LauraUna, Gabby, LaFemme - cestitam na bebamaaaa!!!! 🥰🥰🥰
Bas je divno sto su bebe krenule pristizati 😍
Sretno svima 🤩😍
Perpetua kakvo je stanje kod tebe? Bebe nam trebale doci skoro isti dan, a na kraju skoro mjesec dana razlike! 🤣
.
Ima li neka mama savjet - kako ne zaspati nocu dok dojim? 😅😅😅
💙5/24💙
Perpetuakakvo je stanje kod tebe? Bebe nam trebale doci skoro isti dan, a na kraju skoro mjesec dana razlike! 🤣
.
Pa baš, da, vidiš kak je to nepredvidljivo s terminima i bebama 😊 Gabby i LaFemme, čestitaaaaaam! 🥳❤️ Za ne zaspati, sjećam se da sam u prvim mjesecima gledala na tabletu seriju 😂 A poslije mislim da mi je bilo ok i da zaspim, kad je beba već bila već solidno veća i ja opuštenija.
.
Nama je isto konačno stigao naš bebač 🥳❤️ U četvrtak popodne, nakon indukcije prokidanjem vodenjaka, uspješnim VBAC-om kako sam se i nadala 🥳 11h je sve skupa trajalo, mislila sam da ću htjeti bez intervencija tipa epiduralna, ali nakon 3h meni apsolutno užasnih trudova koji me nisu nimalo otvorili, samo sam htjela da bude sve gotovo, i da su mi dali da tad odšetam do sale na carski, bome bih otišla 😬 Ali ipak sam tražila epiduralnu umjesto toga, ranije me bilo strah potencijalnih nuspojava, a na kraju me ta epiduralna apsolutno spasila i ne znam što bih bez nje, presretna sam s tom odlukom 😂 S njom sam par sati odmarala, otvorila se do 8-9 cm i onda odradila i izgon dok još nije popustila skroz.
.
I u ponoć smo već bili svi doma, ovdje se jako kratko ostaje u bolnici ako je sve ok 😊
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Perpetua čestitam ❤️ bome je potrajalo, ali drago mi je da sve dobro prošlo i da ste već doma 🙂 uživajteee 🥰🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Perpetua moje čestitke, bravo!!! Drago mi je da je sve dobro, znači imamo preporuke za epiduralnu 😁
Perpetua čestitam kako misliš u ponoć bili doma
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Perpetua cestitke!!! 🩵🥂🌸
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Perpetuakakvo je stanje kod tebe? Bebe nam trebale doci skoro isti dan, a na kraju skoro mjesec dana razlike! 🤣
.
Pa baš, da, vidiš kak je to nepredvidljivo s terminima i bebama 😊 Gabby i LaFemme, čestitaaaaaam! 🥳❤️ Za ne zaspati, sjećam se da sam u prvim mjesecima gledala na tabletu seriju 😂 A poslije mislim da mi je bilo ok i da zaspim, kad je beba već bila već solidno veća i ja opuštenija.
.
Nama je isto konačno stigao naš bebač 🥳❤️ U četvrtak popodne, nakon indukcije prokidanjem vodenjaka, uspješnim VBAC-om kako sam se i nadala🥳 11h je sve skupa trajalo, mislila sam da ću htjeti bez intervencija tipa epiduralna, ali nakon 3h meni apsolutno užasnih trudova koji me nisu nimalo otvorili, samo sam htjela da bude sve gotovo, i da su mi dali da tad odšetam do sale na carski, bome bih otišla 😬 Ali ipak sam tražila epiduralnu umjesto toga, ranije me bilo strah potencijalnih nuspojava, a na kraju me ta epiduralna apsolutno spasila i ne znam što bih bez nje, presretna sam s tom odlukom 😂 S njom sam par sati odmarala, otvorila se do 8-9 cm i onda odradila i izgon dok još nije popustila skroz.
.
I u ponoć smo već bili svi doma, ovdje se jako kratko ostaje u bolnici ako je sve ok 😊
Aaaa čestitam na bebi! 🥰🥰🥰 (i potpuno se slazem za epiduralnu hahah kad boli, samo daj sta god 🤣)
Hmm nekako uspijevam zasad ostati budna uz mobitel, al sve cesce mi glava kljuca, a dojim na sjedecki pa me strah da ga ne ispustim ili poklopim sisom. 🫡
💙5/24💙
Čestitam na bebama, da se sve brzo oporavite 🥰🥰🥰
Mene su jučer pustili kući, 2 cm otvorena i da čekam. Trudove sam imala dan prije i svi su već bili spremni da bebač dolazi ali ipak je odlučio još ostati u trbuhu 😂 tako da sada čekamo i idemo dan po dan 😊
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Čestitam na bebačima💗 brz oporavak svima!
Mi smo bili na pregledu prošli tjedan,ja sam jedna od onog jako malog broja kojima posteljica ostane nisko,i dalje je samo 1 cm od usca i nece se pomaknut vise. Idem 4.7. po mišljenje je li moguć prirodni porod (koji bi zaista željela) ili moram dogovoriti carski. Jedno mišljenje je da probamo prirodno pa ako se to sve brzo i uspjesno odvije,super,ako zapnemo da idemo u salu. Ali su me poslali kod bas jednog odlicnog doktora da on da svoju konacnu😁 na kraju dana,sta je tu je,jedino je bitno da bebac i ja budemo zivi i zdravi i zajedno izađemo iz bolnice.
Nesanica me muči cijelu trudnocu,sad jos i najgore,tako da pokusavam preko dana odmorit kad mogu i tako. Jos malo i konacno ce bit gotovo😂 veselim se mogu vam rec,nisam ni malo prposno sretna trudnica. Ovi hormoni nisu moj đir 😁
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Čestitam na bebačima💗 brz oporavak svima!
Mi smo bili na pregledu prošli tjedan,ja sam jedna od onog jako malog broja kojima posteljica ostane nisko,i dalje je samo 1 cm od usca i nece se pomaknut vise. Idem 4.7. po mišljenje je li moguć prirodni porod (koji bi zaista željela) ili moram dogovoriti carski. Jedno mišljenje je da probamo prirodno pa ako se to sve brzo i uspjesno odvije,super,ako zapnemo da idemo u salu. Ali su me poslali kod bas jednog odlicnog doktora da on da svoju konacnu😁 na kraju dana,sta je tu je,jedino je bitno da bebac i ja budemo zivi i zdravi i zajedno izađemo iz bolnice.
Nesanica me muči cijelu trudnocu,sad jos i najgore,tako da pokusavam preko dana odmorit kad mogu i tako. Jos malo i konacno ce bit gotovo😂 veselim se mogu vam rec,nisam ni malo prposno sretna trudnica. Ovi hormoni nisu moj đir 😁
Vjerujem da ce odluciti najbolju soluciju za bebu i za tebe 🤞🏽. Jos malo pa gotovo! Suosjecam s tobom za nesanicu kroz cijelu trudnocu. I apsolutno se slazem s ovim da ni ja nisam neka prposno sretna trudnica i da jedva cekam kraj 🙈. Jos nisam ni dobila kg nista posebno, svi me “obasipaju komplimentima”, a meni sve na zivce ide, sama sebi idem na zivce sa svim promjenama i sto mi je sve tesko i jedva cekam staru sebe 🫠 uz svog bebaca 🙏🏼
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji