Opa, kroz par dana imamo nekoliko bebica 🤞🏽
Gabby sretnoooo 🤍
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Curkeee meni prije 3 sata pukao vodenjak 😁😁 doslovno sam cula “puk” dok sam lezala u krevetu na boku i krenula poplava. jos sam doma, lagani trudovi se javljaju. Vode je jos curilo sa svakim pomakom bebača i/ili trudom. U kontaktu sam sa svojom doulom, pokusavam malo odspavat ali preuzbudena sam 🙈😁😁
U cet sam imala pregled, nista se nije zbivalo. Zatvorena skroz. U meduvremenu bila na 2 masaze za trudnice, i jucer (pon) na moru a navecer sa prijateljima na cugi.
Ugl javim se dalje sa detaljima kad prezivim ovo 🙈🤣🤣 sretno svima 🤗
Ajme uzbudljivooooooo! 🥰🥰🥰 (Lagala bih kad bih rekla da nisam i ljubomorna malo 😄)
Navijamo za tebe i čekamo javljanje! 🥳
.
Kod mene ništa, jedino je sluzni čep malo nastavio ispadati, ali pomalo sve. Odgodila sam još jednom prokidanje vodenjaka sa sutra na četvrtak, i to je sad stvarno to, ili će nešto krenuti prije četvrtka ili tad. 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja sam obavila pregled, sve izgleda dobro. Ctg kreće za 2 tjedna, otvorena 1 prst, a procijenjena težina gospođice 2816g. 🤭
'21. 💙
'24. 💛
Curkeee meni prije 3 sata pukao vodenjak 😁😁 doslovno sam cula “puk” dok sam lezala u krevetu na boku i krenula poplava. jos sam doma, lagani trudovi se javljaju. Vode je jos curilo sa svakim pomakom bebača i/ili trudom. U kontaktu sam sa svojom doulom, pokusavam malo odspavat ali preuzbudena sam 🙈😁😁
U cet sam imala pregled, nista se nije zbivalo. Zatvorena skroz. U meduvremenu bila na 2 masaze za trudnice, i jucer (pon) na moru a navecer sa prijateljima na cugi.
Ugl javim se dalje sa detaljima kad prezivim ovo 🙈🤣🤣 sretno svima 🤗
Ajme uzbudljivooooooo! 🥰🥰🥰 (Lagala bih kad bih rekla da nisam i ljubomorna malo 😄)
Navijamo za tebe i čekamo javljanje! 🥳
.
Kod mene ništa, jedino je sluzni čep malo nastavio ispadati, ali pomalo sve. Odgodila sam još jednom prokidanje vodenjaka sa sutra na četvrtak, i to je sad stvarno to, ili će nešto krenuti prije četvrtka ili tad.😄
Ajme mogu misliti kako ti je ovo iščekivanje... Nadam se da će se ipak samo pokrenuti prije četvrtka. Uvijek sam mislila da drugorotke rode malo prije termina,a ti si ga već dobro prešla. Bas nema pravila. U svakom slučaju, eto bebe brzo. Neka samo sve dobro prođe i sretno ! 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam obavila pregled, sve izgleda dobro. Ctg kreće za 2 tjedna, otvorena 1 prst, a procijenjena težina gospođice 2816g. 🤭
Bravo za dobar pregled 🤗
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Curke, evo mene ostavili u bolnici jer sam 5cm otvorena.
Nemam trudove niti je pukao vodenjak, ali sutra ujutro će inducirati porod. Probusit će vodenjak i čekati da krenu trudovi.
Gabby i Perpetua sretno vam 😊
Curke, evo mene ostavili u bolnici jer sam 5cm otvorena.
Nemam trudove niti je pukao vodenjak, ali sutra ujutro će inducirati porod. Probusit će vodenjak i čekati da krenu trudovi.
Gabby i Perpetua sretno vam 😊
Sretnoooo! Stiže nam baby boom ❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji