Kcer je petu preboljela pa se nadam da sam i ja, makar ni to nije garancija da necu pokupiti 😅 ah, ne zelim se stresirati bez veze. U globalu mi je imunitet nepostojeći ovu trudnocu 😣 malo malo neka prehlada nesto
2021. M 💗
Pregledi 🤰🏼14.01. - Lolola13
15.01. - Petrucika, Maslačak_13, Petra_aaa
16.01. - Emma05
17.01. - Mommy735
20.01. - Greta10
21.01. - Teich14
22.01. - Leptirica_, RužaFT
27.01. - Pixi, Megyca
30.01. - Keksolina, Moonchild, Tinchilina
31.01. - AnnieP, _spring_, ddm2463
04.02. - Ania, Emi25
11.02. - Pandora4
🩷 7/2022
Dobro jutro svima.
Lolola13 sretno na pregledu danas. 😊
Vidim da pišete o bolestima, ja se zasad dobro držim, apsolutno ništa mi nije bilo. Muž i mala su bili bolesni ali mene je zaobišlo.
L je ovo druga ( kao školska) godina u vrtiću i okej se drži, valjda mi do poroda ništa ozbiljno neće donijeti.
Kad ja rodim suprug planira onda uzeti mjesec dana porodiljnog što još ima od L jer ništa nije koristio, pa godišnji, ima prvo i 5 dana od posla. Tako da to će biti neka 2 mjeseca kod kuće. Ono od hzzo (po novom 15 dana) će čuvati za Božić i super.
Mama mi isto želi pomoći pa će i ona uzeti godišnji kad se dogovorimo. Iako s L mi je samo suprug pomagao, mama mi je samo 2,3 puta došla opeglati, nisam je htjela više zamarati. A prva 3 mjeseca od L nam je kuća blistala, oboje smo stalno čistili. 😄
Sad kad dođe druga curka mislim da će biti malo drugačije.
🩷 7/2022
I za L planiramo da ne ide u vrtić od kraja 6mj kad ja rodim pa do početka 9.mj. Da ne donese što bebi, malo da stekne imunitet. Iako to nije garancija. Imamo oko sebe jako puno male djece tako da sve je moguće. 😄
Sa L su nam babinje počele nakon tjedan dana (ako izostavim naše roditelje i braću koji su svi došli dan kad sam došla iz bolnice). Kroz kuću nam je u dva mjeseca prošlo 80 ljudi, rodbina i prijatelji. Stvarno svi dođu u babinje, nikog ne pozoveš.
Sad planiram biti "sebična" pa neću tako rano pustitin
🩷 7/2022
Vezano za hranu, jedem sve, osim sirovog mesa i sirove ribe, suhomesnato sve jedem, s placa sir, voće, povrće također sve i svagdje. Alkohol naravno ne konzumiram uopće, a pušila nikad nisam. Vezano za vrtićke bolesti, mala isto svašta donese, već sam bila bolesna na početku trudnoće. Vidjet ćemo kako će biti dalje 😁
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Dobro jutro svima.
Vidim da pišete o bolestima, ja se zasad dobro držim, apsolutno ništa mi nije bilo. Muž i mala su bili bolesni ali mene je zaobišlo.
L je ovo druga ( kao školska) godina u vrtiću i okej se drži, valjda mi do poroda ništa ozbiljno neće donijeti.
Kad ja rodim suprug planira onda uzeti mjesec dana porodiljnog što još ima od L jer ništa nije koristio, pa godišnji, ima prvo i 5 dana od posla. Tako da to će biti neka 2 mjeseca kod kuće. Ono od hzzo (po novom 15 dana) će čuvati za Božić i super.
Mama mi isto želi pomoći pa će i ona uzeti godišnji kad se dogovorimo. Iako s L mi je samo suprug pomagao, mama mi je samo 2,3 puta došla opeglati, nisam je htjela više zamarati. A prva 3 mjeseca od L nam je kuća blistala, oboje smo stalno čistili. 😄
Sad kad dođe druga curka mislim da će biti malo drugačije.
AnniP očinski dopust ti se povećava s 10 na 20 radnih dana 😊
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
CMV se prenosi kapljičnim putem i djeca su često prijenosnici. Nezgodno za mame vrtićana jer realno ne možeš se izolirati od vlastitog djeteta, a i koliko znam djeca budu često bez simptoma bolesti.
Da, točno tako. Ja imam todlera u vrtiću. I na prvom testu sam bila pozitivna na trenutnu infekciju. Simptome nemam nikakve i obično nije opasno za odrasle niti djecu, ali može biti jako opasno ako je prešlo na plod. A iskreno se nadam da nije. Dala sam ponovni uzorak pa ćemk vidjeti nakon toga koji su koraci
Dobro jutro svima.
Sad kad dođe druga curka mislim da će biti malo drugačije.AnniP očinski dopust ti se povećava s 10 na 20 radnih dana 😊
Negdje sam pročitala da ide s 10 na 20 dana, pa sam onda pročitala da ide s 10 na 15. U svakom slučaju super 😄
🩷 7/2022
Hvala AnnieP! Veselim se jako pregledu, ovo je sad prvi pregled da nemam uopce nervoze i straha nego samo jedva cekam 😁 Vjerujem da cemo danas saznati i spol, to me posebno veseli 🥰
Kaj se tice babinja, meni je plan zabraniti svima dolazak minimalno mjesec dana, osim bas najblizima. Vec tako i najavljujemo ljudima, da se pripreme 😆 Bolesti me hvala bogu zaobilaze za sada, muz je nesto bio bolestan ali nisam pokupila od njega. Naravno, lako meni dok smo nas 2 sami i nemam druge djece 😅
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
CMV se prenosi kapljičnim putem i djeca su često prijenosnici. Nezgodno za mame vrtićana jer realno ne možeš se izolirati od vlastitog djeteta, a i koliko znam djeca budu često bez simptoma bolesti.Da, točno tako. Ja imam todlera u vrtiću. I na prvom testu sam bila pozitivna na trenutnu infekciju. Simptome nemam nikakve i obično nije opasno za odrasle niti djecu, ali može biti jako opasno ako je prešlo na plod. A iskreno se nadam da nije. Dala sam ponovni uzorak pa ćemk vidjeti nakon toga koji su koraci
Drzim fige da je sve ok i da nije doslo do bebice! 😊 Bas mi djeluje stresno to s vrtickim bolestima dok vas citam 😬 Djeca u mojoj okolini su nekako imala okolnosti da ne moraju u vrtic prije 3. godine i nisam se susretala s tim da su tako bolesna i nisam cula niti za jednu od tih bolesti koje spominjete.. Ali znam da ce moja beba morat sa godinu dana i sitno krenuti pa me sve strah sto me ceka 🙈
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji