Hejj , javljam se malo.
Kako ste ?
Mi smo odlično , bebica je imala dva , tri dana malo problema sa gasovima ali sad je ok. Fino papamo i većinu vremena spavamo. Druga curka samo što nije prohodala a treća je na vrhuncu energije , ludilo četverogodišnjaka. Tako da sam i ja u punom gasu dok ih sve pohvatam. Suprug radi svaki dan pa nam dođe oko 3 doma. Onda idemo svi malo van ,ovdje više nema vrućina toliko.
Lijepo smo se organizirali , ja sam ko nova 😂..doduše od ovog dojenja stvarno pretjerano jedem. Samo sam gladna. Ne znam kako neke ženice smršave jer ja dobivam na kilaži 🥴
Cure koje ste u komadu kako izdržavate ? Šaljem svima pozdrave ❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Hejj , javljam se malo.
Kako ste ?
Mi smo odlično , bebica je imala dva , tri dana malo problema sa gasovima ali sad je ok. Fino papamo i većinu vremena spavamo. Druga curka samo što nije prohodala a treća je na vrhuncu energije , ludilo četverogodišnjaka. Tako da sam i ja u punom gasu dok ih sve pohvatam. Suprug radi svaki dan pa nam dođe oko 3 doma. Onda idemo svi malo van ,ovdje više nema vrućina toliko.
Lijepo smo se organizirali , ja sam ko nova 😂..doduše od ovog dojenja stvarno pretjerano jedem. Samo sam gladna. Ne znam kako neke ženice smršave jer ja dobivam na kilaži 🥴
Cure koje ste u komadu kako izdržavate ? Šaljem svima pozdrave ❤
A lijepih vijesti... baš sam sretna da se napokon sve poslozilo, nakon svega što si prosla...
Iako ne znam kako uspijevaš hendlati tri male osobe pune energije... svaka čast i nek se tako nastavi 💓💓💓💓
Ja razmišljam kako bi mi dobro došla beztezinska kapsula, više ne mogu stajati, ležati ili sjedati....

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Zeka super da kod vas sve ide dobro. Stvarno svaka čast kako uspijevas hendlati sve tri curice. 😍
Lelo i ti brojis sitno... Jos maloooo 🥰
Ja u zadnje vrijeme bas konstantno osjetim stezanje, vjerojatno BH kontrakcije i jaki pritisak dole u zdjelici i u leđima. Ne mogu se sjetiti jeli mi tako bilo u prvoj trudnoći u ovim tjednima.

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Zeka drago mi je da si se javila i da je sve u savrsenom redu 🩷 bome nije ti lako s troje mališana, ali ti svaka cast na tome! divim ti se!
SrecaNajveca sretno ti bilo i brz oporavak ti nakon carskog zelim! i da nam se javis cim uspijes, brzo ce to 🍼🩷
Lelo nadam se da ce i tvoja bebica uskoro put vanjskog svijeta 🙈🤞🏽 vjerujem da ti nije lako.. ja jos imam do tvojih tjedana, a ne mogu vise!!! zadnjih 10 dana sam kao hodajuca bomba. i ne mogu ni ja ni sjediti, ni lezati, ma nista mi ne pase. Ni krevet mi ne odgovara vise nocu. Ako sam na nogama pocnu me i noge i kukovi boljeti brzo. ovaj zadnji mjesec je bas uzasan- plus vrucine, mislim da ne moze gore 🙈

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ako ima netko da je pio caj lista maline, kad ste pocele i kako ste pile? Postoji li neko pravilo kada, koliko ili?
.
Ja ga bas danas kupila.
Gdje si ga kupila? I ja cu poceti cim kupim! Pa kud puklo 😂🙈
citam da se pije svaki tjedan po salicu vise, ako se ne varam.. nemam pojma zapravo tocno

baby boy
Ako ima netko da je pio caj lista maline, kad ste pocele i kako ste pile? Postoji li neko pravilo kada, koliko ili?
.
Ja ga bas danas kupila.
citam da se pije svaki tjedan po salicu vise, ako se ne varam.. nemam pojma zapravo tocno
U shopping centru, svijet caja se zove trgovina.
.
Ma svagdje drukcije pise, ali mozes pit koliko god hoces, ne moze nastetit.
.
Ja nikad goru noc nisam imala, kiselina ce me ubit🤢 pojma nemam na koga ona misli imat kosu 🤣 ni muz ni ja nismo bas imali kose kao mali🤦🏼♀️🤦🏼♀️
.
Ja ga bas danas kupila.
.
.
Ja nikad goru noc nisam imala, kiselina ce me ubit🤢 pojma nemam na koga ona misli imat kosu 🤣 ni muz ni ja nismo bas imali kose kao mali🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ja sam gledala po ovim vecim centrima (Spar i to) tu ga nema. Vjerojatno ima po ovim Bio trgovinama, i Zdrava navika itd. Pogledati cu sutra!
-
E i mene zgaravica ubija navecer. I to vec 2 zadnja mjeseca intenzivno. Bas me zanima hoce li bit povezano s kosom 😂 ja sam bila celavica do 3. godine 🙈

baby boy
Laurell ja sam bila čaj naručila online preko ljekarne prima pharme. Tada kad sam gledala je dosta ljekarni imalo, plus ove bio bio trgovine, tvornica zdrave hrane i sl.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
.
Ja ga bas danas kupila.
Ja sam uzela sa https://www.biobio.hr/agristar-caj-malina-list-proizvod-19860/
.
.leptirko to sam i ja nedavno izjavila.. doduše imam ja grivu, ali sam se rodila ćelava 😅😆

.
Ja ga bas danas kupila.
.
.
Ja sam gledala po ovim vecim centrima (Spar i to) tu ga nema. Vjerojatno ima po ovim Bio trgovinama, i Zdrava navika itd. Pogledati cu sutra!
-
E i mene zgaravica ubija navecer. I to vec 2 zadnja mjeseca intenzivno. Bas me zanima hoce li bit povezano s kosom 😂 ja sam bila celavica do 3. godine 🙈
Reflustat mene je spasio.. sad malo manje. Ali nisam ni sigurna da je ovo sada zgaravica. Reflu ne ulazi u krv i potpuno je siguran za trudnice.. probaj

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji