Johica super nalaz!! 🥰🥰
Katy_kaya cestitke na super pregledu! Kod mene je situacija s hrkanjem obrnuta: muz je poceo hrkati ko lud! 🤣🤣
Hellobaby aaaa super, vec velika beba! Jesi spominjala one bolove?
Matka ja sam ti sve kapice dobila... al vjerojatno ima u svakoj trgovini gdje se prodaje djecja robica
Leeloo tetra pelene sam bila narucila u etherealu i par komada sam kupila u pepcu i iznenađujuće su dobre!
Zeka zao mi je da te stalno snalaze neki problemi... ova trudnoca ti je bas teska.. ali drzi se i samo hrabro!! Bitno da te prate i da si u bolnici, sve ce biti dobro! 🥰🥰🥰🥰 svakako nam se javi kad budes imala volje. 💜
💙5/24💙
Sretno Zeka! ❤️ Mislimo na tebe i javi nam se!
.
Plahte sam uzela u Ikei i Sinsayu, tetre u Magic Baby-u i Bebe Nova. Kapice smo naslijedili, ali sam uzela i u h&mu nešto sama. Što se tiče izdajalice imam električnu Medulinu, ali kao što cure pišu ovisi hoće li i koliko će trebati. Lako se kupi i netko ju donese u bolnicu ako zatreba.
.
Drago mi je za odlične preglede i ogtt rezultate. 🙂
Moj idući pregled je početkom idućeg tjedna, moram nazvati za točan termin.
'21. 💙
'24. 💛
*Medelinu
.
Mene zanima je li koja kupovala nekakve trudničke hlače/tajice na About you i ako jeste kako ste zadovoljne i koje su?
'21. 💙
'24. 💛
Zeka drži se, želim i tebi i bebici svu sreću i uz Boga sve će proći dobro! Javi nam se kad uspiješ 🙏🏼🩷🫂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Zeka drži se... sve će biti dobro .. snažne ste vi obje
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Hvala cure za preporuke
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Evo prošao i moj pregled. Sve super. Imamo skolski 750g. Glavica dolje. Doktor se potrudio da uhvati glavu u 3D ali nikako. Zabijen u posteljicu skroz 🙈
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Zeka bas mi je zao procitati tako nesto. Vjerujem da ce te izdrzat i da ce sve biti okej. ❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja sam danas imala pregled zadnji kod svoje i za dva tj u bolnicu krecem. Sve je super. Glavom prema dolje. Ima 2494 g 🤭 tlak je ovaj put dobar. Nadam se da ce tako i dalje biti.
Eto jedna slicica
https://ibb.co/nBZcqHZ
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji