Martina1931 čestitam 🥳 drago mi je da je sve u redu i da ste vec doma 🤗 uživajte i mazite se 🩷
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Gabby veliki malac 🥰 sretnoo i javi nam se 🤗
Hellobaby svaka čast da uopće stigneš otvoriti forum uz sve obaveze koje imaš 🥰
LauraUna, snowwhite, faith kako ste? 🤗
Dobro jutro cure hvala što mislite na mene ja sam i dalje u bolnici i biti ću do kraja svaki drugi dan mi ispadaju ugrušci što nije lijepo za vidjeti i krvarim još uvijek nažalost beba je dobro iako nema plodne vode 😞 guramo dan za danom samo to mi kažu i da beba dođe do nekih sigurnih tjedana u srijedu bi trebala biti punih 27 da bar dođemo do 30 to je još 3 tjedna strah je prisutan stalno svaki dan od toga kako će to sve skupa završiti samo da beba i ja budemo dobro i zdravo i da se vratim kući jer me i kući čeka beba od 1.6 mj koja me treba psihički sam iscrpljena šta da kažem 😔 nadam se da bude sve nakraju dobro
Martina čestitam!!! Mi smo tu s datumom i uvijek kad pogledam svoj termin se sjetim da si i ti samo koji dan ispred, nadam se da ću i ja uskoro upoznati svoju bebicu 🥲 Želim ti što brži oporavak i puno maženja ❤️❤️❤️
Snowwhite znam da je teško ali izdrži, biti će to sve na kraju dobro, mislimo na tebe 🤞❤️
Pozdrav curkeeeeee
Moja ljubav zivota je dosla 12.06. 🩷💕
Na kraju sam krenula dobivat svoie trudove koje su potakli pucanjem vodenjaka dodatno, nisu trebali sa dirpom s obzirom na dogovorenu indukciju😅
Probusili vodenjak u 7i30, rodila sam oko 14h.
Jedan sav unutarnji, jedan vanjski bez epiziotomije…
Fulali su mi je dobro sa procjenom. Noc preg pregled kao 3700, a rodjena sa 3210 i 50 🙂🤗
Pusteni smo doma jucer, lijepo nam ide cicanje. Sqmo se mazimo💕
Apsolutne pohvale za osoblje Vinogradske/Merkura 🙏
Divno... i već ste doma... uzivajte 🥰😘
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Gabby veliki malac 🥰 sretnoo i javi nam se 🤗
Hellobaby svaka čast da uopće stigneš otvoriti forum uz sve obaveze koje imaš 🥰
LauraUna, snowwhite, faith kako ste? 🤗
Dobro jutro cure hvala što mislite na mene ja sam i dalje u bolnici i biti ću do kraja svaki drugi dan mi ispadaju ugrušci što nije lijepo za vidjeti i krvarim još uvijek nažalost beba je dobro iako nema plodne vode 😞 guramo dan za danom samo to mi kažu i da beba dođe do nekih sigurnih tjedana u srijedu bi trebala biti punih 27 da bar dođemo do 30 to je još 3 tjedna strah je prisutan stalno svaki dan od toga kako će to sve skupa završiti samo da beba i ja budemo dobro i zdravo i da se vratim kući jer me i kući čeka beba od 1.6 mj koja me treba psihički sam iscrpljena šta da kažem 😔 nadam se da bude sve nakraju dobro
Smireno koliko možeš.. vjerujem da je najgore prošlo.. i da ćeš dan po dan, dočekati svoje malo čudo...🤞💖💕🌞
Martina čestitam!!! Mi smo tu s datumom i uvijek kad pogledam svoj termin se sjetim da si i ti samo koji dan ispred, nadam se da ću i ja uskoro upoznati svoju bebicu 🥲 Želim ti što brži oporavak i puno maženja ❤️❤️❤️
Snowwhiteznam da je teško ali izdrži, biti će to sve na kraju dobro, mislimo na tebe 🤞❤️
Ovako sam ja neki dan razmisljala... Zeka i ja smo imale termin isti dan... a sad ako naša dočeka termin, Zekina će već imati 3mj 😱😱😱😱
Čestitam plave_okice, Martina i Mare 🥰🥰🥰
Kako je lijepo kad pristižu bebe! 😍 sretno svima koje ce uskoro roditi 🥰🤩
Ponekad vas procitam na brzinu, mali sisavac traži najviše pažnje 😆🥰
💙5/24💙
Martina čestitam, sada uzivaj maksimalno i želim ti brz oporavak.
Snowwhite drži se, vjerujem da ćeš izgurali do sigurnih tjedana. Možeš ti to 💪
Meni već 3 dana ispada sluzni cep. Sve čekam trudove, ali mali očito ne zeli jos van😅
Znam da nema pravila, ali za koliko ste rodile nakon ispadanja sluznog cepa?
Sortiraj odgovore
Najstariji