Pozdrav, evo i mene i ja prijavljujem uredan pregled
Stanje se nije znatno pogorsalo,osim sto se unutarnje usce iz y oblika pretvorilo u v oblik. Ocito terapija radi svoje posto zadnja 2 tjedna nisam mirovala.Rekli su mi neka izdrzim jos 2 tjedna, onda mogu rodit ako dode do toga jer bude bebica okej. Sad ima 2200g pa i dobro napreduje :) Terapiju budu mi ukinuli u 37.tjednu. Pao mi je teret i kamen sa srca nek tak ostane jos bar 2 tjednaOdmah sam iskoristila priliku kad sam vec napokon bila vani pa smo malo prosli ducane. Visemanje smo sad opremljeni svime pa sam i zbog toga mirnija.
Nadam se da ste i vi sve dobro i vase bebice
Sretno!!
.
Ja imam srednji kofer, ali je tvrđi pa ne stane toliko stvari. Tj., mali je, ali nije onaj najmanji što ide u avion.
Otvorila sam sve pakete ulozaka i pelena i ponijela po pola otprilike, izračunala koliko mi treba za dan dva pa mi poslije netko može donijeti.
Neću si uskratiti sigurnost u glavi tako što ću izbacivati stvari van ili uzimati manju torbu samo da neka sestra ne okreće očima 🤷♀️ mislim da je to zapravo i nebitno.
Imam jedan manli ruksak za rađaonu sa spavaćicom, ručnikom, papučama, dokumentima. To ono da ne moraš u hitnoj situaciji kopati po koferu nasred bolnice 😃
neverland tako sam si i ja organizirala. u vrecicu stavila spavacicu,japanke,par ulozaka,jedne mrezaste gace,pelenu za bebu i rucnik jer to treba odmah kod zaprimanja pa da ne kopam ko prosli put u torbu sam stavila sve ostalo i u jos jednu vrecicu odjecu za mene i bebu za izlazak.
Budete nosile izdajalicu sa sobom? Prosli put sam u bolnici imala mastitis pa su mi sestre to razbijale masirajuci/tiskajuci ali to je bilo toliko grubo i bolno (jer naravno nemaju osjeta za tude tijelo) da se osobi doslovno place, i onda sam se jos morala rucno izdajat u casicu. Da uzmem izdajalicu sa sobom?
Jutro cure!
Ellfa jel ti može tko donijeti ako ti bude zatrebala da ne trpaš torbu?
Haru super za ogtt 🙂
Što se tiče stvari za bolnicu ja imam srednju torbu.
Roditi ću u Puli i tamo po porodu stave njihove jednokratne gaće i uložak, tako da za rađaonu ne treba nikakva torba. Ako se je najprije u predrađaoni, onda dozvole da imaš na stoliću kraj sebe vodu i mobitel.
Inače si kupim chicco uloške i vežem paket za torbu.
Uz to uzmem:
• 2 spavaćice
• jednokratne gaćice
• kupku
• japanke za kupanje
• šlape za po bolnici (ali sad možete doći u njima po ljeti)
• vlažne maramice
• punjač
• četkica i pasta za zube
• čarape
• kremu i par komada pelena za bebu, te robicu za izlazak
• zadnji puta sam nosila ogrtač, ali ovaj put će biti toplo
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
I mislila a nisam napisala 3 ručnika. Lako muž donese još.. 1 za umivanje i 2 za tuširanje.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Purple nema nam druge 😅 ja danas radim popis za dm (za bebu i mene) i pokušat cu razvrstat robicu da vidim gdje sam s tim 🙈
Ellfa super da je pregled prošao dobro 🤗 brzo će preletiti i ta dva tjedna pa ćeš biti mirnija 🙂
Haru super za ogtt 🤗
I hvala cure na popisu za bolnicu, biti će od velike pomoći ☺️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ja sam u Vinogradskoj imala ruksak i srednji kofer i bila sam na kraju 6 dana tak da mi je muž donosio i odnosio svaki dan nešta 😏 u ruksak sam stavila spavacicu , mrežaste gaće i 2 uloška to stave iza poroda odma pa da ne kopamo po koferu i te papire,a kofer sam otvarala tek u sobi. Nisu nista gunđali i sve su više manje žene imale tak🫣
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Kako ste si iskombinirale ljetnu robicu? Meni je termin 24.6., i imam miks kratkih i dugih bodića, nešto hlačica, i pretpostavljam da će trebati koji dugi kombinezon? Treba li još nešto? 🙈
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ima li koja od vas bolove u donjem dijelu trbuha, nije baš u preponi nego više prema sredini trbuha 🙈 uglavnom mi se to javlja na desnoj strani i kad mijenjam položaj, npr. ustajem iz kreveta, ali danas baš osjetim jako. Ima li tu kakve pomoći osim magnezija?
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Faith1509 nažalost nema. Ja uz magnezij pijem i donat mg, em je dobar protiv zgaravice em super za probavu/stolicu
Sve se širi pa je bol od širenja,ligamenti a moguce i da dok ležiš na desnoj strani da ti se pritisce vena ili jetra, zato i kažu da je najbolje biti na lijevom boku jer je tamo prohodnost i prokrvljenost najbolja i ne pritiscu se organi
Sortiraj odgovore
Najstariji