Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    15. Svibanj 2024. 22:41

M-P

Ja sam danas imala pregled zadnji kod svoje i za dva tj u bolnicu krecem. Sve je super. Glavom prema dolje. Ima 2494 g 🤭 tlak je ovaj put dobar. Nadam se da ce tako i dalje biti.

Eto jedna slicica
    https://ibb.co/nBZcqHZ

Ajmeee i ti si pri kraju već! Prekrasna sličica 🩵

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni
    16. Svibanj 2024. 07:19

Laurell bravo za dobar pregled 🤗 bome ide brzo i tvoja trakica 🤭❤️
    M-P super 🤗 drzim 🤞 da tlak ostane dobar! Jesi vec sve pripremila? 🙈

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    16. Svibanj 2024. 08:29

M-P

Ja sam danas imala pregled zadnji kod svoje i za dva tj u bolnicu krecem. Sve je super. Glavom prema dolje. Ima 2494 g 🤭 tlak je ovaj put dobar. Nadam se da ce tako i dalje biti.

Eto jedna slicica
    https://ibb.co/nBZcqHZ

Divna sličica i vijesti...

Nek sve prođe u najboljem redu...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Matka24
    16. Svibanj 2024. 10:28

Cure, molim malu pomoc ako je netko imao slican nalaz. Na nalazu urinokulture pise 10^4 vise vrsta bakterija, leukociti u urinu pozitivni, urin kontaminiran urogenitalnom i mikrobiotom koze- u slucaju indikacija ponoviti pretragu pravilnim uzorkovanjem.

Pa jel zna koja sto to znaci posto ne pisu vrste bakterija koje su nadene?

Hellobaby
    16. Svibanj 2024. 10:40

Jutro cure! 
    zeka žao mi je zbog svega što te snašlo 😔 drži se i javi nam se ❤️ 
    Drago mi je što su pregledi dobro prošli i M-P bebica je preslatka 🥰 
    purple rekla sam mu za bolove, ali da je sve to normalno kod mene..ipak je 5. trudnoća, pa su i svi mišići slabiji. Neka ne radim ništa teško, pijem magnezij i odmaram koliko mogu 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    16. Svibanj 2024. 10:41

Lista pregleda:

ElisaDay - 16.5. 
    Melian - 20.5.
    Gabby - 20.5.
    mia_ - 20.5.
    purple13 - 20.5.
    plave_okice - 20.5.
    Johicaa - 21.5.
    deedee1405 - 22.5.
    nada23 - 22.5
    LaFemme - 22.5.
    Monny - 23.5.
    korni - 27.5.
    Sreća2012 - 28.5.
    marta96 - 28.5.
    Faith1509 - 28.5.
    Hellobaby - 4.6.  

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

katy_kaya
    16. Svibanj 2024. 11:18

Dopisujem svoj sljedeci pregled 11.6.
    Zeka, drzim fige i vjerujem da ce sve biti dobro ❤️ mozes ti to! 
    .
    Ja sam imala prilicno mirna dva tromjesecja, ali ovo trece me malo buba. Em sam razdrazljiva, em sam pocela naticati, a najnovije je sindrom karpalnog tunela na obje ruke zbog cega ujutro ne mogu stisnuti prste u saku uopce. Nasla sam neke vjezbe i trudim se, ali smeta za poludit. Ako netko od vas ima iskustva s tim, pišite pls. 
    .
    Vezano uz torbu za rodilište, osim uložaka, jesu potrebne te jednokratne gacice, mrezaste ili kako vec. Ima milijun stvari. Nekako mi se cini previše toga… ja sam racunala uloske vir 80 od tih stvari i bok. 

purple13
    16. Svibanj 2024. 11:52

https://ibb.co/Dw1PWHC

Katy_kaya ovo sam ja stavila bas za rađaonu.. (druga spavacica i ulosci su ako ce me odmah nakon poroda tusirati, prije sobe) - na tecaju su rekli da je to okej 😅
    Sto se tice ruku, zao mi je da te boli, meni je pomagala hladna voda ujutro (dok sam radila sezonski bas me svako jutro to ubijalo).
    Hellobaby super da je sve zapravo uredno, sad laganini koliko mozes 😊🥰
    Matka mozda najbolje ponoviti pretragu, nekad hoce to tako s urinom..
    M-P super slicica i nek su samo dobri pregledi! 🥰

💙5/24💙

purple13
    16. Svibanj 2024. 11:57

https://ibb.co/Dw1PWHC

Ovo mi je torba za sobu..
    (Sok sam uzela onaj neki vocni, preporucaju kajsiju, jabuku, breskvu - tako nesto zbog probave 😆)
    Jedna bocica vode je sa sportskim cepom da mi sluzi za ispiranje frendice 😆 (mala bocica vode, ona kids)
    Sva kozmetika je u nekim malim pakiranjima, vidim da mi fali sampon za kosu 😁

💙5/24💙

ElisaDay.
    16. Svibanj 2024. 12:57

Pozdrav cure, prijavljujem uredan pregled, curka već ima 2550 g 🥹 🩷
    Sve mjere su uredne, danas smo napravili i ctg, reaktivan je, jedino me malo tlak još zeza pa ga i dalje moram kontrolirati, bio je 160/80 kad sam tek došla, pa se poslije pregleda srećom spustio na 140/80. Za dva tjedna opet pregled i ctg - 29.5. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.