Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    22. Lipanj 2024. 16:06

Purple baš mi je drago vidjeti da se javiš, i da dojenje ide 🥰 
    Faith super da su te pustili doma, ipak je sigurno odmah lakše. Čekamo da bebač kaže svoje 🩵
    Erica nadam se da ćeš uspjeti prirodno, ali kako i kažeš, kako god, bitno da sve prodje dobro ❤️
    --
    Nesanica i loše spavanje i kod mene pristuni kroz cijelu trudnoću. Hormoni su mi bili pod kontrolom, jedino me nervoza/živčanoća pere zadnjih par dana 😂 i to pripisujem tome da sad baš jedva čekam da se pokrene, i da primim malenu 🥰 danas lagano osjetim prepone i zdjelicu, pa možda se nešto napokon počinje dogadjati ili ne 🤣

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

nada23
    22. Lipanj 2024. 17:17

Perpetua čestitam ! 💖🥰🎊
    Purple drago mi je da ste ti i bebica dobro i da dojenje ide. Nije lako kada te uhvati san, vjerujem. Gledaj što više odmarati i zaspati kada beba spava, ne znam što bi ti drugo rekla. Malo jest teško u početku, ali s vremenom će i to biti lakše. 🥰
    Erica I Laurell, ni ja ne spadam u sretne i prposne trudnice 😆 Sve mi je teško i stalno kukam pa sama sebi idem na živce. Čak mi je muž rekao da uopće ne djelujem sretna što sam trudna. Naravno da to nije tako, samo je nekad baš teško. Očito nismo sve iste i svaku od nas hormoni drugačije pucaju. Svakako mi je najvažnije da bebica bude dobro i jedva je čekam držati u rukama. ❤️
    Korni I ti bi mogla svaki čas roditi. Još maloooo pa ćeš primiti malenu 🥰 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    22. Lipanj 2024. 17:57

Evo i mene sa nesanicom ... uglavnom sam što se raspoloženja tiče ok, ali mi postaje sve teže, valjda uz vrućine, težinu..  ne smijem ništa slatko... krivo me gledaju ako pojedem malo više voća..  i tako..
    Samo pušem 
    Neki dan muž kaže pa nisi jedina trudnica. Samo sam vrisnula što me briga.. meni je teško... možda su to ti hormoni...
    Jučer sam odbrusila nevjesti i tako..  počeli svi tapkati oko mene.   I pase mi

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

marta96
    23. Lipanj 2024. 07:24

Ej cure, mi smo dosli i do punih 38tt😅🙈 vec sam 5 tjedana otvorena i ne mrda. Iskreno sam se nadala da će krenuli zadnje dane,jer me nekako strah ostati u bolnici i kako će oni već imati plan 😏 doslovno o aktivnostima bolje da ne pričam jer ne znam ni gdje uzmem snage za to jer sam toliko umorna zadnje dane uzas. Jučer sam imala generalku u prizemlju od ribanja kupaonice na dalje,ne događa se ništa 🙈 trbuh mi je ogrooooman, a mislila sam da je bio velik u prvoj trudnoći. Samo se nadam da neće biti prevelika beba😅 pozdrav svima i sretno svima od nas❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• mia_
    23. Lipanj 2024. 07:30

Jucer u 8:50 stigla jedna mala gospodica 🤍 
    Trebali smo na provjeru plodne (40+1) al cura je tila ekspresno vani. Trudovi uhvatili oko 3:30, pa sam ih prohodala vecinu do 7h (citaj: otusirala se, pila espresso izmedju svakog i prosetala psa 😅) 
    Dosli smo na hitni u 7:30 i tu su ostali u soku kako sam vec 5 prstiju otvorena…
    Kako mi nije puka vodenjak, odlucili su ga probit posto sam se brzo sirila i za pola sata sve je bilo gotovo. 
    Od dolaska do kraja poroda ura i 20min

korni
    23. Lipanj 2024. 07:42

Marta možda se i pokrene ovih dana 🍀 sretnoo 🤞
    Mia čestitam ❤️ zvuči kao porod za poželjeti 🙈 uživajte i mazite se 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    23. Lipanj 2024. 10:10

Marta dogurala si bome do top tjedna! valjda ce se uskoro i pokrenuti nesto 🤞🏽
    Mia cestitam!!! 🩷 tvoj porod zvuci bas idealno! 😍

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

ElisaDay.
    23. Lipanj 2024. 10:52

Mia čestitam, želim ti što brži oporavak, porod za poželjeti 🩷

Joj cure ja sam skroz ljubomorna na vas koje ste već upoznale svoje bebice, ne mogu dočekati, svaki dan se mislim je li danas taj dan, nikako da gospođica krene 🥲

Leeloo101
    23. Lipanj 2024. 11:05

Mia čestitam..  mislim da bi mene panika uhvatila u 3:31
    Svaka čast na smirenosti 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Perpetua
    23. Lipanj 2024. 15:06

Leeloo101

Perpetua čestitamkako misliš u ponoć bili doma

ElisaDay.

Perpetua moje čestitke, bravo!!! Drago mi je da je sve dobro, znači imamo preporuke za epiduralnu 😁

Hvala puno svima na čestitkama! ❤️

Leeloo, da, u ponoć odmah došli Uberom doma! :D Ovdje u Nizozemskoj se nakon nekompliciranih vaginalnih poroda ostaje samo par sati, 4-5h obično, toliko da prođe zlatni sat, malo još uživate skupa svi, i onda ako se možeš istuširati i pomokriti, možeš doma.

ElisaDay, ja sam definitivno za to da se svatko dobro informira, o prednostima i mogućim manama, da procijeni za sebe što joj se čini da prevaguje, a da ostavi mjesta i za fleksibilnost. Kažem, ja sam generalno bila "protiv", u smislu plan mi je bio bez, ali sam promijenila plan i želje usred situacije, i nisam nimalo požalila, dapače. 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.