Manu, prelijepa vijest. Čestitam 😇
Snowwhite, svakako na hitnu ako ti se do sada nije javio ginekolog. Držim fige da sve bude u redu i da te beba samo zafrkava 🤞
Laurell, vjerujem da si odahnula, super da je "samo" to 😊
Mali update sa jucerasnjeg pregleda…33+3 tjedan Luce ima 2340grama, glavicom doli pa nije ni cudo sta udara jako u rebra. I dalje se ne voli slikavat, al bit ce more prilika kad bude vani. 😅
Iduci tjedan na ponovno vadenje krvne grupe i gledam prijavit pratnju na porodu uz pripremu torbe just in case. 💪🏻
Iduci pregled je 20.05.
Manu od srca čestitam na bebici,želim ti brz oporavak 🩷🩷🩷🥳🥳🥳 uživaj u svojoj bebici sada🥰🥰🥰
Ja nisam uopće više aktivna na forumu,ali svako toliko popratim i pročitam novosti. Kod nas je sve kako treba, jednom tjedno sam sada na pregledima u Vinogradskoj i isto sitno brojim još☺️🫢 želim vam svima da sve prođe do kraja kako treba 🤗🤗🤗
Opet idem na pregled u bolnicu napisala je dr da me zadrže sada ćemo vidjeti šta će biti 😓
Manu divno... od srca čestitam 🥰
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Opet idem na pregled u bolnicu napisala je dr da me zadrže sada ćemo vidjeti šta će biti 😓
Javljaj nam sve! I vjeruj u pozitivno 🙏🏼
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Cestitam Manu 🥰☀️ Ne vjerujem da imamo prvu bebu 🫣🥳🥳 želim vam mir i lijepu prilagodbu doma.
Snowwhite1410, šaljem pozitivnu energiju za bebača i tebe 🥰
Prvo,Manu,cestitam od srca💖 oporavite se i mazite i što prije kuci😍😍
Mi bili na pregledu,bebač ima 1.7 kg,ja zatvorena,posteljica se 1 cm podigla tako da vise nije marginalis (tj jos milimetar fali je rekla),sve je super i to je to. Beba je velika i bit ce izazovno svakako 😁 još javim za termin poroda jer sam prema FETu a ne menstruaciji pa se moraju usuglasit😁
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Manu cestitam ti od srca ❤️❤️ zelim ti brz oporavak i da ti i bebica sto prije idete kuci 🥰
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji