Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    15. Lipanj 2024. 21:04

LaFemme

Meni već 3 dana ispada sluzni cep. Sve čekam trudove, ali mali očito ne zeli jos van😅
    Znam da nema pravila, ali za koliko ste rodile nakon ispadanja sluznog cepa?

Kako to izgleda 🤪

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• LaFemme
    15. Lipanj 2024. 21:15

Leeloo101

LaFemme

Meni već 3 dana ispada sluzni cep. Sve čekam trudove, ali mali očito ne zeli jos van😅

Kako to izgleda 🤪

Ajoooj bljak je. Gusta gusta sluz sa sukrvicom (a i ne mora biti sukrvica), kao zilicama i jako puno toga ima po pola šake ispadne, nekad manje nekad više. Meni evo već 3.dan.

purple13
    15. Lipanj 2024. 21:39

LaFemme

Leeloo101

LaFemme

Kako to izgleda 🤪

Ajoooj bljak je. Gusta gusta sluz sa sukrvicom (a i ne mora biti sukrvica), kao zilicama i jako puno toga ima po pola šake ispadne, nekad manje nekad više. Meni evo već 3.dan.

Meni je poceo ispadati u utorak, a rodila sam u nedjelju. 😊

💙5/24💙

Haru
    15. Lipanj 2024. 21:53

Cure jesu li koju boljeli zglobovi na prstima u ovim tjednima? 

'21. 💙
    '24. 💛

laurell
    15. Lipanj 2024. 22:39

Martina divne vijesti!!! Uzivaj sa svojom mrvicom 🩷 
    Snowwhite bas ti nije lako 😓 ali izgurati cete vi to 🙏🏼 poslije kad bude sve u redu zaboraviti ces na ove teske dane. Drzi se 💪🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

katy_kaya
    16. Lipanj 2024. 09:31

Haru, ja imam problema s karpalnim tunelom s obje ruke i tako me znaju bolit zglobovi prstiju, vec par tjedana. Nema nekog rjesenja nazalost, osim hladnih obloga i drzanja ruku na povisenom. Trebalo bi proci nakon poroda.  

ElisaDay.
    16. Lipanj 2024. 10:08

katy_kaya

Haru, ja imam problema s karpalnim tunelom s obje ruke i tako me znaju bolit zglobovi prstiju, vec par tjedana. Nema nekog rjesenja nazalost, osim hladnih obloga i drzanja ruku na povisenom. Trebalo bi proci nakon poroda.

Isto! Jedva čekam da prođe. Meni traje sigurno već 3 mj

Leeloo101
    16. Lipanj 2024. 11:25

Ove trudnicke glavobolje ne mogu usporediti s ničim... noćas sam umalo otišla na hitnu samo da prođe
    Na kraju je hladni oblog pomogao.. stražnja strana glave

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23
    16. Lipanj 2024. 11:37

Martina čestitam ! 🥰💞💖Uživaj sa bebicom 🥰 
    Cure sa tegobama, izdrzite. Nema druge. 
    Meni je lijeva noga puna modrica. Na prvu sam se zabrinula da nije tromboza, ali mislim da su samo kapilari popucali. 🤷

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Haru
    16. Lipanj 2024. 12:06

ElisaDay.

katy_kaya

Isto! Jedva čekam da prođe. Meni traje sigurno već 3 mj

Hvala vam na odgovorima! Nisam guglala ništa što bi moglo biti nego prvo vas pitala.😄 
    .
    Leeloo, suosjećam i drago mi je da je bolje! 
    Mene su hvatale samo u prvom tromjesečju i bile su užasne. 😳

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.