Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    18. Svibanj 2024. 08:56

Ja muku mučim sa spavanjem od početka trudnoće. Zadnja dva tjedna je bolje, ali beba me s partyem probudi oko 5.30 😅 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ElisaDay.
    18. Svibanj 2024. 09:06

Ja se budim oko 7 ipo, što je za mene dosta rano jer inače volim spavati. Primjetila sam da beba spava kad i ja, tj osjetim joj pokrete tek kad se i ja probudim 🩷 jel tako još nekome?

Sreca najveća
    18. Svibanj 2024. 10:45

Evo sad sam stigla da vas malo pročitam!
    Meni Elisaday! Spava kada i ja i cim se ja probudim nakon dve tri minute evo grlice😊

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

Sreca najveća
    18. Svibanj 2024. 10:45

Veliki ljubac za sve moje mamice😊

3xIVF - biohemijske
    Never give up!

Sreca najveća
    18. Svibanj 2024. 10:53

Svasta se izdešavalo kod vas ali vidim da je sve ok i bebice tip top! Jos malo! Neka su samo one dobro!
    Kod mene je sve super za sada, zadnji pregled pre 4 dana. Super se osecam a posle cemo  videti nadam se da nece biti nekih iznenadjenja!
    Zeka…drzi se bice sve ok!

3xIVF - biohemijske
    Never give up!

• plave_okice
    18. Svibanj 2024. 15:30

Ma ja ne spavam od pocetka trudnoce kako spada 🤣 zadnjih 10 dana pocela ici na wc usred noci vise puta jer dama lezi nisko (na mjehuru). 😂 ne mogu ni popodne spavati. Rijetko kad. A danas predivan dan. ☀️
    Korni meni bude trbuh tvrd usred noci kad idem na wc i navecer prije spavanja te ako sam dugo na nogama. A navecer i usred noci me krenu onda ti bolovi u donjem dijelu. Sad sam i skratila setnje, jednostavno tijelo kaze da vise ne mogu toliko. Ali najgore mi sjedit i lezat. Nikako se slozit. A nemam prevelik trbuh. Sad se pred kraj trudnoce lijepo nazire ko mala loptica. 🥰

Leeloo101
    18. Svibanj 2024. 19:34

plave_okice

Ma ja ne spavam od pocetka trudnoce kako spada 🤣 zadnjih 10 dana pocela ici na wc usred noci vise puta jer dama lezi nisko (na mjehuru). 😂 ne mogu ni popodne spavati. Rijetko kad. A danas predivan dan. ☀️
    Korni meni bude trbuh tvrd usred noci kad idem na wc i navecer prije spavanja te ako sam dugo na nogama. A navecer i usred noci me krenu onda ti bolovi u donjem dijelu. Sad sam i skratila setnje, jednostavno tijelo kaze da vise ne mogu toliko. Ali najgore mi sjedit i lezat. Nikako se slozit. A nemam prevelik trbuh. Sad se pred kraj trudnoce lijepo nazire ko mala loptica. 🥰

Kao da mene opisujes.   A 9 tjedana manje 😅

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• LaFemme
    18. Svibanj 2024. 20:03

Curee, ma ni ja ništa ne spavam od početka trudnoće. Uvijek nešto smeta. 
    Ja već tjednima imam lazne kontrakcije koje znaju jako dugo trajati, čak i po noci tako da to stvrdnjavanje stomaka mi je polako počelo ici na živce jer je sve češće. 
    Već par dana imam kao neko čišćenje u malo malo sam na wc-u i počeli su baš jako bolovi u donjem dijelu leđa i bubrega tako da sam vagala jučer hoću li na hitnu, ali ipak je malo popustilo od lupoceta 1000.
    I daaa, moram u pon kod dokt opće prakse jer izgleda imam upalu uha. Nist ne čujem na njega i zuji i zacepljeno je. Nekako sam već navikla da u ovoj trudnoći malo malo me nešto muči.

korni
    19. Svibanj 2024. 07:57

Plave okice da, i meni se stvrdne kod stajanja i nakon duže šetnje, tako da sam ih isto skratila. Malena mi isto nisko i chilla na mjehuru 😅 izdrzi još malo 🤗
    Lafemme nadam se da više nemaš bolove i da ce upala uha proći brzo! Ježim se od same pomisli na nju. Drži se 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13
    19. Svibanj 2024. 15:17

Nada super pa nisu kamenci, to je zadnje sto ti treba u trudnoci. 🤣
    LaFemme uf, nadam se da ce ti uho sto prije proci..
    .
    Cure, nadam se da ste sve dobro.. 
    Jel vi cujete zvukove iz trbuha? Kao da nesto pucne. Prvo sam mislila da sam luda, al to cujem vec dosta dugo kad se on jako pomakne 🤣

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.