Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    21. Travanj 2024. 07:16

Očito sve curke uživaju u vikendu 😇 ja odbrojavam dane do pregleda i većinom se izležavam😑 ovaj put će mi biti i visok tlak i kile😏

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

korni
    21. Travanj 2024. 08:41

Jutro cure 🙂
    Marta vjerujem da ti je već dosta..izdrzi jos malo 🙂 nadam se da će tlak i kile biti okej na pregledu 🤗
    Info - ako još koja trazi spavaćice, a da nisu baš one za dojilje, ja sam jučer u deviću uzela spavaćice na bretele, po 6 eur. Spustiš i ode cicka na izvolte 😅

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Haru
    21. Travanj 2024. 09:14

Jutro cure! Meni je jučer dan prošao u spremanju pa su me navečer boljela leđa. Spavaćice imam od prošli puta, ali morat ću ih prvo probati da vidim zbog veličine. 
    Marta ne mora značiti, ja držim fige da će sve biti ok. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

ElisaDay.
    21. Travanj 2024. 10:38

Jutro cure, ja ovaj vikend nisam radila apsolutno ništa, jučer me uhvatilo grlo peckati pa pijem čajeve i šopam se medom. A kako i neće, 15 stupnjeva nam je razlike u jedan dan, nekidan bilo ljeto, evo nas sada opet u jaknama 🤷🏼‍♀️

Marta koliki ti je tlak doma? Ja sam stalno na promatranju radi tog tlaka ali mi je doma stalno dobar, jedino na pregledu 140/70. Zezamo se da ne treba više ni mjeriti, uvijek je takav. Jednostavno se uzbudim. Ali nema proteina u urinu, to je bitno. Ja sam toliko čitala o simptomima preeklampsije da sam već počela umišljati da ću je sigurno dobiti, na kraju sam se opustila i skužila da nije to baš samo tako, nije da je toliko česta. Važno je samo mjeriti često tlak i smanjiti slano, grickalice itd. 

marta96
    21. Travanj 2024. 12:42

ElisaDay.

Jutro cure, ja ovaj vikend nisam radila apsolutno ništa, jučer me uhvatilo grlo peckati pa pijem čajeve i šopam se medom. A kako i neće, 15 stupnjeva nam je razlike u jedan dan, nekidan bilo ljeto, evo nas sada opet u jaknama 🤷🏼‍♀️

Martakoliki ti je tlak doma? Ja sam stalno na promatranju radi tog tlaka ali mi je doma stalno dobar, jedino na pregledu 140/70. Zezamo se da ne treba više ni mjeriti, uvijek je takav. Jednostavno se uzbudim. Ali nema proteina u urinu, to je bitno. Ja sam toliko čitala o simptomima preeklampsije da sam već počela umišljati da ću je sigurno dobiti, na kraju sam se opustila i skužila da nije to baš samo tako, nije da je toliko česta. Važno je samo mjeriti često tlak i smanjiti slano, grickalice itd.

Doma mi je ok,čak mi je i na zadnjem pregledu bio 130/80,a pregled prije 140/90 😏 vidjet ćemo sad jer znam da ću doći sa ogromnim strahom da mi ne kaže da sam otvorena i svasta 🥴 doma je bio nizi tipa 115/70 ,sad je i doma oko 130/80 ne znam jel od svega stresa,ali bitno da je manji od gornje granice 🙏
    Psiha mi je preopterećena pa također stalno umišljam neke simptome pa me zabole leđa pa trbuh pa stalno na wc vec sam luda od osluškivanja svega🤷

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Martina1931
    21. Travanj 2024. 15:41

ElisaDay.

Martakoliki ti je tlak doma? Ja sam stalno na promatranju radi tog tlaka ali mi je doma stalno dobar, jedino na pregledu 140/70. Zezamo se da ne treba više ni mjeriti, uvijek je takav. Jednostavno se uzbudim. Ali nema proteina u urinu, to je bitno. Ja sam toliko čitala o simptomima preeklampsije da sam već počela umišljati da ću je sigurno dobiti, na kraju sam se opustila i skužila da nije to baš samo tako, nije da je toliko česta. Važno je samo mjeriti često tlak i smanjiti slano, grickalice itd.

Na sam isto na promatranju radi tlaka. Bio mi je na pregledu 130 sa 95, i radi tog donjeg me poslala na 24h urin i proteine u njemu i probir na preeklamsiju koji prognozira rizik u iducih par tjedana imamo li sanse razvit ista. Iako su mi trakice bile negativne na proteine.
    Moja je to ocito gin bas ful ozbiljno shvatila 🤦‍♀️
    Doma mi je tlak super, i mjerim 3puta dnevno...tako da. Eto
    I mene strah te preeklamsije, stalno pratim simtpome.
    Iako mi je sad vec panika cim ugledam taj jebeni tlakomjer

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

ElisaDay.
    21. Travanj 2024. 16:31

Martina vjerojatno ti se uspaničila radi tog donjeg, meni je doduše on uvijek ok, kažu da je bitno da ne prelazi 80, već 95 je kao za pratiti. Iako i gornji veći od 140 može ukazivati na problem, moj je eto na pregledima uvijek takav. Ja isto čim vidim tlakomjer osjetim kako mi se srce uzlupalo, tako da ni ne očekujem da mi izmjeri manje kad sam tamo. Moja me nije slala na pretrage nego svakih 10ak dana idem kod nje mjeriti, plus mjerim doma. 
    Ma ja vjerujem da će sve biti okej, izdržimo još malo ...

Martina1931
    21. Travanj 2024. 16:35

ElisaDay.

Martinavjerojatno ti se uspaničila radi tog donjeg, meni je doduše on uvijek ok, kažu da je bitno da ne prelazi 80, već 95 je kao za pratiti. Iako i gornji veći od 140 može ukazivati na problem, moj je eto na pregledima uvijek takav. Ja isto čim vidim tlakomjer osjetim kako mi se srce uzlupalo, tako da ni ne očekujem da mi izmjeri manje kad sam tamo. Moja me nije slala na pretrage nego svakih 10ak dana idem kod nje mjeriti, plus mjerim doma.
    Ma ja vjerujem da će sve biti okej, izdržimo još malo …

A kad mi je mjerila tlak dosl sa vrata, hodala sam i lebdila iznad wc solje da dam uzorak urina. Mislim da me ostavila da sjedim koju minutu da bi bilo ok
    Svi nalazi za preeklamsiju su mi uredni, pa.sam malo mirnija😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

ElisaDay.
    21. Travanj 2024. 16:49

Martina1931

ElisaDay.

Martinavjerojatno ti se uspaničila radi tog donjeg, meni je doduše on uvijek ok, kažu da je bitno da ne prelazi 80, već 95 je kao za pratiti. Iako i gornji veći od 140 može ukazivati na problem, moj je eto na pregledima uvijek takav. Ja isto čim vidim tlakomjer osjetim kako mi se srce uzlupalo, tako da ni ne očekujem da mi izmjeri manje kad sam tamo. Moja me nije slala na pretrage nego svakih 10ak dana idem kod nje mjeriti, plus mjerim doma.

A kad mi je mjerila tlak dosl sa vrata, hodala sam i lebdila iznad wc solje da dam uzorak urina. Mislim da me ostavila da sjedim koju minutu da bi bilo ok

Ma da, to je to, tako i ja budem od hodanja, još je ordinacija na drugom katu pa se sva uspušem, bude vruće unutra, svašta nešto. Neka, bolje da su oni oprezni. Imam frendicu koja je kad sam joj ispričala za svoj tlak, našla svoju trudničku i šokirala se, njoj je bio 160/90 do negdje 25.tjedna i nitko ništa, ni na pretrage niti su joj rekli da kontrolira. To mi je isto bezveze, sreća sve je bilo okej ..

Martina1931
    21. Travanj 2024. 17:24

ElisaDay.

Martina1931

ElisaDay.

Ma da, to je to, tako i ja budem od hodanja, još je ordinacija na drugom katu pa se sva uspušem, bude vruće unutra, svašta nešto. Neka, bolje da su oni oprezni. Imam frendicu koja je kad sam joj ispričala za svoj tlak, našla svoju trudničku i šokirala se, njoj je bio 160/90 do negdje 25.tjedna i nitko ništa, ni na pretrage niti su joj rekli da kontrolira. To mi je isto bezveze, sreća sve je bilo okej ..

Meni je znao skakat do 140 sa 100 u prvom tromjesecju. Al sam ja bila zesce anksiozna zbog prijasnjih gubitaka. Dosl bi plakala dok ne bi mi rekla na uzv da je sve ok😅
    To smo tad prepisivali tome. Pa u drugom tromjesecju mi je bio dost nizak, isao bi na 90sa55, sad se malo povecao..
    Tako da, ne znam vise sta mislim u vezi toga i zivcira me jako a ne mgu si pomoc kad sam na pregledu i kad ugledam taj glupi tlakomjer😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.