Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    18. Lipanj 2024. 18:47

LauraUna čestitam ! 🤗🥰 Najbitnije je da ste ti i bebica sad sigurne. Lijepo se oporavite i neka vam što prije prođe vrijeme u bolnici 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    18. Lipanj 2024. 20:35

Matka24

Cestitam svima na bebicama🥰🥰🥰

Mene zanima kako stojite s kilazom? Ja stvarno ne jedem puno i jedem dosta zdravo, a kile same idu gore pa me to malo muci jer ne znam jel normalno da bez obzira sto ne jeden puno kilaza se stalno povecava🤷🏻‍♀️

Koji si tjedan..  koliko kg... jesi radila ogtt?

Sve je to individualno... 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Matka24
    18. Lipanj 2024. 21:25

Leeloo101

Matka24

Mene zanima kako stojite s kilazom? Ja stvarno ne jedem puno i jedem dosta zdravo, a kile same idu gore pa me to malo muci jer ne znam jel normalno da bez obzira sto ne jeden puno kilaza se stalno povecava🤷🏻‍♀️

Koji si tjedan.. koliko kg… jesi radila ogtt?

Sve je to individualno…

34.tjedan i do sad 13,14 kila, ogtt uredan🤷🏻‍♀️

Haru
    18. Lipanj 2024. 21:39

Matka24

Leeloo101

Matka24

Sve je to individualno…

Ja sam sutra 35. i dobila sam i više od toga. 😅 Sve je ok, jedino što ja jedem baš dosta. Nije mi od zraka. 🙈

'21. 💙
    '24. 💛

Johicaa
    18. Lipanj 2024. 21:42

Plave okice i LauraUna čestitam na smotuljku od srca❤️
    Gabby i LaFemme cure sretno i da sve dobro prođe🤞🏻💕
    Leeloo ova fotka je orginal ja, samo sam koka prije pecenja jer nemam ni b od boje.🥲🤣
    Matka ja sam dobila 9 kg, sad sam 31.tj. sta nisam jela ispocetka sad sam nadoknadila. Dr je zadovoljna kaze jos 4-5 kg da racunam na iduca dva mj. trudnoce. I da pazim na nagle skokove u kilazi koji mogu upucivati na zadrzavanje vode. To je sve. Nemoj se stresirati za kilazu, bitno je da je zdravstveno sve uredu.
    .
    Mi smo danas bili na kontroli R ima 1770 gr. tocno za 31. tjedan , glavica prema dolje i koljeno na faci pa nema slike. Sve izgleda uredno i nemam nekih problema. 
    U zadnje vrijeme imam " knedlu" u grlu kad jedem, kaze dr da je to zbog stisnutog probavnog trakta. Jos jedan pregled pa cemo diolomirati u TA 🤣 leti nam ovo lito etooo nam beba svima.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Leeloo101
    18. Lipanj 2024. 22:06

Matka24

Leeloo101

Matka24

Sve je to individualno…

Ma ne zamaraj se.. sve je to u granicama.. već sam mislila da si na 30+... nedavno je na tečaju samnom bila jedna sa +30 i kaže da je sve sa bebom ok.. to je na kraju najvažnije...

Johice da nije zgaravica? Kod mene se tako slično manifestira... reflustat je spas

Johicaa
    18. Lipanj 2024. 22:34

Leeloo zaboravila sam napisat da mi je i dr savjetovala reflustat ako se nastavi da slobodno koristim. Vrlo moguce da se manifestira tako, ne zari ne vraca se samo knedlica. Uzet cu sutra pa cemo vidjeti.
    Sjecam se da si ti prijavljivala svrbez i meni se pojavio i to tek sad nakon pregleda. Jesi na kraju nesto koristila?meni su brisevi cisti , a sad me ovo iritira odjednom 🥲

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️

Leeloo101
    19. Lipanj 2024. 09:23

Johicaa

Leeloo zaboravila sam napisat da mi je i dr savjetovala reflustat ako se nastavi da slobodno koristim. Vrlo moguce da se manifestira tako, ne zari ne vraca se samo knedlica. Uzet cu sutra pa cemo vidjeti.
    Sjecam se da si ti prijavljivala svrbez i meni se pojavio i to tek sad nakon pregleda. Jesi na kraju nesto koristila?meni su brisevi cisti , a sad me ovo iritira odjednom 🥲

Ja sam probala i neke gattart, ali ne pomaže.  A reflustat je gel, koji ne ulazi u krv, i potpuno je siguran  za bebu. I meni je baš pomogao.

Za svrbez sam skuzila da je zaslužan always dnevni uložak,  prebacila se na naturellu i sad je bolje, a dok je svrbilo pomagala sam se sa bepandermom...😘
    I manji mi je iscjedak.. 🤪

Johicaa
    19. Lipanj 2024. 10:55

Leeloo101

Johicaa

Ja sam probala i neke gattart, ali ne pomaže. A reflustat je gel, koji ne ulazi u krv, i potpuno je siguran za bebu. I meni je baš pomogao.

Za svrbez sam skuzila da je zaslužan always dnevni uložak, prebacila se na naturellu i sad je bolje, a dok je svrbilo pomagala sam se sa bepandermom…😘

E hvala ti , ne znam sto je tocno... mozda je i do ulozaka, promjenila sam omeksivac i gel za tusiranje plus obrijala se (ako slucajno budu mjerili cerviks od dolje 😵‍💫) . Imam vise krivaca odjednom , dobila sam svakako da radim sve nalaze opet pa cemo vidjeti sta je tocno 🤣

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️

Leeloo101
    19. Lipanj 2024. 11:25

Johicaa

Leeloo101

Johicaa

Ja sam probala i neke gattart, ali ne pomaže. A reflustat je gel, koji ne ulazi u krv, i potpuno je siguran za bebu. I meni je baš pomogao.

Za svrbez sam skuzila da je zaslužan always dnevni uložak, prebacila se na naturellu i sad je bolje, a dok je svrbilo pomagala sam se sa bepandermom…😘

E hvala ti , ne znam sto je tocno… mozda je i do ulozaka, promjenila sam omeksivac i gel za tusiranje plus obrijala se (ako slucajno budu mjerili cerviks od dolje 😵‍💫) . Imam vise krivaca odjednom , dobila sam svakako da radim sve nalaze opet pa cemo vidjeti sta je tocno 🤣

A možda je samo ta faza🙄😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.