Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    17. Svibanj 2024. 15:09

plave_okice

Nadodrzi se. Sve bude okej. ❤️

Ne znam kako vi cure, ali ima li koja od vas dosta tvrdi trbuh ponoci kad se ustajete na wc te bolove u donjem dijelu? Pretpostavljam da je to priprema za porod. Niti spavam. Muz zabrinut i odmah bi me doktoru vodio. Inace sam ok. Stalno nesto po kuci radim pa se ne stignem odmoriti niti razmisljati.

Heeej, meni se slicno događa. Bole me leđa i dolje kao pred mengu, isto samo po noći i samo kad ležim.
    Valjda je počeo raspad sistema 🤣🤣🤣 s tim da sam jucer po danu imala osjecaj da su mi munje u međunožju, valjd se mali spušta...
    Nada javi sta kazu doktori 🥰🥰
    Manu hvala ti na podijeljenom iskustvu!! Nadam se da se dobro oporavljate ti i bebač! 🥰🥰

💙5/24💙

purple13
    17. Svibanj 2024. 15:14

marta96

Jutro cure 😇 ja ovu bočicu nisam kupovala ni prvi put ni sad i uopće nisam mogla piškiti pod tušem koliko me je peklo,a ovak sam piškila normalno ( nisam imala nikakve šavove)
    A mrežaste gaće su obavezne koliko znam zbog prozračnosti , ja sam doma jos prvi dan imala njih,ali imala sam full slabo krvarenje, vidjet ćemo kak će biti ovaj put 🙏
    Multi mam imam jos par komada nadam se da nije rok istekao jer dosta su skupe i pomažu😅

Inače na današnji dan prije 2 god sam vec prosla 37tt i imala prvi pregled u TA 🙈 ajme sjećanja. Sad mi je u glavi samo da izguramo jos 3 -4 tjedna jer eto ovo mi je koma, glava opterećena bez uživanja u trudnoći 😏 a za tlak ko zna kakav bude na idućem pregledu zadnji puta 150/90 tak da ono.

Nadam se da ce ti tlak biti dobar... ma ocito nije strasno kad ne prave problem oko toga.
    Hvala i tebi na savjetima, svaka informacija je bitna. 🥰🥰
    I ne brini, vec si u dobrim tjednima. 🥰

💙5/24💙

• manu11
    17. Svibanj 2024. 15:39

Elisaday nema na cemu 🥰 bebica mi je savrsena i ja sam vec puno bolje. Nemoj se bojati toga, kad mi je doktorica nakon izgona rekla da slijedi usivanje ja sam je pitala zar sam pukla, kaze ona rezali smo te. Toliko o boli pucanja i rezanja, nisam uopce osjetila 🙈
    A taj divni trenutak tik nakon izgona kad ugledate svoje cudo se ne moze usporedit s nicim u zivotu.😊
    Emocije prste, hormoni srece lupaju ko ludi, osjecaj ponosa i olaksanja... i koliko god da sam uzivala u trudnoci, taj ne-trudni osjecaj mi je jako prijao u tom trenutku😂
    Purple 37.tjedan lagano, opaaaaa 😻🙈

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Leptirko22
    17. Svibanj 2024. 15:56

Ja obavila ogtt 🙈.
    1. vadjenje 4.7 (<5.1).
    2.vadjenje 5.9 (<10.0).
    3.vadjenje 7.8. (<8.5).
    .
    Morala sam i kks odradit, onako...zeljezo nisko iako ga pijem otpocetka trudnoce, ali ja sam oduvijek anemicna pa mi je to sve normalno. A i ja se zadnjih dana osjecam bas super i imam dosta energije iako me neka prehlada bila uhvatila

nada23
    17. Svibanj 2024. 18:43

Hvala cure na podršci. Uz vas je sve lakše. ❤️
    Obavila sam pregled i kod urologa i s njegove strane je sve uredno. Bebina glava pritišće mjehur pa zato imam pritisak a krvarenje je došlo vjerojatno iz kapilara koji je puknuo kada sam kihala. Eto, sad sam mirnija. Nadam se da se neće više ponoviti. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

laurell
    17. Svibanj 2024. 22:53

Srceko23

Da li je koja koristila caj od brusnice? Rekao mi gin da ga pijem radi urina, a ja zaboravila pitat koji, kako, sta..? Pa ima li koja iskustva i preporuka?

Čaj od 100%tne brusnice od Enciana (imaš ga u ljekarni). A uz to su meni preporučili i matični sok od brusnice (isto iz ljekarne) pije se jedan cep soka dnevno. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    17. Svibanj 2024. 22:54

Nada super vijesti! Hvala Bogu da nije ništa veće. 🙏🏼
    Leptirko bravooo top 🥂👌🏽

baby boy

• plave_okice
    18. Svibanj 2024. 05:11

Dobro jutro cure! Zelim vam svima lijep vikend. Uzivajte u suncanom vremenu. Ja vec neko vrijeme glumim sovu dok muz i pas spavaju snom pravednika. 😂

korni
    18. Svibanj 2024. 06:41

Manu hvala na savjetima 🤗 nadam se da si se oporavila i da uživaš s klupkom sreće ❤️
    Plave okice, purple moguće da su to pripreme da 🙈 meni se trbuh dosta stvrdne zadnjih par dana, ali nemam nikakve bolove. Jel vas još to drzi?
    Leptirko bravo za ogtt 🤗
    Nada drago mi je da je okej i da si mirnija 🤗🍀
    Uživajte u vikendu 😍

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    18. Svibanj 2024. 07:00

plave_okice

Dobro jutro cure! Zelim vam svima lijep vikend. Uzivajte u suncanom vremenu. Ja vec neko vrijeme glumim sovu dok muz i pas spavaju snom pravednika. 😂

Isto mi je.. svaki svaki dan 😩 a tako budem umorna i nadam se da ću odvalit bar vikendom do 9 ujutro, ma kakvi… 🙈 U 6:30, ne treba mi budilica

baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.