Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptirko22
    16. Srpanj 2024. 09:47

Sta ste ono pisale, s cim operete/detinficirate jaje i kolica? Ako sam dobro zapamtila, radi se o nekom spreju.
    .
    Vrijeme je za pripremu 🤣 pa ako vam nije problem napisat o cemu se radi.

• sparkle212
    16. Srpanj 2024. 10:14

Leptirko22

Sta ste ono pisale, s cim operete/detinficirate jaje i kolica? Ako sam dobro zapamtila, radi se o nekom spreju.
    .
    Vrijeme je za pripremu 🤣 pa ako vam nije problem napisat o cemu se radi.

Ja sam skinula tkaninu i oprala u perilici na laganom programu, a plasticne dijelove prespricala sprejom za dezinfekciju iz dm-a. Smrdi odvratno pa to spricaj negdje vani da se prozraci 😂

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

korni
    16. Srpanj 2024. 11:14

Mima čestitam ❤️ brzo se oporavi, uživajte i mazite se 🥰
    Marta da, okrene glavicu sa strane.. evo maloprije ju stavila na ledja, zaspala je i eto je sad na boku 😅 zajebantica mala 🥰
    Purple, marta a šta su vam rekli za podizanje bebe? Onako s boka ili ravno podižete i pridrzavate glavicu? Meni su dvije patronazne (koje skupa rade) rekle različito 😅
    Leptirko ja sam skinula šta se dalo skinuti i u mašinu, ono šta se nije moglo skinuti sam sa sprejem iz dm-a. 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13
    16. Srpanj 2024. 13:20

korni

Mimačestitam ❤️ brzo se oporavi, uživajte i mazite se 🥰
    Marta da, okrene glavicu sa strane.. evo maloprije ju stavila na ledja, zaspala je i eto je sad na boku 😅 zajebantica mala 🥰
    Purple, martaa šta su vam rekli za podizanje bebe? Onako s boka ili ravno podižete i pridrzavate glavicu? Meni su dvije patronazne (koje skupa rade) rekle različito 😅
    Leptirko ja sam skinula šta se dalo skinuti i u mašinu, ono šta se nije moglo skinuti sam sa sprejem iz dm-a.

Joj na tecaju su pokazivali s boka, da. Slabo to prakticiram, stavim ruku ispod vrata i ispod guze i dignem ga 😂 patronazna rekla da je to ok. 😅😅😅
    Kao i kad pelenu mijenjam, dignem mu noge jerbo da idem po babyhandlingu sve na bok, bilo bi kakice po plafonu. 🤣🤣🤣 probala sam, al je prezivahan 🙈😆

💙5/24💙

purple13
    16. Srpanj 2024. 13:45

Mima cestitaaam! 😍😍😍
    Leptirko samo sam sve prespricala sa frosch sprejem za dezinfekciju. 😂

💙5/24💙

Leeloo101
    16. Srpanj 2024. 15:10

Meni su rekli na bok dok pupak ne otpadne . A onda leđa. .
    Ovo je što sam ja kupila

https://www.dm.hr/denkmit-sprej-za-dezinfekciju-p4058172931871.html

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Melian
    16. Srpanj 2024. 18:59

Pozdrav cure, evo i mi se javljamo sa sretnim vijestima, stigla nam je jutros naša mala djevojčica.. 😍
    Malo je uranila, 10 dana prije termina. Trudovi krenuli oko dva ujutro, digla se spakirati torbu (jer sam naravno čekala zadnji čas, i onda iznenađenje), stigli oko 4 i po u bolnicu i rodila u 8:53. Prirodan porod, prokinuli mi vodenjak, nisam ni epiduralnu stigla primiti. Popucala malo, dobila 4 šava. Curica 53 cm duga, 3090 g teška. Sad se mazimo i pazimo.. 
    Čestitke svim ostalim novopečenim mamicama i sretno ostalima koje će tek postati! ❤️

👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
    👨🏻‍🦲50

1/22 💔- missed ab
    10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
    29/11/23 - kuca 💗
    24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
    url=https://www.tickerfactory.com]

korni
    16. Srpanj 2024. 19:30

Purple haha bolje da je kakica na sigurnom da 😂
    Leeloo e taj sprej sam i ja uzela.
    Melian čestitam na djevojčici 🩷 želim ti brzi oporavak, uživajte 💞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    16. Srpanj 2024. 20:09

Melian

Pozdrav cure, evo i mi se javljamo sa sretnim vijestima, stigla nam je jutros naša mala djevojčica.. 😍
    Malo je uranila, 10 dana prije termina. Trudovi krenuli oko dva ujutro, digla se spakirati torbu (jer sam naravno čekala zadnji čas, i onda iznenađenje), stigli oko 4 i po u bolnicu i rodila u 8:53. Prirodan porod, prokinuli mi vodenjak, nisam ni epiduralnu stigla primiti. Popucala malo, dobila 4 šava. Curica 53 cm duga, 3090 g teška. Sad se mazimo i pazimo..
    Čestitke svim ostalim novopečenim mamicama i sretno ostalima koje će tek postati! ❤️

Uf moram kofer što prije spremiti...

Čestitam od 💖💖

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23
    16. Srpanj 2024. 20:19

Mima i Melian čestitaaam !💕💖🎊 Uživajte sa svojim bebicama.. ❤️🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI