Ma pričala je o mediteranskoj prehrani i kako je zdravo sezonsko voće i povrće pa se dotakla i te čaše vina poslije ručka i rekla kako nam ne može škoditi, jer je i vino dio mediteranske kuhinje, a i može pomoći kod cirkulacije itd. Ne znam iskreno što da mislim o tome, žena je rekla da već skoro 20 godina radi kao patronažna i dala nam je stvarno dobre savjete, a sad... Možda se i počastim kojom čašicom zadnjih tjedan, dva, kad mi već bude dosta svega 😂😂😂
Purple daaa već smo veliki put prešli 😍 baš sam sretna što sve napreduje kako treba 🥰
Korni od kad pijem dodatno željezo, cijedim si dodatno sok i još neki sirup uzimam vrtoglavica mi je skroz prošla.
P.S. Nisam zaboravila pitati iskustvo sa Sušaka, čekam da mi odgovori prijateljica 🙈
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Faith super da ti je bolje! ☺️ Baš me zanima kako joj je bilo 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Laurel super nalaz
Korni znam ja da općenito voće nije dobro navečer, ali nikad nisam baš morala paziti.. možda da ga i ti izbacis za svaki slučaj.. ne znam..
Ja ga sad dijelim na doručak i rucak
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Evo mene s ogtt-a. Ziva! 🤣🙈 meni je čak bilo sasvim ok ono za popiti!
Nalazi došli. Mislim da je sve pod kontrolom! 🥂
https://ibb.co/nw4zFKY
Super je nalaz , bravo 💪🏻
Evo i mene , i moj nalaz je dobar...bar su tako rekli u domu zdravlja.
1.4,6 (5,1)
2. 9,3 (10,1)
3.7,3 (8,5)
Ovaj drugi je imao skok visok rekla bi, nikad ne konzumiram toliko secera mislim da mi se organizam sokirao 🫠
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Leeloo a znam da, ali jednostavno mi paše 🙈 jedem ga cijelu trudnoću, jela sam i prije ogtt-a koji je bio uredan, pa si mislim mogu nastaviti 😅 iako ne bi bilo loše pripaziti malo da.
Johica super 🥳🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Johica bravoo, dobro je! 🙏🏼
Plave okice bome svaka čast s kuhanjem. Ali dobra ideja kad i ja budem pri kraju u kolovozu, pa da si ubijam dosadu. Ionako će mi biti pakleno vruće pa ću se samo rashlađivati kući u klimi 😅
Faith bravo za pregled. Nek je sve kako treba! 🫶🏽
Korni Elisa bome si ja znam kad muž pije hladno pivo uzeti od njega par gutljaja. Bas mi dobro dođe! 🫠 a i to mi je jedino pomagalo u onom razdoblju kad ni vodu nisam mogla progutati, jedino od pive nisam povracala 🙈
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Evo nas s pregleda, dosli smo na 1260 g 💖 sve je u redu.
Ja sam pocela naticat, ali kako su urin, tlak i secer uredni, nema brige. Skroz zatvorena. Rekao mi je da se namjestila idealno za porod. Prijavljujem iritantni simptom - hrkanje. Dakle zao mi muza, hrcem toliko da sebe znam probudit 🫣
Hej cure!
Evo nas sa pregleda. Beba je super, veliki smo 1900g, zatvorena, tlak i sve ostalo ok, vodi glavica. Tako da ja zadovoljna 🥰
Čestitam curke na vašim urednim pregledima ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Slijedeći pregled 4.6.
Kupila usput par stvarčica za sebe i bebu ali još moram obaviti ljekarnu. Nego gdje ste kupile plahte za krevetić?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore
Najstariji