Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay.
    17. Lipanj 2024. 20:03

LaFemme

ElisaDay.

Korni tebi je kao kod mene, cervix omekšan, ali zatvorena.
    Ne znam kako je vama ali mene ubija ovo isčekivanje, svaki dan se mislim je li danas taj dan? 🤷🏼‍♀️

Također me ubije iščekivanje, a još više ljudi oko mene koji me svakih par sati pitaju kako sam i jesam li rodila😂

Isto mi je, stalno mi zvoni mob, što zovu, što poruke. Tako i mamu, svekrvu. Drugi put nikome govoriti kad je termin 😂

korni
    17. Lipanj 2024. 20:44

Elisa daaa, i ja baš iščekujem i svako jutro pomislim, danas je možda taj dan 😅 ginek.je nagadjao, pa kaže da misli da će malena koji dan nakon termina 🙈 
    LaFemme još uvijek ispada sluzni? 🫣 Čak si i okej otvorena, meni se ovako (kao laiku) čini da biš mogla uskoro 😁 sretno sutra i javi kako prodje pregled 🤞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Perpetua
    17. Lipanj 2024. 23:01

ElisaDay.

Korni tebi je kao kod mene, cervix omekšan, ali zatvorena.
    Ne znam kako je vama ali mene ubija ovo isčekivanje, svaki dan se mislim je li danas taj dan? 🤷🏼‍♀️

Meni je to iščekivanje dosad više bilo u kontekstu promjene života sa starijom kćeri, kao, jel nam ovo zadnji vikend da smo samo u troje, je li zadnji školski dan u troje, itd.
    .
    A s obzirom na to da sam sad u bome i više nego konkretnim danima i da je sad STVARNO za očekivati da je jedan od nadolazećih par dana taj dan, djelomično mi je čak još apstraktnije, teško mi je zamisliti da actually i krene 😂😂🙈
    .
    Jedino što mene stvarno apsolutno nitko ništa ne zove i ne pita. 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    17. Lipanj 2024. 23:06

LaFemme

Ja sve čekam trudove, a ono ništa. Sluzni cep i dalje ispada. Nevjerojatno koliko toga ima 😅
    Sutra mi je pregled pa ćemo vidjeti da li sam se još otvorila. Prije tjedan dana sam bila 4cm.
    Sve čekam da se bar nešto pokrene.😊

Ovo meni iz ove perspektive stvarno zvuči konkretno 😄 Meni je sluzni čep tek nešto malo malo krenuo ispadati u subotu, već sam pomislila da je to to, da bi moglo krenuti (iako znam da stvarno ne mora značiti, može ispadati dugo čep, a ne mora ni uopće prije poroda), ali ništa, nije se baš nastavilo. 😄 U prvoj trudnoći mi nije ni krenuo ispadati (s 40+3 sam išla na indukciju).
    .
    korni, nema baš novosti kod mene... 😄 Čini mi se da su BH češće ovih dana, pogotovo jučer nakon sweepa, ali se ne pojačavaju, ne pretvaraju se u "prave" trudove. Tako da i dalje...čekam. Ako se sutra ništa ne dogodi, moram još smisliti hoću li pristati na to prokidanje vodenjaka u srijedu, ili ga odgoditi za možda još jedan dan, ali mislim da je to maksimum do kojeg bi išla, četvrtak. Tako da, sad će, tu smo, samo još malo, a i dalje bih voljela ipak da krene...

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Gabby
    18. Lipanj 2024. 04:06

Curkeee meni prije 3 sata pukao vodenjak 😁😁 doslovno sam cula “puk” dok sam lezala u krevetu na boku i krenula poplava. jos sam doma, lagani trudovi se javljaju. Vode je jos curilo sa svakim pomakom bebača i/ili trudom. U kontaktu sam sa svojom doulom, pokusavam malo odspavat ali preuzbudena sam 🙈😁😁
    U cet sam imala pregled, nista se nije zbivalo. Zatvorena skroz. U meduvremenu bila na 2 masaze za trudnice, i jucer (pon) na moru a navecer sa prijateljima na cugi. 
    Ugl javim se dalje sa detaljima kad prezivim ovo 🙈🤣🤣 sretno svima 🤗

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

korni
    18. Lipanj 2024. 06:17

Perpetua nadam se da će se samo pokrenuti sve danas ili sutra 🤞🍀 ali to je to da, u svakom slučaju stiže beba kroz koji dan ❤️
    Gabby opa krenulo je 🙈 sretnoooo i javi nam se 🍀❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

katy_kaya
    18. Lipanj 2024. 08:11

Stizu bebe 🥰🥰🥰

ElisaDay.
    18. Lipanj 2024. 08:19

Gabby sretnoooo! Želim ti što lakši i brži porod, javi nam kako je prošlo ❤️❤️❤️

Perpetua također sretno, vjerujem da ti je dosta svega, to si baš u dobrim tjednima, još maloo

Leeloo101
    18. Lipanj 2024. 08:37

korni

Snowwhitevjerujem da je teško, ali izdrzati ćete i ti i bebica ❤️
    LaFemmekod tebe počelo ozbiljnije 🙈 ima još kakvih naznaka?
    Leeloonadam se da si bolje, da su glavobolje popustile!
    Perpetuaima kod tebe pomaka/novosti? 🤗
    Faithmogu misliti kako ti je teško.. i ništa čudno da ti se skupilo sve.. nadam se da će u srijedu proći sve okej kad skinu tokolizu 🤞 drzi se 💞
    Sparkle odmori i miruj malo, trebalo bi se smiriti.

Mi smo obavile pregled, sve je okej, cerviks je omekšan, ali sam skroz zatvorena, malenoj se ne žuri 🙈

Hvala korni, paracetamol nije pomogao, ali topli i hladni oblozi svako par sati su pomogli...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    18. Lipanj 2024. 08:40

Sretno Gaby

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.