Elisa velika curka već 🩷 nadam se da tlak neće više zezati 🍀
M-P ma neka si ti spremna, baš kako kažeš, nikad se ne zna s njima. Nadam se da će tlak biti pod kontrolom 🤗
Purple svaka čast na ideji za bočicu 🥳
Laurell hvala na podsjetniku za komprese za bradavice 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ajme cure, sad sam se vratila sa hitne zbog krvarenja. Jos dolazim k sebi. Uglavnom, nakon što sam par puta jako kihnula sam posla na WC i kada sam se obrisala je bilo dosta krvi na papiru. Doktor me pregledao i sve je ok sa bebom i zatvorena sam. Kaze da krvarenje ne dolazi iz rodnice nego vjerojatno iz mjehura. Prije 2 dana sam vadila krv i mokracu i nalazi su svi dobri. Zato mi sad nista nije jasno. Inače, nikad nisam imala ikakvo krvarenje u trudnoći pa mi je ovo šok.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ajme cure, sad sam se vratila sa hitne zbog krvarenja. Jos dolazim k sebi. Uglavnom, nakon što sam par puta jako kihnula sam posla na WC i kada sam se obrisala je bilo dosta krvi na papiru. Doktor me pregledao i sve je ok sa bebom i zatvorena sam. Kaze da krvarenje ne dolazi iz rodnice nego vjerojatno iz mjehura. Prije 2 dana sam vadila krv i mokracu i nalazi su svi dobri. Zato mi sad nista nije jasno. Inače, nikad nisam imala ikakvo krvarenje u trudnoći pa mi je ovo šok.
Joooj, bas mi je zao, ali drago mi je da je sve okej s bebom i da nije krv s te strane!!
Mogu zamisliti kako si se prepala!! 😔😔
Meni se desavalo da imam krvi u mokraci kad sam imala pijesak u bubrezima.. nemam drugih ideja, nadam se da nemas kamence 😆
💙5/24💙
Ajme.. mogu misliti koji strah. Ja sam imala samo kapljicu pa sam dramila dok nisam shvatila da je sa vanjske strane sa porezotine. Bitno da je beba ok!🙏🏼 jesu ti na Hitnoj vadili urin ponovno?
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Purple bas je i doktor spomenuo kamence, nego zar ne bi to nalazi trebali pokazati? Hvala ti ❤️
Laurell, tako sam se tresla od straha, nevjerojatno... Ni jednoj od nas ne može biti svejedno bez obzira o kojoj se količini radi... Krv je krv. Nisu mi vadili urin. Nazvat cu sutra svog ginekologa pa Ce me on uputiti dalje. Trebala bi svakako napraviti urinokulturu i briseve. Bitno da je sa bebicom sve ok, a dalje ćemo vidjeti što je. Mora postojati razlog za krvarenje.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Purplemoj popis u bilješkama je sličan, svaki dan si dodajem ili oduzimam🙈, ja sam si jučer na popis dodala i multi mam komprese za bradavice ukoliko bude “problema” s početnim dojenjem kažu da one spase za hlađenje i njegu.
Elisabravooo, to je već prava curica 👌🏽 🩷
Oko njih sam se premisljala i na kraji ih kupila u dmu. Nek se nađu za svaki slučaj!
Samo pišite ako imate kakvih ideja još 🥰
Za Multimam mi sve frendeice koje su nedavno rodile kažu da je krema čak i bolja od kompresa, tako da ja planiram i to pripremiti. Koristila sam komprese s kćeri i stvarno su puno pomagale, iako su dosta skupe (savjet je prerezati jednu na pola, to je obično dovoljno, osim ako netko nema baš velike bradavice).
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Purple bas je i doktor spomenuo kamence, nego zar ne bi to nalazi trebali pokazati? Hvala ti ❤️
Laurell, tako sam se tresla od straha, nevjerojatno… Ni jednoj od nas ne može biti svejedno bez obzira o kojoj se količini radi… Krv je krv. Nisu mi vadili urin. Nazvat cu sutra svog ginekologa pa Ce me on uputiti dalje. Trebala bi svakako napraviti urinokulturu i briseve. Bitno da je sa bebicom sve ok, a dalje ćemo vidjeti što je. Mora postojati razlog za krvarenje.
Nalazi ti mogu biti dobri dokle god to ne krene van. Npr nalaz urina uredan, bez krvi.. i opet ti sutra moze biti uredno ako je to sad proslo. Meni je znala biti sitna kolicina eritrocita u urinu. Jedino ultrazvuk pokaze ako ima kamencica, pijesak bas i ne 😆
A mozda je neki nepoznat uzrok...
Meni je bilo kao sitni ugrusci jednom ujutro nakon piskenja i sve okej, nisu nasli uzrok i nije se ponovilo. Pitali jel mozda od hemeroida (al tad ih nisam imala).
💙5/24💙
Purplemoj popis u bilješkama je sličan, svaki dan si dodajem ili oduzimam🙈, ja sam si jučer na popis dodala i multi mam komprese za bradavice ukoliko bude “problema” s početnim dojenjem kažu da one spase za hlađenje i njegu.
Elisabravooo, to je već prava curica 👌🏽 🩷
Oko njih sam se premisljala i na kraji ih kupila u dmu. Nek se nađu za svaki slučaj!
Samo pišite ako imate kakvih ideja još 🥰
Za Multimam mi sve frendeice koje su nedavno rodile kažu da je krema čak i bolja od kompresa, tako da ja planiram i to pripremiti. Koristila sam komprese s kćeri i stvarno su puno pomagale, iako su dosta skupe (savjet je prerezati jednu na pola, to je obično dovoljno, osim ako netko nema baš velike bradavice).
Hvala na savjetu za rezanje na pola, vjerojatno se ne bih sjetila toga!
.
Vi koje ste rodile, kakav je osjecaj imati trudove?
Mene nocas donji dio ledja bas zna uhvatit pa onda naprijed dolje kao pred mengu.. to samo kad lezim, kad sjedim nista ne boli 🤣🤣
jesu to neke pripreme? 😅😅
💙5/24💙
Nada ajme kakav stres 😔 mogu misliti kako si se prepala, grozno. Nadam se da se više neće ponavljati! Bitno da je bebica dobro ❤️ odmaraj i čuvaj se 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro cure 😇 ja ovu bočicu nisam kupovala ni prvi put ni sad i uopće nisam mogla piškiti pod tušem koliko me je peklo,a ovak sam piškila normalno ( nisam imala nikakve šavove)
A mrežaste gaće su obavezne koliko znam zbog prozračnosti , ja sam doma jos prvi dan imala njih,ali imala sam full slabo krvarenje, vidjet ćemo kak će biti ovaj put 🙏
Multi mam imam jos par komada nadam se da nije rok istekao jer dosta su skupe i pomažu😅
Inače na današnji dan prije 2 god sam vec prosla 37tt i imala prvi pregled u TA 🙈 ajme sjećanja. Sad mi je u glavi samo da izguramo jos 3 -4 tjedna jer eto ovo mi je koma, glava opterećena bez uživanja u trudnoći 😏 a za tlak ko zna kakav bude na idućem pregledu zadnji puta 150/90 tak da ono.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji