Korni tebi je kao kod mene, cervix omekšan, ali zatvorena.
Ne znam kako je vama ali mene ubija ovo isčekivanje, svaki dan se mislim je li danas taj dan? 🤷🏼♀️
Također me ubije iščekivanje, a još više ljudi oko mene koji me svakih par sati pitaju kako sam i jesam li rodila😂
Isto mi je, stalno mi zvoni mob, što zovu, što poruke. Tako i mamu, svekrvu. Drugi put nikome govoriti kad je termin 😂
Elisa daaa, i ja baš iščekujem i svako jutro pomislim, danas je možda taj dan 😅 ginek.je nagadjao, pa kaže da misli da će malena koji dan nakon termina 🙈
LaFemme još uvijek ispada sluzni? 🫣 Čak si i okej otvorena, meni se ovako (kao laiku) čini da biš mogla uskoro 😁 sretno sutra i javi kako prodje pregled 🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Korni tebi je kao kod mene, cervix omekšan, ali zatvorena.
Ne znam kako je vama ali mene ubija ovo isčekivanje, svaki dan se mislim je li danas taj dan? 🤷🏼♀️
Meni je to iščekivanje dosad više bilo u kontekstu promjene života sa starijom kćeri, kao, jel nam ovo zadnji vikend da smo samo u troje, je li zadnji školski dan u troje, itd.
.
A s obzirom na to da sam sad u bome i više nego konkretnim danima i da je sad STVARNO za očekivati da je jedan od nadolazećih par dana taj dan, djelomično mi je čak još apstraktnije, teško mi je zamisliti da actually i krene 😂😂🙈
.
Jedino što mene stvarno apsolutno nitko ništa ne zove i ne pita. 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja sve čekam trudove, a ono ništa. Sluzni cep i dalje ispada. Nevjerojatno koliko toga ima 😅
Sutra mi je pregled pa ćemo vidjeti da li sam se još otvorila. Prije tjedan dana sam bila 4cm.
Sve čekam da se bar nešto pokrene.😊
Ovo meni iz ove perspektive stvarno zvuči konkretno 😄 Meni je sluzni čep tek nešto malo malo krenuo ispadati u subotu, već sam pomislila da je to to, da bi moglo krenuti (iako znam da stvarno ne mora značiti, može ispadati dugo čep, a ne mora ni uopće prije poroda), ali ništa, nije se baš nastavilo. 😄 U prvoj trudnoći mi nije ni krenuo ispadati (s 40+3 sam išla na indukciju).
.
korni, nema baš novosti kod mene... 😄 Čini mi se da su BH češće ovih dana, pogotovo jučer nakon sweepa, ali se ne pojačavaju, ne pretvaraju se u "prave" trudove. Tako da i dalje...čekam. Ako se sutra ništa ne dogodi, moram još smisliti hoću li pristati na to prokidanje vodenjaka u srijedu, ili ga odgoditi za možda još jedan dan, ali mislim da je to maksimum do kojeg bi išla, četvrtak. Tako da, sad će, tu smo, samo još malo, a i dalje bih voljela ipak da krene...
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Curkeee meni prije 3 sata pukao vodenjak 😁😁 doslovno sam cula “puk” dok sam lezala u krevetu na boku i krenula poplava. jos sam doma, lagani trudovi se javljaju. Vode je jos curilo sa svakim pomakom bebača i/ili trudom. U kontaktu sam sa svojom doulom, pokusavam malo odspavat ali preuzbudena sam 🙈😁😁
U cet sam imala pregled, nista se nije zbivalo. Zatvorena skroz. U meduvremenu bila na 2 masaze za trudnice, i jucer (pon) na moru a navecer sa prijateljima na cugi.
Ugl javim se dalje sa detaljima kad prezivim ovo 🙈🤣🤣 sretno svima 🤗
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Perpetua nadam se da će se samo pokrenuti sve danas ili sutra 🤞🍀 ali to je to da, u svakom slučaju stiže beba kroz koji dan ❤️
Gabby opa krenulo je 🙈 sretnoooo i javi nam se 🍀❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Gabby sretnoooo! Želim ti što lakši i brži porod, javi nam kako je prošlo ❤️❤️❤️
Perpetua također sretno, vjerujem da ti je dosta svega, to si baš u dobrim tjednima, još maloo
Snowwhitevjerujem da je teško, ali izdrzati ćete i ti i bebica ❤️
LaFemmekod tebe počelo ozbiljnije 🙈 ima još kakvih naznaka?
Leeloonadam se da si bolje, da su glavobolje popustile!
Perpetuaima kod tebe pomaka/novosti? 🤗
Faithmogu misliti kako ti je teško.. i ništa čudno da ti se skupilo sve.. nadam se da će u srijedu proći sve okej kad skinu tokolizu 🤞 drzi se 💞
Sparkle odmori i miruj malo, trebalo bi se smiriti.
—
Mi smo obavile pregled, sve je okej, cerviks je omekšan, ali sam skroz zatvorena, malenoj se ne žuri 🙈
Hvala korni, paracetamol nije pomogao, ali topli i hladni oblozi svako par sati su pomogli...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sretno Gaby
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji