Cure, placete li nekada? Ja danas cijeli dan za svaku glupost se rasplacem pa me strah kako taj stres i emocije utjecu na bebuni hoce li joj stetiti?😭
Cure, placete li nekada? Ja danas cijeli dan za svaku glupost se rasplacem pa me strah kako taj stres i emocije utjecu na bebuni hoce li joj stetiti?😭
Ja u zadnje vrijeme za svaku sitnicu. I to me zadnjih 10 dana bas nesto uhvati da budem cijela depresivna, placljiva i tuzna, a ni sama nemam konkretan razlog, gluposti samo. Valjda hormoni 🙈
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja u zadnje vrijeme za svaku sitnicu. I to me zadnjih 10 dana bas nesto uhvati da budem cijela depresivna, placljiva i tuzna, a ni sama nemam konkretan razlog, gluposti samo. Valjda hormoni 🙈
Tako i ja, muz me sto puta pitao zasto placem, a ja ne znam objasniti razlog pa se onda jos vise rasplacem😂 drago mi je da nisam jedina i da je to ocito “normalno” iako me strah za bebu🤷🏻♀️
Ja placem jer sam toliko iscrpljena od brige za nju. Pa onda placem jer ne mogu bit opustena i chill. Tako da eto.
Mene rasplacu stvari koje prije nikad nisu, pogotovo djecji nastupi ili stvari vezano za djecu 😂 ima dana kad sam tuzna bez razloga i ako mi se place isplacem se i lakse mi je nego da to potiskujem 🙂 sve je to normalno i sumnjam da bebi steti🙂
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Joj hvala vam, sad mi je malo lakse. Ja krenem plakat pa ne znam zasto placem pa se isprepadam da to steti bebi pa placem radi toga od straha i tako u krug. Bas neki ludi dani🤦🏻♀️
Pozdrav curkeeeeee
Moja ljubav zivota je dosla 12.06. 🩷💕
Na kraju sam krenula dobivat svoie trudove koje su potakli pucanjem vodenjaka dodatno, nisu trebali sa dirpom s obzirom na dogovorenu indukciju😅
Probusili vodenjak u 7i30, rodila sam oko 14h.
Jedan sav unutarnji, jedan vanjski bez epiziotomije…
Fulali su mi je dobro sa procjenom. Noc preg pregled kao 3700, a rodjena sa 3210 i 50 🙂🤗
Pusteni smo doma jucer, lijepo nam ide cicanje. Sqmo se mazimo💕
Apsolutne pohvale za osoblje Vinogradske/Merkura 🙏
Baš lijepo, čestitam od srca! ❤️ Mazite se i dalje 🥰
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Pozdrav curkeeeeee
Moja ljubav zivota je dosla 12.06. 🩷💕
Na kraju sam krenula dobivat svoie trudove koje su potakli pucanjem vodenjaka dodatno, nisu trebali sa dirpom s obzirom na dogovorenu indukciju😅
Probusili vodenjak u 7i30, rodila sam oko 14h.
Jedan sav unutarnji, jedan vanjski bez epiziotomije…
Fulali su mi je dobro sa procjenom. Noc preg pregled kao 3700, a rodjena sa 3210 i 50 🙂🤗
Pusteni smo doma jucer, lijepo nam ide cicanje. Sqmo se mazimo💕
Apsolutne pohvale za osoblje Vinogradske/Merkura 🙏
Baš lijepo, čestitam od srca! ❤️ Mazite se i dalje 🥰
Ooo pa i ti si jako blizu....
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Hej mame nisam citala ni bila aktivna 2 mjeseca sigurno.Sto zbog umora,pa krenem na forum netko mi nesto kaze pa zaboravim,sto zbog priprema.Ali eto napokon zavrsava škola,obaveze stagniraju pokusavamo odmarat dok jos mozemo.Mene zanima za mame koje su rodile kako su bebice bile obucene na izlasku iz bolnice s obzirom na temperature koje su bile dosta visoke.Moji prvi troje su rođeni u zimi pa uopce nemam predodžbu sto bi spremila za izlazak bebacu.
Danas smo 35+1,zadnja kontrola kod naseg ginekologa je 21.05.,pa krecemo u dnevnu.
Gabby veliki malac 🥰 sretnoo i javi nam se 🤗
Hellobaby svaka čast da uopće stigneš otvoriti forum uz sve obaveze koje imaš 🥰
LauraUna, snowwhite, faith kako ste? 🤗
Mi smo danas dobro, samo dva truda je pokazao ctg. Jučer je bio kaos opet 🙈 čekam srijedu da skinu tokolizu pa ćemo vidjeti. Trebali bi i ultrazvuk obaviti da vidimo koliko je beba teška. I nekako sam u dva tjedna uspjela izgubiti 3 kg ali to mi je rekla doktorica da je zbog mišića i ležanja.
Čestitam svim curama koje su rodile i želim brzi oporavak.
Snowwhite brzo će proći 3 tjedna, drži se ❤️
Plačem zadnjih par dana kako sam u bolnici 🙈 psihički mi je teško i onda još nikoga svog nemam ovdje u Njemačkoj, muž je u drugom gradu preko tjedna, briga za bebu, usamljenost. Jednostavno mi se sve skupilo. Ali biti će bolje
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji