Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    15. Lipanj 2024. 06:03

Martina1931 čestitam 🥳 drago mi je da je sve u redu i da ste vec doma 🤗 uživajte i mazite se 🩷

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

snowwhite1410
    15. Lipanj 2024. 06:53

korni

Gabby veliki malac 🥰 sretnoo i javi nam se 🤗
    Hellobaby svaka čast da uopće stigneš otvoriti forum uz sve obaveze koje imaš 🥰
    LauraUna, snowwhite, faith kako ste? 🤗

Dobro jutro cure hvala što mislite na mene ja sam i dalje u bolnici i biti ću do kraja svaki drugi dan mi ispadaju ugrušci što nije lijepo za vidjeti i krvarim još uvijek nažalost beba je dobro iako nema plodne vode 😞 guramo dan za danom samo to mi kažu i da beba dođe do nekih sigurnih tjedana u srijedu bi trebala biti punih 27 da bar dođemo do 30 to je još 3 tjedna strah je prisutan stalno svaki dan od toga kako će to sve skupa završiti samo da beba i ja budemo dobro i zdravo i da se vratim kući jer me i kući čeka beba od 1.6 mj koja me treba psihički sam iscrpljena šta da kažem 😔 nadam se da bude sve nakraju dobro 

snowwhite1410
    15. Lipanj 2024. 06:54

Čestitke curama koje su rodile ❤️

ElisaDay.
    15. Lipanj 2024. 08:33

Martina čestitam!!! Mi smo tu s datumom i uvijek kad pogledam svoj termin se sjetim da si i ti samo koji dan ispred, nadam se da ću i ja uskoro upoznati svoju bebicu 🥲 Želim ti što brži oporavak i puno maženja ❤️❤️❤️

Snowwhite znam da je teško ali izdrži, biti će to sve na kraju dobro, mislimo na tebe 🤞❤️

Leeloo101
    15. Lipanj 2024. 10:25

Martina1931

Pozdrav curkeeeeee
    Moja ljubav zivota je dosla 12.06. 🩷💕
    Na kraju sam krenula dobivat svoie trudove koje su potakli pucanjem vodenjaka dodatno, nisu trebali sa dirpom s obzirom na dogovorenu indukciju😅
    Probusili vodenjak u 7i30, rodila sam oko 14h.
    Jedan sav unutarnji, jedan vanjski bez epiziotomije…
    Fulali su mi je dobro sa procjenom. Noc preg pregled kao 3700, a rodjena sa 3210 i 50 🙂🤗
    Pusteni smo doma jucer, lijepo nam ide cicanje. Sqmo se mazimo💕
    Apsolutne pohvale za osoblje Vinogradske/Merkura 🙏

Divno... i već ste doma... uzivajte 🥰😘

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    15. Lipanj 2024. 10:27

snowwhite1410

korni

Gabby veliki malac 🥰 sretnoo i javi nam se 🤗
    Hellobaby svaka čast da uopće stigneš otvoriti forum uz sve obaveze koje imaš 🥰
    LauraUna, snowwhite, faith kako ste? 🤗

Dobro jutro cure hvala što mislite na mene ja sam i dalje u bolnici i biti ću do kraja svaki drugi dan mi ispadaju ugrušci što nije lijepo za vidjeti i krvarim još uvijek nažalost beba je dobro iako nema plodne vode 😞 guramo dan za danom samo to mi kažu i da beba dođe do nekih sigurnih tjedana u srijedu bi trebala biti punih 27 da bar dođemo do 30 to je još 3 tjedna strah je prisutan stalno svaki dan od toga kako će to sve skupa završiti samo da beba i ja budemo dobro i zdravo i da se vratim kući jer me i kući čeka beba od 1.6 mj koja me treba psihički sam iscrpljena šta da kažem 😔 nadam se da bude sve nakraju dobro

Smireno koliko možeš..  vjerujem da je najgore prošlo..   i da ćeš dan po dan, dočekati svoje malo čudo...🤞💖💕🌞

Leeloo101
    15. Lipanj 2024. 10:28

ElisaDay.

Martina čestitam!!! Mi smo tu s datumom i uvijek kad pogledam svoj termin se sjetim da si i ti samo koji dan ispred, nadam se da ću i ja uskoro upoznati svoju bebicu 🥲 Želim ti što brži oporavak i puno maženja ❤️❤️❤️

Snowwhiteznam da je teško ali izdrži, biti će to sve na kraju dobro, mislimo na tebe 🤞❤️

Ovako sam ja neki dan razmisljala... Zeka i ja smo imale termin isti dan... a sad ako naša dočeka termin, Zekina će već imati 3mj 😱😱😱😱

purple13
    15. Lipanj 2024. 15:26

Čestitam plave_okice, Martina i Mare 🥰🥰🥰
    Kako je lijepo kad pristižu bebe! 😍 sretno svima koje ce uskoro roditi 🥰🤩
    Ponekad vas procitam na brzinu, mali sisavac traži najviše pažnje 😆🥰

💙5/24💙

• LaFemme
    15. Lipanj 2024. 18:07

Martina čestitam, sada uzivaj maksimalno i želim ti brz oporavak.
    Snowwhite drži se, vjerujem da ćeš izgurali do sigurnih tjedana. Možeš ti to 💪

• LaFemme
    15. Lipanj 2024. 18:09

Meni već 3 dana ispada sluzni cep. Sve čekam trudove, ali mali očito ne zeli jos van😅
    Znam da nema pravila, ali za koliko ste rodile nakon ispadanja sluznog cepa?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.