Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    24. Lipanj 2024. 23:40

Leeloo ma da, vruće je jako..ja sam danas tek u 20h išla u šetnju. ja samo stanem na minutu dvije i nastavim čim popusti..
    Purple naravno da ne mora biti loša, nego sam cijelo vrijeme mislila kao pokrenut će se samo 😅 Iako sad kad znam da je srijeda dan D, već mi je malo lakše 🙈
    Ja sam si za ujutro isplanirala šetnju po dućanima, kavica na terasi, popodne generalka kuće, navečer generalka mene ( 😂) i u srijedu idemo po našu curku 🩷

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    25. Lipanj 2024. 08:33

korni

Leeloo ma da, vruće je jako..ja sam danas tek u 20h išla u šetnju. ja samo stanem na minutu dvije i nastavim čim popusti..
    Purple naravno da ne mora biti loša, nego sam cijelo vrijeme mislila kao pokrenut će se samo 😅 Iako sad kad znam da je srijeda dan D, već mi je malo lakše 🙈
    Ja sam si za ujutro isplanirala šetnju po dućanima, kavica na terasi, popodne generalka kuće, navečer generalka mene ( 😂) i u srijedu idemo po našu curku 🩷

Žena sa planom😁😁😁👌👌👌🤞🤞🤞🤞

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

ElisaDay.
    25. Lipanj 2024. 09:53

Korni sretno!!! 🩷

korni
    25. Lipanj 2024. 09:54

Leeloo101

korni

Žena sa planom😁😁😁👌👌👌🤞🤞🤞🤞

Haha da 😅 bacam se na realizaciju 🤭😅

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13
    25. Lipanj 2024. 10:04

korni

🩷🩷 sretno sutra i javi nam se kad mozes 😙

💙5/24💙

Haru
    25. Lipanj 2024. 10:53

Sretno Korni! 😊❤️

'21. 💙
    '24. 💛

katy_kaya
    25. Lipanj 2024. 10:55

Korni, drzimo fige za srijedu 🤞🤞🐣
    .
    Spominjete ove BH kontrakcije, ja mislim da to nisam nikad imala. Kad se stvrdne trbuh osjetim da je to ona i da se pomice, vrti ili udara. Ko ce znati! 
    .
    Ja sam se malo povukla doma. Prije 10ak dana sam zavrsila na hitnoj s bolovima, na kraju urinarna, bilo dosta bakterija, ali s njom sve u redu, zatvorena, crp uredan, dovoljno plodne vode i uredni UZV. To me totalno porazilo, jer sam doslovno 4 dana prije toga bila na kontroli i sve je bilo u redu, a urinokultura mi je isto bila sterilna par dana prije. Prisjeo mi je odlazak na more i kupanje i bas sam potonula psihicki i krivila sam se maksimalno. Bolovi su prosli nakon ture antibiotika i sad cekam ponovit urinokulturu za par dana. Al bas mi je bilo krivo. Uzas. 

Perpetua
    25. Lipanj 2024. 10:57

Sretno, Korni, mislit ćemo na tebe sutra! Ugodi si danas što više možeš i uzmi možda par trenutaka za na miru nekako se osvrnuti na trudnoću i pozdraviti se s razdobljem dosad, meni takve stvari pomažu u tako nekim tranzicijama, onako malo zastati i zaista osvijestiti put dosad, pa onda spremnije ući u novu fazu sa svim njenim čudesnostima. 🥰

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Sreća2012
    25. Lipanj 2024. 11:28

Korni sretno💪🏼💪🏼💪🏼
    Ja prijavljujem uredan pregled, od iduceg krece ctg. I tezina bebe je procjenjena na 1890 g, a ja sam 30+2, gledam po internetu i sve nesto pise da bebe imaju do 1400 u tim tjednima. Je li to je tako ili je malecka malo veca, tj. teza? I dr kaze da nije bas mala beba pa sad vise ne znam😂
    Iduci pregled je 24.7.

laurell
    25. Lipanj 2024. 12:04

Korni sretnoooo i iscekujemo lijepe vijesti 🤞🏽🩷
    Katy kaya meni je trbuh od jucer poppdne do evo jutros toliko tvrd bio, ko kamen, jedva sam i disala, pre tesko mi bilo i hodati. Ja ne znam jesu li to te kontrakcije, ali meni je to satima trajalo. Onda sam prije spavanja popila magnezij i evo jutros je bolje. Da mi se nastavilo kontaktirala bih ginekologa jer bas je bila tezina u trbuhu i tvrd tvrd totalka. Imala sam osjecaj da ce prsnuti. Uzas. 🫨

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.