Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • deedee1405
    19. Lipanj 2024. 12:28

Pozdrav svima! 
    Plave okice i LauraUna cestitke na bebicama, mazite se i pazite! 
    Ja idem za tjedan dana na pregled i tada ću bit 35tt, sada sam na moru jer sam dobila zeleno svjetlo od svoje ginekologice da se mogu kupat, cerviks je smekšan ali sam zatvorena pa je sve ok, ali meni nije dao vrag mira i citala sam svasta i sad me strah da nisam nešto navukla… iscjedak imam sad i cijelu trudnocu, pisam svako malo ali i to mi je isto normalno zadnjih mjesec i pol i sad brijem gluposti u glavi da jel ti zapravo normalno ili ne 🤦‍♀️… ponekad stvarno pomislim kako je neznanje blaženo 🤣
    Ali da se smirim tražit ću na pregledu da mi napravi briseve i da mi napise uputnice na kks, urinokulturu, TORCH još jednom da si budem mirna u glavi u samom finišu!
    Stvari za bolnicu manje vise imam doma ali nije ništa složeno u torbu jer se nadam da neće ni trebat još barem 4 tjedna. 
    Ja sam generalno ok, trbuh ogroman, ko u prvoj trudnoći pred sam porod, maleni smješten u zdjelicu, točno ga osjećam kad krene vrtit rukama po zdjelici i čim stojim duže odmah mi mjehur tak stisne da ne mogu korak normalan napravit.
    Uglavnom to je to od mene, slabo pišem i onda kad napišem to je cijeli esej 😉

Leeloo101
    19. Lipanj 2024. 12:32

deedee1405

Pozdrav svima!
    Ja idem za tjedan dana na pregled i tada ću bit 35tt, sada sam na moru jer sam dobila zeleno svjetlo od svoje ginekologice da se mogu kupat, cerviks je smekšan ali sam zatvorena pa je sve ok, ali meni nije dao vrag mira i citala sam svasta i sad me strah da nisam nešto navukla… iscjedak imam sad i cijelu trudnocu, pisam svako malo ali i to mi je isto normalno zadnjih mjesec i pol i sad brijem gluposti u glavi da jel ti zapravo normalno ili ne 🤦‍♀️… ponekad stvarno pomislim kako je neznanje blaženo 🤣
    Ali da se smirim tražit ću na pregledu da mi napravi briseve i da mi napise uputnice na kks, urinokulturu, TORCH još jednom da si budem mirna u glavi u samom finišu!
    Stvari za bolnicu manje vise imam doma ali nije ništa složeno u torbu jer se nadam da neće ni trebat još barem 4 tjedna.
    Ja sam generalno ok, trbuh ogroman, ko u prvoj trudnoći pred sam porod, maleni smješten u zdjelicu, točno ga osjećam kad krene vrtit rukama po zdjelici i čim stojim duže odmah mi mjehur tak stisne da ne mogu korak normalan napravit.

Iscjedak ako nema mirisa, ne bi trebao biti problem. Ali ako će ti biti lakše napravi pretrage..  

BTW nadam se da kupanje ne uključuje bazen ili jacuzzi?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• deedee1405
    19. Lipanj 2024. 12:37

Leeloo101

deedee1405

Pozdrav svima!

Iscjedak ako nema mirisa, ne bi trebao biti problem. Ali ako će ti biti lakše napravi pretrage..

More i to na praznik plaži i odmah skidam mokri badic, ako sam sve skupa bila 10 min u moru tako da stvarno vjerujem da nije ništa jer nije ništa sto nisam imala ranije ali sam citala “krive” teme po forumima

Leeloo101
    19. Lipanj 2024. 13:52

deedee1405

Leeloo101

deedee1405

Pozdrav svima!

More i to na praznik plaži i odmah skidam mokri badic, ako sam sve skupa bila 10 min u moru tako da stvarno vjerujem da nije ništa jer nije ništa sto nisam imala ranije ali sam citala “krive” teme po forumima

Samo budi tu s nama... sve radiš kako treba, osim te male panike...
    Sve će biti uredu 💞

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

ElisaDay.
    19. Lipanj 2024. 13:58

Prijavljujem uredan pregled, jedino me taj tlak zeza, opet bio 150/70. Nema proteina, protoci uredni, ctg odličan, sve dobro ali eto, mora nešto. Sutra opet imam ctg+mjerenje tlaka, za svaki slučaj. 
    Zatvorena, malenoj se ne žuri 🙂

laurell
    19. Lipanj 2024. 14:07

Deedee slazem se sa Leloo ako iscjedak nema mirisa i cudne boje mislim da je sve ok! Naravno da se sad brinemo pred kraj da ne bi sto pokupile, takva cu i ja biti cim krocim u more 😅 ali dokle god imam zeleno svjetlo od doktora i dok sam zatvorena - kupati cu se! 😎 (naravno bez bazena i jacuzzija, to i inace izbjegavam jer mi je pre gadno) 

Elisa joj taj tlak! A sto ti kazu za tlak? Hoce li se sto morati poduzimati ili?
    -
    Mene vec od sljedeceg pregleda (biti cu 34tt) ce me stavljati na ctg. Ne znam zasto tako vec rano 🤷🏽‍♀️ ali moj ginekolog to prakticira sa svim trudnicama. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni
    19. Lipanj 2024. 14:14

Elisa super za dobar pregled, ali bemu miša za tlak. Nadam se da će sutra biti niži 🤞 naše curke uživaju kod nas 🤭🥰
    Laurell i meni je od 34tt svaki put rađen ctg, pa onda uzv i pregled. Uživaj u kupanju i za nas koje se ne kupamo ☺️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ElisaDay.
    19. Lipanj 2024. 14:53

Laurell dr bi me slala na inducirani da ima proteina, ali nema, protoci su dobri, doma je dobar, tako da eto samo kontrolirati, valjda nema straha zasad 🤞

Korni uživaju da, neka, neće im nikad biti sigurnije i ljepše ❤️

marta96
    19. Lipanj 2024. 22:05

Ej cure,ja imala isto danas pregled 😅 ja sam na terapiji za tlak pa je ok 130/80 bio. Htjela me dr ostaviti jer sam otvorena 3 cm,a imam 60km do bolnice pa kaže da bi mogla roditi u autu, budući da sam i prvi put došla s 3 cm i rodila kroz 2 sata,al reko pa neće valjda to tako brzo 🫣 ugl rekla je da je sve omekšano,glava u idealnom položaju i sve spremno za izlazak i da krenem u bolnicu na prvi znak da se bilo šta pokreće 😂
    Ako nista ne bude onda idući pregled 26.6 za tjedan dana i da uzmem stvari da ostajem jer da ću sigurno biti jos više otvorena i da nema smisla dalje čekati i slati me doma. Ipak se nadam da će se onda samo pokrenuti do onda 🙈

Sretno svima u terminu i čestitam curama koje su rodile 🥰

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• LaFemme
    19. Lipanj 2024. 23:16

Curke, jutros u 10 stigao je bebac sa 3890g i 52cm dug.💙 Porod je bio jako brz, sve gotovo za 2 sata. 
    Želim i vama takve porode. Sada se nas dvoje maksimalno mazimo i upoznajemo 🥰

Čestitam cure na dobrim pregledima💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.