Pozdrav mame, je li kojoj beba bila horizontalno moždana zadnjem pregledu u 28 tt bio je glavicom dolje, no ja već dva tri jutra osjećam bome lijevo od pupka glavicu a i skroz desno od pupka udarce, i kao da se cijeli rasteže. Ne mogu uopće vizualizirati u kojem je položaju haha
Meni je jučer na pregledu gin rekao da je glavica dole, a isto osjećam udarce desno od pupka.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Aha super, u kojem si tjednu? Meni je idući pregled 01.07. tada ću biti taman u 32tt
Meni je malena tako horizontalno od 28 tj desno glava levo šapice a guza u karlici dakle na zadnjem UZV je mirisala svoje noge 😂 haos
Ja 36 nizak AMH ,on Savren
3xIVF - biohemijske
09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
02.08.2024.stigla princeza
Never give up!
Cure moje sinoc u 22:00 je dosla nasa princeza. 🥰
.
Ujutro sam imala pregled i htjeli su me inducirat za 2 dana (ctg nije pokazivao trudove), ali buduci da je plodna voda bila zuta (zrela beba), odmah su me poslali u radaonu, probusili mi vodenjak i dali drip. Dvoumila sam se oko epiduralne, ali na kraju sam ju uzela i dobro da jesam jer su mi trudovi bili na 2 min pa poslije na 1 min. Malo sam se vise mucila sa tiskanjem, skoro je beba na vakumu zavrsila, ali nekako smo uspjeli na kraju. Morali su me rezati. Curka je imala pri porodu 4050 g i 52 cm. Veliki komad od curke. 🥰❤️
.
Tko planira porod u Vinogradskoj, velika pohvala za osoblje u radaoni. Radala sam 12 h i izmjenile se 3 smjene i svi si bili super i korektni. A jos im je guzva.
.
Ostale curke sretno s porodima. ❤️
Čestitam na curki, a tebi želim što brzi oporavak 💕
Pozdrav mame, je li kojoj beba bila horizontalno moždana zadnjem pregledu u 28 tt bio je glavicom dolje, no ja već dva tri jutra osjećam bome lijevo od pupka glavicu a i skroz desno od pupka udarce, i kao da se cijeli rasteže. Ne mogu uopće vizualizirati u kojem je položaju haha
Meni je tako od početka. Glava dolje, guza desno od pupka, a noge lijevo i tako i udara non stop. Nijednom nije udario npr nogama gore iznad pupka prema rebrima. Rekli su dokt da je bitno da je glava dolje.
Aha super, u kojem si tjednu? Meni je idući pregled 01.07. tada ću biti taman u 32tt
Sad sam 30+2. Na zadnjem pregledu u 27 tj. je bebica bila na zadak, a otkako se okrenula glavicom dole osjetim te pokrete desno od pupka. Isto sam mislila da je okrenuta horizontalno ali na pregledu je utvrđeno da nije 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
kako se samo uspiju tako smjestit presmiješno je
Okreću se one jos svakako dok Jos imaju mjesta 😂
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Plave okice cestitam na prinovi, brzo se oporavi 😊
Cure, jel se vama dogodilo da u 29.tt se beba malo smiri? Cura je inace malo veca od prosjeka, mjere su za kojih 10ak dana vece i do sad se dosta ludirala u trbuhu. Unatrag 3-4 dana osjecam meskoljenje i lagano lupanje, dva-tri puta u danu budu bas jaki udarci, ali uglavnom je smirena.. jel to uobicajeno? Ne znam jel joj ponestaje mjesta pa je zato mirnija jer je vec velika
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Plave okicecestitam na prinovi, brzo se oporavi 😊
Cure, jel se vama dogodilo da u 29.tt se beba malo smiri? Cura je inace malo veca od prosjeka, mjere su za kojih 10ak dana vece i do sad se dosta ludirala u trbuhu. Unatrag 3-4 dana osjecam meskoljenje i lagano lupanje, dva-tri puta u danu budu bas jaki udarci, ali uglavnom je smirena.. jel to uobicajeno? Ne znam jel joj ponestaje mjesta pa je zato mirnija jer je vec velika
Ma to je sve ok. Nekad se malo primire. Sve dok je osjetis nemas razloga za brigu 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji