Cure, imam pitanje. Danas sam malo aktivnija i u nekoliko navrata mi se dogodilo neki kao grcevi slicni onim pocetnim menstrualnim, Nest kao grc i peckanje. Usto, beba se rita i okrece i ko da se glavom nabija prema van. Nije osjecaj kao BH kontrakcije koje inace povremeno imam.
Zovem ginekologa, ali se ne javlja, valjda do kraja dana ga budem uspjela dobiti 😟
Jel koja imala slicno iskustvo?
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Pozdrav svima.
Imam jedno pitanje za cure koje su na komplikacijama preko Hzzo-a, jel' vam sjela naknada za bolovanje?
Obično bude svaki mjesec 17.og ako je radni dan (ako je 17. vikend- onda ponedjeljak).
Ovaj mjesec ni obavijesti na e-građani ni uplate danas...
Prošli mjesec sam prešla s komplikacija na ORD. Rodiljni isplaćen, komplikacije (23 dana u svibnju ne).
Pozdrav svima.
Imam jedno pitanje za cure koje su na komplikacijama preko Hzzo-a, jel' vam sjela naknada za bolovanje?
Obično bude svaki mjesec 17.og ako je radni dan (ako je 17. vikend- onda ponedjeljak).
Ovaj mjesec ni obavijesti na e-građani ni uplate danas…
Prošli mjesec sam prešla s komplikacija na ORD. Rodiljni isplaćen, komplikacije (23 dana u svibnju ne).
Nije ni meni još sjelo, ja sam dobila isto tako porodiljni pola mjeseca, ali komplikacije ne. Valjda će sutra
Gabby veliki malac 🥰 sretnoo i javi nam se 🤗
Hellobaby svaka čast da uopće stigneš otvoriti forum uz sve obaveze koje imaš 🥰
LauraUna, snowwhite, faith kako ste? 🤗
Mi smo danas dobro, samo dva truda je pokazao ctg. Jučer je bio kaos opet 🙈 čekam srijedu da skinu tokolizu pa ćemo vidjeti. Trebali bi i ultrazvuk obaviti da vidimo koliko je beba teška. I nekako sam u dva tjedna uspjela izgubiti 3 kg ali to mi je rekla doktorica da je zbog mišića i ležanja.
Čestitam svim curama koje su rodile i želim brzi oporavak.
Snowwhite brzo će proći 3 tjedna, drži se ❤️
Plačem zadnjih par dana kako sam u bolnici 🙈 psihički mi je teško i onda još nikoga svog nemam ovdje u Njemačkoj, muž je u drugom gradu preko tjedna, briga za bebu, usamljenost. Jednostavno mi se sve skupilo. Ali biti će bolje
Isplaci se... gore je sve držati u sebi... i sve će to jednom proći.. samo polako
Sparkle zna se dogoditi ako se preforsiramo. Kad te uhvati probaj sjesti podići noge i malo odmoriti. . Vjerujem da će pomoći
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ni meni nisu sjele komplikacije, kolko citam niti drugima.
Leeloo hvala, svakak budem odmarala
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Nisu ni menj sjele još komplikacije. U petak mi je sjelo dio porodiljnog, ali dio komplikacija ne.
Snowwhite vjerujem da je teško, ali izdrzati ćete i ti i bebica ❤️
LaFemme kod tebe počelo ozbiljnije 🙈 ima još kakvih naznaka?
Leeloo nadam se da si bolje, da su glavobolje popustile!
Perpetua ima kod tebe pomaka/novosti? 🤗
Faith mogu misliti kako ti je teško.. i ništa čudno da ti se skupilo sve.. nadam se da će u srijedu proći sve okej kad skinu tokolizu 🤞 drzi se 💞
Sparkle odmori i miruj malo, trebalo bi se smiriti.
---
Mi smo obavile pregled, sve je okej, cerviks je omekšan, ali sam skroz zatvorena, malenoj se ne žuri 🙈
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Korni tebi je kao kod mene, cervix omekšan, ali zatvorena.
Ne znam kako je vama ali mene ubija ovo isčekivanje, svaki dan se mislim je li danas taj dan? 🤷🏼♀️
Snowwhitevjerujem da je teško, ali izdrzati ćete i ti i bebica ❤️
LaFemmekod tebe počelo ozbiljnije 🙈 ima još kakvih naznaka?
Leeloonadam se da si bolje, da su glavobolje popustile!
Perpetuaima kod tebe pomaka/novosti? 🤗
Faithmogu misliti kako ti je teško.. i ništa čudno da ti se skupilo sve.. nadam se da će u srijedu proći sve okej kad skinu tokolizu 🤞 drzi se 💞
Sparkle odmori i miruj malo, trebalo bi se smiriti.
—
Mi smo obavile pregled, sve je okej, cerviks je omekšan, ali sam skroz zatvorena, malenoj se ne žuri 🙈
Ja sve čekam trudove, a ono ništa. Sluzni cep i dalje ispada. Nevjerojatno koliko toga ima 😅
Sutra mi je pregled pa ćemo vidjeti da li sam se još otvorila. Prije tjedan dana sam bila 4cm.
Sve čekam da se bar nešto pokrene.😊
Korni tebi je kao kod mene, cervix omekšan, ali zatvorena.
Ne znam kako je vama ali mene ubija ovo isčekivanje, svaki dan se mislim je li danas taj dan? 🤷🏼♀️
Također me ubije iščekivanje, a još više ljudi oko mene koji me svakih par sati pitaju kako sam i jesam li rodila😂
Sortiraj odgovore
Najstariji