nada23,identično! Iiiiidentično i kod nas. 🙈
laurell, tako sam i ja u prvoj trudnoći. U gaćama i grudnjaku zagrlim trudnički jastuk , legnem pod klimu i gledam Netflix po cijeli dan. A sadaaaa … Kada se sjetim kako sam onda mislila 'Ajme umrijet ću od dosade!'. Što bih sada dala za tu 'dosadu'. 😅
A ništa, dijelimo istu muku 😂 Samo me tješi da leti vrijeme pa će i ovo brzo proći 😆
Tako se i ja sjetim prve trudnoće, divota. Mogla sam odmarati kada sam htjela. Još je bila Korona pa nije bilo gužve na plažama, sve laganini 😎
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam ispod klime cijeli dan, odnosno kad ne moram ići nigdje onda ne idem jer su mi noge natekle ko balvani 😭
Jedino di idem je ctg, i odmah doma 😂
Eto to je moj život zadnjih tjedan dana. Nadam se da će mlada dama doći uskoro da se upoznamo i da me izvadi iz ove kolotečine 🤞🩷
Ja sam ispod klime cijeli dan, odnosno kad ne moram ići nigdje onda ne idem jer su mi noge natekle ko balvani 😭
Jedino di idem je ctg, i odmah doma 😂
Eto to je moj život zadnjih tjedan dana. Nadam se da će mlada dama doći uskoro da se upoznamo i da me izvadi iz ove kolotečine 🤞🩷
Drži se i dalje klime 😁 Sreća pa ćeš se riješiti tih muka uskoro 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
laurell, tako sam i ja u prvoj trudnoći. U gaćama i grudnjaku zagrlim trudnički jastuk , legnem pod klimu i gledam Netflix po cijeli dan. A sadaaaa … Kada se sjetim kako sam onda mislila 'Ajme umrijet ću od dosade!'. Što bih sada dala za tu 'dosadu'. 😅
Eeee zato kad se odlucimo na drugo ako Bog da, gledat cu da me bar ljeto ne zapadne opet 😂🙈
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Eeee zato kad se odlucimo na drugo ako Bog da, gledat cu da me bar ljeto ne zapadne opet 😂🙈
Tako sam i ja mislila pa me na kraju opet zapalo ljeto 😂
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
🙈🙈🙈 A sto je najgore i ja sam za prvo govorila jednako pa evo 😂😂😂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
🙈🙈🙈 A sto je najgore i ja sam za prvo govorila jednako pa evo 😂😂😂
Ipak je teško to planirati.... Ma sve se na kraju preživi, neka su samo bebice tu ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Čestitam LaFemme. Mazite se i grlite.
I naš Mark je stigao 19.06. tocno na termin, u 02:25.sa 4100g 53 cm
Evo ga kosati šmekerhttps://ibb.co/4M1N6D7❤️🥰🥰
Gabby čestitam od 💙 Vjerujem da ti je bilo pretesko, ali sada pokušaj što više uživati sa svojom bebicom i zaboravit ce se sve muke I boli. Brzo se oporavi.
Jaooo, koliko već bebica 🥰 čestitam svima, brz oporavak mamama 🍀
Kod mene u DE srećom nije toliko vruće 😅
Zeka drago mi je da je sve ok kod vas ♥️ mene lagano hvata strah, pogotovo zbog carskog, tako da ne smijem baš puno čitati 😂
Faith kako si, jel ima novosti? ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji