Cestitam Zeka i Eonaria,uzivajte s bebama😍💖
Prijavljujem iduci pregled 27.5,idem u TA i na humanu zbog Andola i da se javim buduci je proslo 30 tt. Inace,kod nas sve po starom. Boli kicma,rebra,svasta nesto,nesanica,zgaravica,pritisak na zeludac pa malo jedem i zna mi bit mucno i tako. Ali jos sam aktivna,secem dosta,idem na vjezbe za trudnice. Malo kupujemo,skupljamo savjete i iskustva i tako. Kad se sjetim krene velika trema ali vecinu vremena racunam da "imamo jos vremena" 😁 lijep pozdrav svima i nadam se da imate sto manje tegoba😋

💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Mi s pregleda.
Sve odlicno osim naravno mog zeljeza, tako da s tim nastavljam iako tablete na mene nemaju nekog efekta.
Pa ako je neka uspjela prehranom regulirat, prihvacam savjete 😊
.
Gospodjica je za tjedan dana veca, ima 940grama 🙊🙈
Nije se htjela slikat, nabila si je šake na lice. Pokusavali smo ju probudit,, ali nije bila zainteresirana.
.
Ja sam s pocetne 74kg trenutno na 81.5
Pozdrav mame,
Pišem nakon pregleda na kojem sam saznala da beba ima nuhalni nabor 3.3 i šalju me da napravim neki od testova.
Ima li netko iskustva da je nuhalni bio veći a na kraju bilo sve uredu?
Jako sam uplašena

Zeka i Eonaria čestitam od srca! Bitno da su bebice dobro, a vama želim što brži oporavak i puno puno maženja i pažnja sa bebicama. ❤️

Moj pregled isto dobro prosao. Od danas krenula s ctg-om. Nema trudova, zatvorena. Dama ima 3100 gr. Vec je toliko velika 🥰 sljedeci pregled 27.5.

I nama je kontrola 27.5.
Sve je u redu na pregledu (mozda na iducem bude dogovor za indukciju) 🥰
💙5/24💙
Cestitam na super porodima!
Tu sam ali ne stignem da pisem!
Mnogo mi je drago za bebice imaju super kilazicu obzirom da su ranije rodjene! ❤️❤️❤️
Sve je ok kod mene ljubim vas sve redom🥰
Ja 36 nizak AMH ,on Savren
3xIVF - biohemijske
09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
02.08.2024.stigla princeza
Never give up!
05.12.2025- prirodna T 7+3 🙈😍
Curke, imam pitanje (btw pregled bio 13.5. brzinski kod socijalnog ginekologa, inače vodim privatno, kaže sve mjere uredne ali mali je na zadak zasad. Sad sam u 26 tt. Zanima me što vi mislite, pošto ću se selit iz jednog stana u drugi odmah nakon poroda (duga priča), koje je rješenje za krevetić - kupiti putni pack n play, pravi pa se zafrkavat s tim, ili nešto treće? voljela bi da bude nešto praktično i lako za sastavit/premjestit, hvala i nadam se da ste sve dobro :)
Mi s pregleda.
Sve odlicno osim naravno mog zeljeza, tako da s tim nastavljam iako tablete na mene nemaju nekog efekta.
.
Nije se htjela slikat, nabila si je šake na lice. Pokusavali smo ju probudit,, ali nije bila zainteresirana.
.
Što piješ od željeza?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Mi s pregleda.
.
.
Što piješ od željeza?
Jedino sto ja pijem su novalac i globifer
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji