Laurell bravo za dobar pregled 🤗 bome ide brzo i tvoja trakica 🤭❤️
M-P super 🤗 drzim 🤞 da tlak ostane dobar! Jesi vec sve pripremila? 🙈
Hvala svima.
Joj korni jesam. Pripremila sam jos nedavno, ali nekak mi je drago sto jesam jer sad kad krenem u bolnicu me nekako strah kak ce reagirat na moj tlak. Kad mi je nes novo i tak stresno onda mi taj gornji skoci. Donji mi je dosad bio i okej, a kolko znam gleda se da on ne ide preko 100. Uvijek mi provjeri proteine tak da njih nema. Imam sve nalaze i pracenje tlaka, al znas kak je to od bolnice do bolnice. Mogu uzet u obzir i nemoraju. Vidjet cemo 😂
Meni je nekako najbitnije da ja znam da je to strah pred pregled i da nije takav stalno, a sad oni ak oce me ostavit i pratit pa nek prate. Sta da im radim 😬
Laurell daa.. bas mi je brzo proslo, sjecam se jos pocetka. Al ono sto znam je da sto je blize kraj jedva cekam ❤️🥰
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
https://ibb.co/Dw1PWHC
Katy_kayaovo sam ja stavila bas za rađaonu.. (druga spavacica i ulosci su ako ce me odmah nakon poroda tusirati, prije sobe) - na tecaju su rekli da je to okej 😅
Sto se tice ruku, zao mi je da te boli, meni je pomagala hladna voda ujutro (dok sam radila sezonski bas me svako jutro to ubijalo).
Hellobabysuper da je sve zapravo uredno, sad laganini koliko mozes 😊🥰
Matkamozda najbolje ponoviti pretragu, nekad hoce to tako s urinom..
M-Psuper slicica i nek su samo dobri pregledi! 🥰
Hvala ti ❤️
Dopisujem svoj sljedeci pregled 11.6.
Zeka, drzim fige i vjerujem da ce sve biti dobro ❤️ mozes ti to!
.
Ja sam imala prilicno mirna dva tromjesecja, ali ovo trece me malo buba. Em sam razdrazljiva, em sam pocela naticati, a najnovije je sindrom karpalnog tunela na obje ruke zbog cega ujutro ne mogu stisnuti prste u saku uopce. Nasla sam neke vjezbe i trudim se, ali smeta za poludit. Ako netko od vas ima iskustva s tim, pišite pls.
.
Vezano uz torbu za rodilište, osim uložaka, jesu potrebne te jednokratne gacice, mrezaste ili kako vec. Ima milijun stvari. Nekako mi se cini previše toga… ja sam racunala uloske vir 80 od tih stvari i bok.
Sto se tice sindroma karpalnog tunela, ja sam to imala u prosloj trudnoći. Pojavilo se bas tu negdje u tvojim tjednima i trajalo je sve dok nisam prestala dojiti. Meni je bilo na jednoj ruci, ali skoro ništa nisam mogla s njom. Na kraju sam nosila ortozu pa mi je s njom bilo dosta lakse.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ovo mi je torba za sobu..
(Sok sam uzela onaj neki vocni, preporucaju kajsiju, jabuku, breskvu - tako nesto zbog probave 😆)
Jedna bocica vode je sa sportskim cepom da mi sluzi za ispiranje frendice 😆 (mala bocica vode, ona kids)
Sva kozmetika je u nekim malim pakiranjima, vidim da mi fali sampon za kosu 😁
Bome ti si skroz spremna za rodilište 😁 Mozes i bez sampona za kosu 😅 Dobra ideja za ispiranje frendice sa bocicom! 👌😁 Ne bi mi to palo napamet.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Čestitam svima na dobrim pregledima i naprednim bebicama 👏😍🤗
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Purple moj popis u bilješkama je sličan, svaki dan si dodajem ili oduzimam🙈, ja sam si jučer na popis dodala i multi mam komprese za bradavice ukoliko bude “problema” s početnim dojenjem kažu da one spase za hlađenje i njegu.
Elisa bravooo, to je već prava curica 👌🏽 🩷
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ovo mi je torba za sobu..
(Sok sam uzela onaj neki vocni, preporucaju kajsiju, jabuku, breskvu - tako nesto zbog probave 😆)
Jedna bocica vode je sa sportskim cepom da mi sluzi za ispiranje frendice 😆 (mala bocica vode, ona kids)
Sva kozmetika je u nekim malim pakiranjima, vidim da mi fali sampon za kosu 😁
Bome ti si skroz spremna za rodilište 😁 Mozes i bez sampona za kosu 😅 Dobra ideja za ispiranje frendice sa bocicom! 👌😁 Ne bi mi to palo napamet.
Nekako se osjecam spremnije ako je torba spremna hahhah. Imas pravo za sampon, ionak imam kratku kosu i nadam se brzom odlasku kuci 🤣🤣
E za to ispiranje mi rekla jedna cura, kaze sta ces kupovat skupe perri bottle kad je ovo isto hahah.
Elisaday cestitam na super pregledu!! Velika beba vec 🥰 kod tebe je ocito taj tlak zbog stresa od pregleda, cim ti padne poslije..
Katy ma nista 😊
💙5/24💙
Ja imam bas detaljan popis i mislila
Sam gdje ce to stati. Al stalo je bez problema sve :)
I hranu sam si natrpala 😂🤭
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Purplemoj popis u bilješkama je sličan, svaki dan si dodajem ili oduzimam🙈, ja sam si jučer na popis dodala i multi mam komprese za bradavice ukoliko bude “problema” s početnim dojenjem kažu da one spase za hlađenje i njegu.
Elisabravooo, to je već prava curica 👌🏽 🩷
Oko njih sam se premisljala i na kraji ih kupila u dmu. Nek se nađu za svaki slučaj!
Samo pišite ako imate kakvih ideja još 🥰
💙5/24💙
Netko je spomenuo sindrom karpalnog tunela, mislim da to imam i ja, ujutro me toliko šake bole da moram s oba dvije ruke rolete dizati, nema šanse da dignem s jednom 😐
Što se tiče popisa za rodilište, mislim da ste stvarno sve navele, ja sam si naručila onu tipa peri bottle ali sa sheina za par eura, čekam pošiljku još, trebala bi drugi tjedan. Znam da je Frida jako skupa a ovo je praktički identična stvar. Ovo s bocom je isto jako dobra ideja ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji