Nada super za pregled, već je to prava beba 🤗 neka i nalaz na streptokok dodje negativan 🍀 odmaraj i miruj ta dva tjedna i izdrzi vrućine! Ja sam tamanila slane krekere svaki put kad bi osjetila da mi tlak pao 🤭
Marijana pozdrav 🤗 nisam iz zg pa ne mogu pomoći, ali sretno do kraja 💞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pozdrav svima, ja sam Marijana, bila sam aktivna na forumu prije dvije godine s prvom bebom. Sad se bliži termin (34+6) pa me zanima ako mi možete pomoći vezano za Vinogradsku bolnicu. Kada se prijavljuje u bolnicu u kojem tjednu, posteji li slika ili popis doktora u trudničkoj ambulanti. S prvog bebom sam sve to preskocila zbog preuranjenog poroda I carskog u 36 tjednu. Zasada je sve uredno s drugom trudnoćom pa me čeka redovno procedura vjerojatno. Ako tko ima koji savjet, uputu, naputak, bila bih jako zahvalna :)
Bok Marijana! Trebao bi ti tvoj ginekolog dati uputnicu da se narucis u bolnicu, mozda jos nije vrjjeme ako ju nisi dobila. Ne znam kad se inace ide na prvi pregled u bolnicu, mene su slali ranije zbog rizicne trudnoce.
Pretpostavljam da je mozda 36. tjedan
https://ibb.co/DWsLk7r
Ovo je raspored, ali ne znam koliko se drze toga, pogotovo jer je ljeto..
Inace, ja sam rodila tamo i zadovoljna sam kako je proslo! Sretnooo! 🤩🤩
💙5/24💙
Nada super za pregled, već je to prava beba 🤗 neka i nalaz na streptokok dodje negativan 🍀 odmaraj i miruj ta dva tjedna i izdrzi vrućine! Ja sam tamanila slane krekere svaki put kad bi osjetila da mi tlak pao 🤭
Marijana pozdrav 🤗 nisam iz zg pa ne mogu pomoći, ali sretno do kraja 💞
Hvala ti 🥰
Evo navalila ja danas na perece jer sam ih imala doma 😅

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pregled prošao dobro.. mrvica je još ispod 3kg, ja zatvorena. Naručio me 30.07 na sljedeći pregled. .

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Pregled prošao dobro.. mrvica je još ispod 3kg, ja zatvorena. Naručio me 30.07 na sljedeći pregled. .
Super 🥰🥰 Jos malooo 🤗

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pozdrav svima, ja sam Marijana, bila sam aktivna na forumu prije dvije godine s prvom bebom. Sad se bliži termin (34+6) pa me zanima ako mi možete pomoći vezano za Vinogradsku bolnicu. Kada se prijavljuje u bolnicu u kojem tjednu, posteji li slika ili popis doktora u trudničkoj ambulanti. S prvog bebom sam sve to preskocila zbog preuranjenog poroda I carskog u 36 tjednu. Zasada je sve uredno s drugom trudnoćom pa me čeka redovno procedura vjerojatno. Ako tko ima koji savjet, uputu, naputak, bila bih jako zahvalna :)
Bok Marijana! Trebao bi ti tvoj ginekolog dati uputnicu da se narucis u bolnicu, mozda jos nije vrjjeme ako ju nisi dobila. Ne znam kad se inace ide na prvi pregled u bolnicu, mene su slali ranije zbog rizicne trudnoce.
Hvala puno, dobila sam uputnicu. Budem onda zvala pa vidjela što će reći :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Hvala puno, dobila sam uputnicu. Budem onda zvala pa vidjela što će reći :)
Ma nista! 😊😊
Nada, Leeloo super na odlicnim pregledima!! Jos malooo!
Kako bi bilo fora da se svi nekad nadjemo s djecom hahah
💙5/24💙
Leeloo super 🙂 mrvica je već velika cura 🥰
Purple bilo bi baš fora 🤗 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Nada praaava bebica 🩵 ehhhh da, vrucine i meni bas utjecu na tlak. Puno tekucine i papaj slanog 🤞🏽
Lelo stigne ona jos preci 3kg itekako 🙈
-
Ja se osjecam kaooo usporeni slon 😎 ali i dalje idem na plazu, dizu me sa dvije ruke sa rucnika jer mi se tesko podici sama 🤣🤣🤣 ali uzivam u moru i plivanju. To me jako opusta. Ginekolog mi je dao zeleno svjetlo za kupanje zadnji put pa iskoristavam maximalno dok mogu i dok se osjecam da mogu.
Dosta sam aktivna stvarno.
-
Jel tko poceo ili pio caj od lista maline? Jel to ista pomaze za “laksi porod” ?

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Nadapraaava bebica 🩵 ehhhh da, vrucine i meni bas utjecu na tlak. Puno tekucine i papaj slanog 🤞🏽
Lelo stigne ona jos preci 3kg itekako 🙈
-
Ja se osjecam kaooo usporeni slon 😎 ali i dalje idem na plazu, dizu me sa dvije ruke sa rucnika jer mi se tesko podici sama 🤣🤣🤣 ali uzivam u moru i plivanju. To me jako opusta. Ginekolog mi je dao zeleno svjetlo za kupanje zadnji put pa iskoristavam maximalno dok mogu i dok se osjecam da mogu.
Dosta sam aktivna stvarno.
-
Jel tko poceo ili pio caj od lista maline? Jel to ista pomaze za “laksi porod” ?
Ja sam pocela piti jednu salicu na dan, mozda pomogne, a skoditi ne moze 😂 svakako se nadam da ce pomoci

21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji