. 18:02

anna1507

Pozdrav cure, 10 sam tt. Danas sam jela domaću svinjsku suhu kobasicu i to sam se baš poštanski najela, kao da sam zaboravila da sam trudnica ili ne znam već šta mi se dogodilo, inače rijetko ili nikako ne jedem suhomesnate proizvode. Jedete li suho meso i kakva su vam iskustva? Nekako sam pod stresom pogotovo čitajući po Googleu o toksoplazmi i ostalom. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ja jedem sve suhomesnato ovo iz ducana ali domace ne!! Kao nisan bas sigurna u te domace koliko je to osuseno ili nije!! Ja imam pancetu domacu ali ju ne jedem samo s tave tj kad ju malo okrenem i onda tako uz nesto OK!! Inace ne!!! Ali inace iz ducana jedem normalno!!

+ 10.10.

Megyca
    13. Siječanj 2025. 18:19

Pozdrav cureee, evo mene s pregleda, bebe su super odgovaraju tjednima i cini se da cekamo dvije curiceeee 🎀🎀 kontrola ce biti svaka 2 tjedna znaci 27.01. mi je iduci pregled. Puse svimaaa🥰

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

AnnieP
    13. Siječanj 2025. 18:22

Megyca

Pozdrav cureee, evo mene s pregleda, bebe su super odgovaraju tjednima i cini se da cekamo dvije curiceeee 🎀🎀 kontrola ce biti svaka 2 tjedna znaci 27.01. mi je iduci pregled. Puse svimaaa🥰

Čestitam na dobrom pregledu i dvije curkeee 😊❤️

🩷 7/2022

• moonchild
    13. Siječanj 2025. 18:26

Megyca

Divne vijesti, čestitam ✨️✨️🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.