Meni već 3 dana ispada sluzni cep. Sve čekam trudove, ali mali očito ne zeli jos van😅
Znam da nema pravila, ali za koliko ste rodile nakon ispadanja sluznog cepa?
Kako to izgleda 🤪
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Meni već 3 dana ispada sluzni cep. Sve čekam trudove, ali mali očito ne zeli jos van😅
Kako to izgleda 🤪
Ajoooj bljak je. Gusta gusta sluz sa sukrvicom (a i ne mora biti sukrvica), kao zilicama i jako puno toga ima po pola šake ispadne, nekad manje nekad više. Meni evo već 3.dan.
Kako to izgleda 🤪
Ajoooj bljak je. Gusta gusta sluz sa sukrvicom (a i ne mora biti sukrvica), kao zilicama i jako puno toga ima po pola šake ispadne, nekad manje nekad više. Meni evo već 3.dan.
Meni je poceo ispadati u utorak, a rodila sam u nedjelju. 😊
💙5/24💙
Cure jesu li koju boljeli zglobovi na prstima u ovim tjednima?
'21. 💙
'24. 💛
Martina divne vijesti!!! Uzivaj sa svojom mrvicom 🩷
Snowwhite bas ti nije lako 😓 ali izgurati cete vi to 🙏🏼 poslije kad bude sve u redu zaboraviti ces na ove teske dane. Drzi se 💪🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Haru, ja imam problema s karpalnim tunelom s obje ruke i tako me znaju bolit zglobovi prstiju, vec par tjedana. Nema nekog rjesenja nazalost, osim hladnih obloga i drzanja ruku na povisenom. Trebalo bi proci nakon poroda.
Haru, ja imam problema s karpalnim tunelom s obje ruke i tako me znaju bolit zglobovi prstiju, vec par tjedana. Nema nekog rjesenja nazalost, osim hladnih obloga i drzanja ruku na povisenom. Trebalo bi proci nakon poroda.
Isto! Jedva čekam da prođe. Meni traje sigurno već 3 mj
Ove trudnicke glavobolje ne mogu usporediti s ničim... noćas sam umalo otišla na hitnu samo da prođe
Na kraju je hladni oblog pomogao.. stražnja strana glave
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Martina čestitam ! 🥰💞💖Uživaj sa bebicom 🥰
Cure sa tegobama, izdrzite. Nema druge.
Meni je lijeva noga puna modrica. Na prvu sam se zabrinula da nije tromboza, ali mislim da su samo kapilari popucali. 🤷
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Isto! Jedva čekam da prođe. Meni traje sigurno već 3 mj
Hvala vam na odgovorima! Nisam guglala ništa što bi moglo biti nego prvo vas pitala.😄
.
Leeloo, suosjećam i drago mi je da je bolje!
Mene su hvatale samo u prvom tromjesečju i bile su užasne. 😳
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji