Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ellfa
    19. Travanj 2024. 11:53

Joj zaboravila sam vam jučer reći, ako koja od vas treba nepropusne plahte za madrace (bračni krevet,dječji) sad su u Primi na 70 % popusta. Dođu od 9-11 eura ovisi o dimenzijama.

• Faith1509
    19. Travanj 2024. 12:13

Ellfa trenutno uzimam roidakal ujutro i navečer on ima u sebi magnezij ali ću probati s jednom dodatnom tabletom magnezija od 40 mg popodne pa da vidim hoće li se smanjiti. 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

nada23
    19. Travanj 2024. 12:19

Faith1509

Ima li koja od vas bolove u donjem dijelu trbuha, nije baš u preponi nego više prema sredini trbuha 🙈 uglavnom mi se to javlja na desnoj strani i kad mijenjam položaj, npr. ustajem iz kreveta, ali danas baš osjetim jako. Ima li tu kakve pomoći osim magnezija?

I mene zadnjih tjedan dana bas intenzivno boli na istom mjestu i na desnoj strani oko jajnika. Vise spavam na lijevom boku nego na desnom.. Valjda je to sve od sirenja. Pijem i magnezij, ali bas ništa ne pomaže. Poklopilo se da sam ovih dana imala i zatvor pa je možda i od crijeva. 🤷 Nadajmo se da neće dugo trajati i da će proci jer mislim da nema druge pomoci 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

laurell
    19. Travanj 2024. 12:42

Ja sam vise na desnom boku jer mi ljevi nenormalno trne i pece jos uvijek taj neki “zivac”. Bas mi bude neugodno vrlo brzo pa se moram okrenuti na desni. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

purple13
    19. Travanj 2024. 12:50

Haru bravoo, odlican rezultat! 🥳🥳
    Svim curama hvala na savjetima za pakiranje i na popisima, kad dodem kuci i popunim svoju torbu podijeliti cu to s vama. 😅
    Korni mi imamo i dugih i kratkih rukava pa cemo vidjeti.. aj ti znaj kakvo ce bit vrijeme i koji broj ce nositi 🤣
    .
    Sto se tice grcenja i zatezanja, meni je ginicka rekla da slobodno poduplam magnezij, tak da ujutro i navecer uzmem kapuslu od 350mg i nemam vise grceve u listovima (a znalo ih je biti u zadnja dva tjedna)

💙5/24💙

zeka123
    19. Travanj 2024. 14:35

Eee , kako ste trudnice ? Imate šta u planu za vikend ?
    Ja sam kontaktirala dr zbog dijareje pa kaže da uzmem neki probiotik. Hoće to zbog pritiska crijeva 😁

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• plave_okice
    19. Travanj 2024. 18:26

Bok cure! Drago mi je da ste sve dobro. 

Elfa super velika beba. Izdrzi jos. Brzo ce to. 🤗

Mi cemo sutra malo sarafit po spavacoj. U sljedeca dva tjedna mora sve biti spremno. Imam jos neke stvari za oprati i speglati, ali ovo glavno je sve spremno. Samo ceka da se pospremi u ladicar kad se slozi. 🤣

Jutros sam bila na baby sajmu u family mallu uzet par sitnica koje su nam nedostajale i u babycentru prematalicu (onaj dio kaj ide na komodu). 

Brzo ce to sada sve! Sve smo tu manje vise blizu termina. 🤗

Leeloo101
    19. Travanj 2024. 18:27

zeka123

Ja sam kontaktirala dr zbog dijareje pa kaže da uzmem neki probiotik. Hoće to zbog pritiska crijeva 😁

Taman sam ti krenula pisati u čaj od mente pomaže, a smijemo ga piti

Ja u ludnici losljednjih dana. Pa se i ne javljam...bebica se lijepo javlja. Nekad jače nekad slabije... Al tu je. Baš me veseli svaki pokret...

Ti još moraš mirovati?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

zeka123
    19. Travanj 2024. 18:45

Leeloo101

zeka123

Ja u ludnici losljednjih dana. Pa se i ne javljam…bebica se lijepo javlja. Nekad jače nekad slabije… Al tu je. Baš me veseli svaki pokret…

Ti još moraš mirovati?

Ej hvala , budem ga pila onda 🤗 ! Mirujem i dalje da , već mi lagano na živce ide. Svaki dan mi je sve teže , baš me sve pika u rodnici nisko i nekako kroz prepone ide 😏...

Pomirila sam se sa tim da mi je teška trudnoća , mali razmak od predhodne pa ne znam zašto se toliko i čudim svemu.

Kako ti dane provodiš ? Drago mi je da osjetiš bebu i da te to veseli , kao i mene 🥰 ! Joj , tako brzo ćemo sve rodit koliko god se daleko činilo. Želim ti lijep vikend 🤗

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Leeloo101
    19. Travanj 2024. 21:13

zeka123

Leeloo101

zeka123

Ja u ludnici losljednjih dana. Pa se i ne javljam…bebica se lijepo javlja. Nekad jače nekad slabije… Al tu je. Baš me veseli svaki pokret…

Ti još moraš mirovati?

Ej hvala , budem ga pila onda 🤗 ! Mirujem i dalje da , već mi lagano na živce ide. Svaki dan mi je sve teže , baš me sve pika u rodnici nisko i nekako kroz prepone ide 😏…

Pomirila sam se sa tim da mi je teška trudnoća , mali razmak od predhodne pa ne znam zašto se toliko i čudim svemu.

Kako ti dane provodiš ? Drago mi je da osjetiš bebu i da te to veseli , kao i mene 🥰 ! Joj , tako brzo ćemo sve rodit koliko god se daleko činilo. Želim ti lijep vikend 🤗

Vjeujem da ti nije lako..  ali kad je zagrlis sve će se zaboraviti...

Ja sam još na poslu..  dok dr kaže da smijem.. nemam fizički težak posao, pa mi je tako i draže... iako se radujem vikendima... samo koliko vidim i ovaj i sljedeći su kisni 😪

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.