Erica identicno je i kod mene razmisljanje u stanje. Al to je valjda tako nekom, pucamo pod hormonima 🫨🙈 al svi su prosli i vratili se na staro pa cemo i mi! 🫶🏽
Korni uhhh, 40 punih tjedana! brzo ces nadam se!!! Javljaj nam ako bude kakvih novosti 😎
-
Sto se dojenja tice, ja bas imam neki osjecaj da ja to necu moci. Ne da ne zelim, dapace, bas zelim, al i ja kao i Hellobaby imam vise uvucene bradavice i kad ih gledam ne mogu zamisliti taj čin 🙈😂 i ono, gdje tu izlazi mlijeko 😂😂😂 buljim u njih i cudne su mi skroz. I moje su cak sad nekako suhe na vrhovima, kao da imam neke stalno “krastice” ne znam kako to nazvati i opsiati, na vrhu bradavica jel, mazem kremom al i dalje mi se to stvara. 🤷🏽♀️ imam osjecaj da je to sve tu zacepljeno
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Hellobaby hvala ti 🤗 baš bih voljela da se samo pokrene.. ali bojim se da su to samo moje želje 😂
Sretno sutra na pregledu 🍀
Haru možda nisu još trudovi ako ih danas nisi osjetila.. nadam se da su radovi uskoro gotovi i onda još spremanje torbe.
Laurell da da, javit ću 🤗 ja nemam uvučene bradavive, ali su isto suhe, i pojave mi se te kao krastice 🤷
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Purple haha imaš pravo za noć 😅
Plave okice bravo za malenu 🥳
–
Mi obavile pregled, uloživa za prst, unutarnje ušće zatvoreno. u srijedu ponavljamo pregled, i ako ne bude pomaka predlazu indukciju (zbog godina i ivf-a). 🙈
Znači to bi i mene moglo čekati...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ericaidenticno je i kod mene razmisljanje u stanje. Al to je valjda tako nekom, pucamo pod hormonima 🫨🙈 al svi su prosli i vratili se na staro pa cemo i mi! 🫶🏽
Korniuhhh, 40 punih tjedana! brzo ces nadam se!!! Javljaj nam ako bude kakvih novosti 😎
-
Sto se dojenjatice, ja bas imam neki osjecaj da ja to necu moci. Ne da ne zelim, dapace, bas zelim, al i ja kao i Hellobabyimam vise uvucene bradavice i kad ih gledam ne mogu zamisliti taj čin 🙈😂 i ono, gdje tu izlazi mlijeko 😂😂😂 buljim u njih i cudne su mi skroz. I moje su cak sad nekako suhe na vrhovima, kao da imam neke stalno “krastice” ne znam kako to nazvati i opsiati, na vrhu bradavica jel, mazem kremom al i dalje mi se to stvara. 🤷🏽♀️ imam osjecaj da je to sve tu zacepljeno
Jeste probale bademovim uljem,,?
Ericaidenticno je i kod mene razmisljanje u stanje. Al to je valjda tako nekom, pucamo pod hormonima 🫨🙈 al svi su prosli i vratili se na staro pa cemo i mi! 🫶🏽
Korniuhhh, 40 punih tjedana! brzo ces nadam se!!! Javljaj nam ako bude kakvih novosti 😎
-
Sto se dojenjatice, ja bas imam neki osjecaj da ja to necu moci. Ne da ne zelim, dapace, bas zelim, al i ja kao i Hellobabyimam vise uvucene bradavice i kad ih gledam ne mogu zamisliti taj čin 🙈😂 i ono, gdje tu izlazi mlijeko 😂😂😂 buljim u njih i cudne su mi skroz. I moje su cak sad nekako suhe na vrhovima, kao da imam neke stalno “krastice” ne znam kako to nazvati i opsiati, na vrhu bradavica jel, mazem kremom al i dalje mi se to stvara. 🤷🏽♀️ imam osjecaj da je to sve tu zacepljeno
Jeste probale bademovim uljem,,?
Nisam s uljem, uzela sam si neku kremicu koja se zove Mamina mast-za njegu bradavica tijekom trudnoce i dojenja.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Leeloo moguće da.. kažu da studije pokazuju da nije dobro dugo čekati kod ivf-a (ne znam zasto, osim da su moguće neke daljnje komplikacije), i da se svakako predlaze porod prije punih 41tt, plus godine kao otezavajuća okolnost naravno. ali možda se kod tebe pokrene ranije. Ja sam unatoč stalnoj aktivnosti zatvorena 😑
Ja nisam ništa mazala na bradavice 🙈
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Leeloo moguće da.. kažu da studije pokazuju da nije dobro dugo čekati kod ivf-a (ne znam zasto, osim da su moguće neke daljnje komplikacije), i da se svakako predlaze porod prije punih 41tt, plus godine kao otezavajuća okolnost naravno. ali možda se kod tebe pokrene ranije. Ja sam unatoč stalnoj aktivnosti zatvorena 😑
Ja nisam ništa mazala na bradavice 🙈
Laurel meni ta krema bila nedovoljna.. ulje od dm za trudnice mi je super, i brzo se upije...
Korni i ja se trudim biti aktivna, ali uz ove vrućine i nije lako.. još imam niski tlak pa mi svako malo mrak pred ocima🤪
Korni i Leeloo meni je porod kao krenuo sam, ali je sve bilo uzasno sporo i bila sam zabetonirana (a cijelu trudnocu aktivna) 🤣 tako da, iako porod nije bio dogovoren dobila sam i drip i dolantin i jos stosta... i sve je bilo super 😍
Hocu reci da indukcija ne mora biti losa 😊 iako, naravno da je bolje kad sve ide spontano.
Laurell mozda da si vidis one sesirice za bradavice?
💙5/24💙
Kornii Leeloo meni je porod kao krenuo sam, ali je sve bilo uzasno sporo i bila sam zabetonirana (a cijelu trudnocu aktivna) 🤣 tako da, iako porod nije bio dogovoren dobila sam i drip i dolantin i jos stosta… i sve je bilo super 😍
Hocu reci da indukcija ne mora biti losa 😊 iako, naravno da je bolje kad sve ide spontano.
Laurellmozda da si vidis one sesirice za bradavice?
Najvažniji je sretan ishod ❤️
Sto radite kod bh kontrakcije ako npr setate i nemate gdje sjesti
Može li se što dogoditi ako se ne mijenja polozaj
Sortiraj odgovore
Najstariji