Plave okicecestitam na prinovi, brzo se oporavi 😊
Cure, jel se vama dogodilo da u 29.tt se beba malo smiri? Cura je inace malo veca od prosjeka, mjere su za kojih 10ak dana vece i do sad se dosta ludirala u trbuhu. Unatrag 3-4 dana osjecam meskoljenje i lagano lupanje, dva-tri puta u danu budu bas jaki udarci, ali uglavnom je smirena.. jel to uobicajeno? Ne znam jel joj ponestaje mjesta pa je zato mirnija jer je vec velika
Ma to je sve ok. Nekad se malo primire. Sve dok je osjetis nemas razloga za brigu 🥰
Hvala 😊 mislila sam da brige prestaju dok se beba krene ritati, ali sad se svako malo zivciram jel je sve okej ako je malo mirnija hah
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Plave okicecestitam na prinovi, brzo se oporavi 😊
Cure, jel se vama dogodilo da u 29.tt se beba malo smiri? Cura je inace malo veca od prosjeka, mjere su za kojih 10ak dana vece i do sad se dosta ludirala u trbuhu. Unatrag 3-4 dana osjecam meskoljenje i lagano lupanje, dva-tri puta u danu budu bas jaki udarci, ali uglavnom je smirena.. jel to uobicajeno? Ne znam jel joj ponestaje mjesta pa je zato mirnija jer je vec velika
Ma to je sve ok. Nekad se malo primire. Sve dok je osjetis nemas razloga za brigu 🥰
Hvala 😊 mislila sam da brige prestaju dok se beba krene ritati, ali sad se svako malo zivciram jel je sve okej ako je malo mirnija hah
Ahhh, sve znam 🥰 Uvijek neke nove brige , tako je to.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Leeloo ma da, bitno da mi imamo juhe i povrca, jer ce nam to ja mislim najviše odgovarati.
LaFemme kakvo je stanje kod tebe? Osjetiš li da se nešto dogadja? ☺️
Ja ssm znala dobiti poštene udarce s nogicom ispod rebara, da bi uvijek malo poskocila 😅
Sparkle meni se beba bila smirila malo oko 32/33tt, bude udaraca, ali manje, više je komešanja, ritanja, rastezanja, i rekao mi ginekol da je to normalno, beba je sve veća, a ima manje mjesta. iako, očito si po noći napravi mjesta jer je tad najaktivnija 😅 najbitnije je kako kaže i Nada, da bebu osjetiš 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pozdrav svima, čestitam na dobrim pregledima i bebicama koje su nam stigle ❤️❤️
Ja sam dns imala pregled, 🦦 ima 2300 g, sve je u redu 🥰
Dogovorili smo carski tako da će vjerojatno stići koji dan prije termina 🤗
Ja svoju isto tako osjećam, to je položaj fetusa, sa lijeve strane pupka su joj leđa, a desno nogice tako da ju tu najviše i osjećam 🍀
12/23 UZV ♥️✔️
Plave okice aaaa prava cura! Cestitam 🩷 a tebi brz oporavak 🌸
LaFemme moj je u istom polozaju! 🙈
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
korni danas imam baš neki pritisak na trticu i imam onako kao probadanje dolje, ali nisu trudovi.
U prvoj mi je trudnoci trtica kod poroda pukla pa možda se on sada još više spustio pa radi taj pritisak.
Jel ti osjećaš neke promjene da bi mogla skoro?
korni danas imam baš neki pritisak na trticu i imam onako kao probadanje dolje, ali nisu trudovi.
U prvoj mi je trudnoci trtica kod poroda pukla pa možda se on sada još više spustio pa radi taj pritisak.
Pukla trtica, jao 🥴 ja osjetim češće kontrakcije, i povremeno osjetim dolje pritisak, ali ništa što bi konkretnije upućivalo da se pokreće nešto i da bi mogla uskoro.. čekamo i dalje 🤞🍀
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pukla trtica, jao 🥴 ja osjetim češće kontrakcije, i povremeno osjetim dolje pritisak, ali ništa što bi konkretnije upućivalo da se pokreće nešto i da bi mogla uskoro.. čekamo i dalje 🤞🍀
Daaa, čekamo i dalje 😅
Ma težak je bio prvi porod i dugo je beba bila u porođajnom kanalu i u jednom sam trenutku samo čula krc. I ja pitam dokt što se to čulo, a on kaže jao, pukla trtica. Od trudova nisam ni osjetila pucanje, ali zato poslije mjesecima nisam mogla sjediti od bolova.
Daaa, čekamo i dalje 😅
Ma težak je bio prvi porod i dugo je beba bila u porođajnom kanalu i u jednom sam trenutku samo čula krc. I ja pitam dokt što se to čulo, a on kaže jao, pukla trtica. Od trudova nisam ni osjetila pucanje, ali zato poslije mjesecima nisam mogla sjediti od bolova.
Uff baš zvuči bolno 😑 neka ti ovaj porod bude lakši i brži 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji