Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lunolina

Broj poruka: 1558

Prijavi adminu

Greta hvala ti! Sve sam si print screen-ala da imam za kasnije.
    Dobro si rekla ovo za kolica i lift, nisam uopce razmisljala o tome, a mi u zgradi imamo bas neki mini mini lift. Bilo bi bas nezgodno da kupimo kolica i skuzimo da ne stanu u lift😂
    Ja opcenito o bebama ne znam puno (a o muskoj djeci pogotovo🙈).
    Meni je prijateljica rekla da od robe kupim slijedece pa mozda nekome posluzi:
    u veličini 56
    - 6-7 bodya kratki rukav
    - 6-7 bodya dugi rukav
    - 5-6 jednodijelnih kombinezona
    - 3 - 4 para čarapica
    - 1 - 2 tanke kapice
    - 4 - 5 tankih pamučnih hlačica

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

ana0310

Broj poruka: 1253

Prijavi adminu

Lunolina

Dobro si rekla ovo za kolica i lift, nisam uopce razmisljala o tome, a mi u zgradi imamo bas neki mini mini lift. Bilo bi bas nezgodno da kupimo kolica i skuzimo da ne stanu u lift😂
    u veličini 56
    - 6-7 bodya kratki rukav
    - 6-7 bodya dugi rukav
    - 3 - 4 para čarapica
    - 1 - 2 tanke kapice

Hlacice bi ja gledala da nemaju elastiku koja steze, u hm npr. imaju sa sirokom pasicom, al nema gume 😊 

2021. M 💗

ana0310

Prijavi adminu

Kolicina robe koja ovisi o bebi (i stanju mame 😅), ja stvarno nisam pretjerivala, al je bome muz u jednom trenu isao po jos hlacica i pidamica onih jednodijelnih 😂 

2021. M 💗

• greta10

Broj poruka: 228

Prijavi adminu

Petrucika ovu medelu sam iznajmila/ https://shop.medela.co.uk/products/breast-pumps/electric/symphony-rental-breast-pump/ to je zbilja masina- dolazi u koferu kolika je. Al vjerujem da je i ova normalna elektricna medela super. Moja je bila tomee tipee i bas bas nisam bila zadovoljna.
    Ana0310  imas preporuku za gnjijezdo il na sto paziti kod odabira?

Curica 6/23 🩷

• greta10

Prijavi adminu

Lunolina

u veličini 56
    - 6-7 bodya kratki rukav
    - 6-7 bodya dugi rukav
    - 3 - 4 para čarapica
    - 1 - 2 tanke kapice

Tak je frendica srecom posudila kolica pa skuzila da ne mogu proc ulazna vrata zgrade🤣🤣

Curica 6/23 🩷

ana0310

Prijavi adminu

greta10

Petrucika ovu medelu sam iznajmila/https://shop.medela.co.uk/products/breast-pumps/electric/symphony-rental-breast-pump/to je zbilja masina- dolazi u koferu kolika je. Al vjerujem da je i ova normalna elektricna medela super. Moja je bila tomee tipee i bas bas nisam bila zadovoljna.
    Ana0310 imas preporuku za gnjijezdo il na sto paziti kod odabira?

Za stariju sam uzela dada&rocco velvet gnijezdo, bili smo zadovoljni i stalo mi je u masinu pa mi je to bilo super i nije gubilo formu nakon pranja. Sad cu vidjeti, vjv opet isto. 😊

2021. M 💗

• greta10

Prijavi adminu

I jos jedna zgodna stvar- kamera za bebu. Mi smo uzeli obicnu saomi 360 kameru i super radi, jasna je slika i zvuk al app mora biti stalno upaljen/ na wifi. Idealno imati neki stari mob koji ce bit samo za kameru. Zato mislim da su bolje one bas kamere kaj imaju svoj mobitor al nemam osobno iskustvo. 

Curica 6/23 🩷

ana0310

Prijavi adminu

greta10

I jos jedna zgodna stvar- kamera za bebu. Mi smo uzeli obicnu saomi 360 kameru i super radi, jasna je slika i zvuk al app mora biti stalno upaljen/ na wifi. Idealno imati neki stari mob koji ce bit samo za kameru. Zato mislim da su bolje one bas kamere kaj imaju svoj mobitor al nemam osobno iskustvo.

Da, mi imamo od Motorole baby monitor koji je evo 3 i pol godine u pogonu 😅 baterija oslabila, pao 100x, al i dalje se neda 😁 

2021. M 💗

• greta10

Prijavi adminu

ana0310

greta10

Petrucika ovu medelu sam iznajmila/https://shop.medela.co.uk/products/breast-pumps/electric/symphony-rental-breast-pump/to je zbilja masina- dolazi u koferu kolika je. Al vjerujem da je i ova normalna elektricna medela super. Moja je bila tomee tipee i bas bas nisam bila zadovoljna.
    Ana0310 imas preporuku za gnjijezdo il na sto paziti kod odabira?
    Za stariju sam uzela dada&rocco velvet gnijezdo, bili smo zadovoljni i stalo mi je u masinu pa mi je to bilo super i nije gubilo formu nakon pranja. Sad cu vidjeti, vjv opet isto. 😊

E super hvala. Bas cu ga pogledati

Curica 6/23 🩷

• Tinchilina

Broj poruka: 373

Prijavi adminu

Greta, hvala na savjetima, iako sam nedavno rodila svejedno mi je bilo korisno pročitati. Zanima me zašto nisi bila zadovoljna sa električnom izdsjalicom? Ja sam si sad uzela aventovu električnu uz već ovu ručnu koju imam iz prve trudnoçe jer računam da neću moć njih dvoje baš dojit tolko uspješno kao i prvo dijete. Pa sam mislila izdajat se i davat im na bočicu to plus dohrana kolko će trebati. Inače, ja bih savjetovala svima da si uzmu bilo kakvu ručnu da imaju doma, jer sam ja ovu dobila na poklon a isto sam razmišljala ma budemo kupili ako ću trebati bla bla. Međutim, kad sam došla doma iz rodilišta ne znam jel bio treći ili čak četvrti dan cini mi se, u tom vremenu od čekanja vizite i pripreme za izlazak iz rodilišta  i dok je došlo otpusno pismo plus put do doma meni su grudi bile pred mastitisom kad sam ja to skužila dok su se slegle emocije nakon ulaska u kuću i dok smo se primirili i to. Da nisam u toj sekundi imala spremnu izdajalicu bilo bi zlo i naopako. Ovo me spasilo. Tako da, moj glas ide da se to ima pri ruci, pa makar i rabljena, zlu netrebalo. Plus više puta mi je isto dobro došla dok mi se uspostavljala laktacija a on je znao imati skokoveni cijele noći i dane mi visit na cici pa mi navuć hrpu mlijeka koje sam onda mogla s njom malo izvuć i olakšat pritisak da se ne upali. Znam da se može i ručno, al ako je netko od vas probao to je žali bože. Ovo je naravno samo moje osobno iskustvo.

💙 5/2023

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.