Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    17. Svibanj 2024. 09:09

Korni hvala ti ❤️ Bit će sve dobro. 
    Purple onda mi najvjerojatnije jest kamenac jer me i zdjelica boli i pritisak na mjehuru. Očito je sve povezano. I meni je doktor rekao sinoc da može biti i od hemoroida, ali ne vjerujem da je to. Narucila sam se danas kod urologa pa ćemo vidjeti. Krvarenje se vise nije ponovilo.
    Sto se tice trudova, kada počnu oni pravi, onda Ce to biti jakaaa bol, a ovo sve su sad pripreme. Ipak si već blizuuu 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Johicaa
    17. Svibanj 2024. 09:19

Jutro cure, čestitam prvo svima koji imaju dobre preglede..da nam bebare nastave napredovati i brzo su tu 🥳
    Zeka uskoro ce sve biti dobro i ti i tvoja beba cete biti sigurne i zdrave. Drzi se 🩷
    Nada sigurno si se šokirala, hvala Bogu pa je sve uredu na pregledu. Nadam se da ce dokuciti sta se dogadja i da nece biti daljnjih problema.
    .
    Moj popis postaje sve duzi kaze mi muz " ici ces na porod, ne selis se" reko da ti znas sta sve treba da se osjecas bar 1% normalno nakon poroda.
    .
    Kod mene jutros na nalazims urina psr cestica ketona, vidim moze bit povezano sa dehidracijom i sa manjkom Uh i viskom masti , a ja jela malo manje uh dan prije oggt plus piskila citavu noc pa ujutru jedva imala nesto. Jel
     itko od vas imao taj slucaj ? U utorak sam kod svoje dr a u domu zdravlja kazu samo pij vise vode 😅

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

katy_kaya
    17. Svibanj 2024. 09:21

Uf Nada, bas mi je zao i skroz razumijem paniku i brigu. Drago mi je da je s bebom i tobom sve u redu, napravila si najpametnije i sad malo mirnije u daljnje preglede. Saljem pozitivnu energiju ❣️

• Matka24
    17. Svibanj 2024. 09:49

Da li je koja koristila to.to set za njegu pupka? Ili mislite da je bolje lipovati komprese i sve te potrepstine posebno?

• manu11
    17. Svibanj 2024. 11:20

Bokic curke, drago mi je da ste sve dobro kao i vase bebice.💛😻
    Zeka bit ce to sve u redu, budi hrabra i ne boj se!💞
    Ja cu vam podijeliti otprilike sta je meni pomoglo sta ne. Bezveze sam kupila peri bocicu nisam je ni koristila, prvo piskanje poslije poroda je u tusu bez problema a sljedece me nije peklo iako imam 10 savova tako da je ta ideja sa obicnom bocicom super ako bude zatrebalo.
    Multi mam komprese su me spasile prvih dana dojenja, imala sam 2 kutije spremne i njih sam potrosila u roku tjedan dana i onda sam panicno narucila 5 kutija, od kojih sam potrosila samo par komada i sad mi bezveze stoje 😂 vise mi ne trebaju jer su mi se valjda bradavice navikle.
    Imam i mast od multimam i ona je bas dobra prije dojenja.
    Ja sam bas obilno krvarila u bolnici a i dalje mi ide crveno, i trebalo mi je baas dosta mrezastih gacica i ulozaka. 
    Negdje 5.-6.dan su mi grudi bile bolne jer ih beba nije ispraznila (a i patronazna mi je rekla da su ti dani kriticni za mastitis) pa sam kupila phillips avent el.izdajalicu. Pomogla mi je tih par dana a nakon toga malac sve pojede sam pa nemam potrebe ni za njom, a i bas mi je zamorna za koristenje jer dugo treba da skupim 30-40ml, umorim se sjedeci a trebam izbjegavati sjedenje zbog rane.
    Popis za porodiliste je isto super.
    Zelim vam divne preostale tjedne 🩷🩷🩷

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• manu11
    17. Svibanj 2024. 11:28

Sto se tice trudova, prvi su mi bili blagi lagani i lako prodisljivi, a oni zadnjih par sati jako intenzivni i bolni. Ono sto mi je pomoglo je setnja po radjaoni pa kad me uhvati trud stanem i oslonim se na zid dlanovima, kukovima sam kruzila (koliko sam mogla od boli), disanje, te brojanje udisaja. Mislim da me bas to brojanje spasilo, jer sam znala da kad dodjem do 20 da ce bol prestati svaki put kao i da sam 1 korak blize svojoj bebi.

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Srceko23
    17. Svibanj 2024. 11:28

Da li je koja koristila caj od brusnice? Rekao mi gin da ga pijem radi urina, a ja zaboravila pitat koji, kako, sta..? Pa ima li koja iskustva i preporuka?

ElisaDay.
    17. Svibanj 2024. 12:51

manu hvala za super savjete, nadam se da se lijepo popravljaš i uživaš u bebici ❤️❤️❤️ 

Mene je toliko strah tog pucanja i šavova, uf. Ali svi kažu da trud toliko boli da je rezanje i pucanje ništa naspram toga pa eto 🥲

Srceko brusnica je super za urinarni trakt, preporučila bi ti onu u listićima, ne u vrećicama. Ima u dm-u i u trgovinama zdrave hrane. 

ElisaDay.
    17. Svibanj 2024. 12:53

*oporavljaš, ne popravljaš, mobitel mi sam piše riječi 😂

• plave_okice
    17. Svibanj 2024. 15:02

Nado drzi se. Sve bude okej. ❤️

Ne znam kako vi cure, ali ima li koja od vas dosta tvrdi trbuh ponoci kad se ustajete na wc te bolove u donjem dijelu? Pretpostavljam da je to priprema za porod. Niti spavam. Muz zabrinut i odmah bi me doktoru vodio. Inace sam ok. Stalno nesto po kuci radim pa se ne stignem odmoriti niti razmisljati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.