Laurel,Nada da,bas to. Svi su puni komplimenata,sve je super,sve ovako i onako,dobila nekih 7 kila,samo trbuh,trudnoca uredna, a ja se uhvatim da sam bas zivcana i sve mi je tesko,stalno me nesto boli ovih 9 mjeseci,kičma,isijas,prepone,zeludac i zgaravica,umorna i iscrpljena od svega i pomislim kako samo zelim svoje tijelo nazad. Da se mogu ustat bez bolova,popet na 2. Kat da se ne uspusem,popit sa drustvom uz utakmicu 3 pice,otic na pravi trening i na sunce u 1 se osuncat, pojest sto zelim,.... ono,bas ima teskih dana. Nisam to tako zamisljala,ne placem i nemam prohtjeva za hranu ali me opralo me ovu drugu stranu i meni je trudnoca bas zivcano stanje i cesto sam nezadovoljna ogranicenjima koje imam. Eto,mozda sam najgora i najrazmazenija osoba na ovom svijetu ali trenutno 2 okidaca za podemonit su mi pitanja kad ce drugo (jer nece!) I kako majke sa 3,5 ili neznam koliko djece. Ono,neznam i ne zanima me. Svatko ima svoj zivot i svoju organizaciju,valjda mogu kad imaju vise djece. Meni je i ovo sve na dane too much. Jos sad i vrucine i zaista jedva cekam rodit...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
A onda opet krece osjecaj griznje savjesti i da sam nezahvalna jer nakon toliko borbe smo korak do cilja a ja njurgam na gluposti. A prije sam samo mislila kad bi mogla ostat trudna... Zacarani krug...hormoni su čudo🤯
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
purple13 ona obicno bude aktivna i place od 8 navecer do 2-3 ujutro 🤣 izmedu bude puno hranjenja i na kraju valjda kad se umori ju opet dojim pa obje zaspimo zajedno. Iskreno onda spava par sati u komadu (5 h) i ne budim ju za hranjenje, vec ujutro kad i mi ulovimo koji sat sna. Ali probudit ju ujutro lutrija, spavalq bi. 🤣 kroz dan mi zna biti po par sati na prsima ili ima dijelova dana kad ju podojim pa za 45 minuta ponovno. Tako da se izludira.
Uf, svaka cast, treba izdrzati taj period plakanja.
Ni ja nisam budila svoga (iako mu je najduzi san bio 3.5 sata), treba se malo odmoriti...
A ti dugi i cesti podoji su show. Ne znam di mu stane to mlijeko. Evo nocas se budi svakih sat, sat i pol 😆😆😆
💙5/24💙
purple13 danas sam npr. probudila mladu damu za dojenje jer nisam htjela da prode ne znam koliko sati od posljednjeg hranjenja. Danas dolazi patronazna pa cemo vidjeti kako stoji s tezinom.
Plave okice žao mi je da se mučite s hranjenjem, ali sigurna sam da će beba dobiti dovoljno na tezini. Sretno danas kad dodje patronažna. Moram priznati da je mene malo strah te noćne aktivnosti, jer i sad je nekako aktivnija noću 😅
Purple da, vjerujem da su noći najteže..i slažem se da nema planiranja i živicranja, ali sigurno će biti živciranja 😅 ja inače imam problem da baš teško zaspim nakon šta se noću probudim, pa me baš zanima kako će noći funkcionirati.. zasad nema naznaka da se nešto dogadja, poslije idemo na pregled pa se nadam da će ipak biti kakva promjena od prošlog tjedna.
Drzite se cure 💞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Koliko vidim, puno vas je pisalo da u trudnoci ne mozete spavati, tako da Korni, mislim da ste spremne za nocne aktivnosti haha!
Sretno na pregledu 😍
Plave okice drzim fige da je dobila na tezini 🥰🥰
💙5/24💙
Bila jutros patronazna i dobila je curka 80 g u 3 dana. Bas smo sretni. 🤗 nadam se da ce se ta ulazna putanja nastaviti i dalje te da nece padati.
Purple haha imaš pravo za noć 😅
Plave okice bravo za malenu 🥳
--
Mi obavile pregled, uloživa za prst, unutarnje ušće zatvoreno. u srijedu ponavljamo pregled, i ako ne bude pomaka predlazu indukciju (zbog godina i ivf-a). 🙈
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hej cure!
Sretno svima kojima je termin pred vratima 😄
Mi smo danas punih 37 i što se mene tiče mogu sutra rodit 🫢
ericaa neki dani su lakši ili teži od drugih i svaki period ima svoje teškoće. Tako je tebi trudnoća jedan težak period. Nadam se da će ti biti lakše kada rodiš.
Dojenje - treba baš puno strpljenja sa noćnim dojenjima. Ja npr uvijek dojim na sjedećki jer kako imam uvučene bradavice dijete najlakše zahvati bradavicu. A moja djeca nisu baš neki spavači, nego su se budili po noći i 10-ak puta. Nadam se da će ova beba malo više spavati 🙆♀️
plave_okice drago mi je što dobiva na težini, sad samo smireno 🥰
korni nek porod sam krene 🙏🏻
..
Ja imam sutra pregled 😄 ali poznavajuć sebe neću rodit do termina. Prošli tjedan sam bila zabetonirana, tako da ništa novo ne očekujem 😆
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Čestitam na novim bebama i dobrim pregledima!
Bravo za bebe koje lijepo napreduju! 😊🤗
ericaa, sve što osjećaš je normalno. Nemoj se previše opterećivati tuđim komentarima. Sve smo različite i različito proživljavamo iste situacije.
.
Mene nešto uhvatio "strah" da ću roditi ovih dana. Ne da se bojim nego još mi je nekako rano, radovi u kući nisu gotovi. Jučer sam si počela pisati na papir ako se nešto krene događati da znam što još moram dodati u kofer. Nešto me probadalo u donjem dijelu trbuha jučer i krenuli kao neki blagi menstrualni grčevi (to mi je u prošloj trudnoći ctg očitovao kao jake trudove, a ja mislila nije to ništa), ali je danas opet ok sve. Nadam se da neće uraniti prije 7.mjeseca.
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji