Moram priznati da ja zasad okej 😅 u 6h sve zamračim, šetnju obavim od 8-9h i poslije se drzim kuće i hlada 😁
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure, kako podnosite vrućine ? Ja nikako 🙈
Umirem!
Počela sam peglati odjeću i ostalo što trebam, curi mi znoj u oči. Tuširam se po nekoliko puta dnevno, a malac kada dođe iz vrtića ne želi biti u kući nego uvijek ima nekog zanimljivijeg "posla" u dvorištu i onda smo vani. Je da smo u hladnu, ali ne vrijedi ništa. 🥵🥵🥵🥵
'21. 💙
'24. 💛
Korni tako i jest najbolje 😊 Još malo pa dolazi i tvoja bebica! 🤗
Haru ista stvar je i kod mene. Mali dođe iz vrtića i ne želi u kuću pa još vozi bicikl i romobil po terasi pa moram biti s njim i kuhati se, a onda nas još napadnu i komarci... Uffff, treba to izdržati 😆
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam isto jos uvijek ok. Umaram se vise i pusem kao slon, sporija sam i imam dosta skala do svog kata (to traje😓🤣), ali eto lakse mi je jer nemam kuci dijete pa i kad dodem iz vani odmaram dosta pod klimom. 🙈
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Evo update, otvorena vrh prsta i nakon provjere je gin povukla taj famozni sluzni cep…
Ako ne bude sutra, narucena na orovjeru plodne u subotu
Vrucina ubija, disen na skrge…muz je skoro u duksi dok smo doma posto ne mogu bez klime 😂
Ja sam isto jos uvijek ok. Umaram se vise i pusem kao slon, sporija sam i imam dosta skala do svog kata (to traje😓🤣), ali eto lakse mi je jer nemam kuci dijete pa i kad dodem iz vani odmaram dosta pod klimom. 🙈
Samo tako nastavi i bit ćeš ok do kraja 🤗 Bome treba i te skale izdržati 💪
I ja bi najradije bila što više pod klimom, ali teško 🙈
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sretno Mia! 🤗 Tebi samo što nije krenulo.
Najteže je još disati kada su nesnosne vrućine. Samo da sve bude ok 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
nada23, identično! Iiiiidentično i kod nas. 🙈
laurell, tako sam i ja u prvoj trudnoći. U gaćama i grudnjaku zagrlim trudnički jastuk , legnem pod klimu i gledam Netflix po cijeli dan. A sadaaaa ... Kada se sjetim kako sam onda mislila 'Ajme umrijet ću od dosade!'. Što bih sada dala za tu 'dosadu'. 😅
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji