Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    18. Travanj 2024. 16:35

purple13

Žene koje su već rodile pa imaju iskustva: kolika torba/kofer se nosi u bolnicu? 🤣🤣
    Nekako zelim da imam sto manje stvari, ali ti ulosci zauzimaju hrpu mjesta… a opet ak dodem s kofercinom, ovi u vinogradskoj kontam da nece bit odusevljeni 😂

Ja sam oba dva puta nosila manju torbu i meni je sve stalo 🤷‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    18. Travanj 2024. 16:38

Purple13 ponjela sam 4 spavačice , papuče ,  4 paketa uložaka Vir , paket mrežastih gačica , dva ručnika , higijena , voda , suhi keksi , punjač , vlažne maramice , sredstvo za dezinfekciju..ja sam išla doma treći dan. Nisam sve ni potrošila 🤷‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Haru
    18. Travanj 2024. 16:39

purple13

Žene koje su već rodile pa imaju iskustva: kolika torba/kofer se nosi u bolnicu? 🤣🤣
    Nekako zelim da imam sto manje stvari, ali ti ulosci zauzimaju hrpu mjesta… a opet ak dodem s kofercinom, ovi u vinogradskoj kontam da nece bit odusevljeni 😂

Ja sam nosila srednji kofer, nije bio skroz pun i gurnula sam ga pod krevet. Tako ću i sada. 🙂 Išle su žene i sa većim i manjim torbama i koferima. Mislim da su se tamo nagledali svega 🤭

'21. 💙
    '24. 💛

zeka123
    18. Travanj 2024. 16:39

Mene bi zanimalo dali tko ima česte dijareje ? Iopće ne znam zašto svaku drugu večer skoro budem cijelu noć na wcu..krenu užasni bolovi i dok ne obavim nuždu par puta ne prestaje.

korni
    18. Travanj 2024. 17:18

Kad vidim koliko ste vec toga pripremile, vrijeme je da korni zasuce rukave 😂
    Zeka ja nemam, pa ti ne znam šta reći..

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

zeka123
    18. Travanj 2024. 17:41

Haru

purple13

Ja sam nosila srednji kofer, nije bio skroz pun i gurnula sam ga pod krevet. Tako ću i sada. 🙂 Išle su žene i sa većim i manjim torbama i koferima. Mislim da su se tamo nagledali svega 🤭

Sad si me sjetila..jedna mama je došla sa jednim koferom za sobu i jedan za rađaonu. Jedan je morala vratit suprugu 😂

laurell
    18. Travanj 2024. 17:45

Cure koje ste u 30+ tjednima, brzooooo ce to 🙏🏼🤩 jedva cekam da nam pocnu stizati bebice u grupi, jedna po jedna 🤍
    ja imam jos vremena za stvari, apsolutno nista nemamo osim jajeta koje smo uzeli na akciji. planiram lagano krenuti tamo nakon 25-26tt sa raspremanjem sobe (i narucivanjem stvarcica) koju planiramo urediti za bebu jer je trenutno u njoj krš i lom 🤣 kasnije imam osjecaj da ce mi biti puno teze, biti cu i veca a vrucine ce krenuti na najjace mislim da cu samo lezati 😅

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

purple13
    18. Travanj 2024. 17:47

Haru i zeka, hvala na savjetima! Mislim da ce mi tako neka srednja torba biti dovoljna...
    Zeka ne znam do cega je, ali i meni se probava nekako promijenila zadnjih par dana.. cak mi je i jedan prijatelj hemić izasao, al je bezbolan 🤣🤣
    Korni moramo se bacit na posao 😂😂😂

💙5/24💙

• Ellfa
    18. Travanj 2024. 21:24

Pozdrav, evo i mene i ja prijavljujem uredan pregled 
    Stanje se nije znatno pogorsalo,osim sto se unutarnje usce iz y oblika pretvorilo u v oblik. Ocito terapija radi svoje posto zadnja 2 tjedna nisam mirovala.Rekli su mi neka izdrzim jos 2 tjedna, onda mogu rodit ako dode do toga jer bude bebica okej. Sad ima 2200g pa i dobro napreduje :) Terapiju budu mi ukinuli u 37.tjednu. Pao mi je teret i kamen sa srca nek tak ostane jos bar 2 tjedna  Odmah sam iskoristila priliku kad sam vec napokon bila vani pa  smo malo prosli ducane. Visemanje smo sad opremljeni svime pa sam i zbog toga mirnija.
    Nadam se da ste i vi sve dobro i vase bebice 

zeka123
    18. Travanj 2024. 21:28

Ellfa

Pozdrav, evo i mene i ja prijavljujem uredan pregled
    Stanje se nije znatno pogorsalo,osim sto se unutarnje usce iz y oblika pretvorilo u v oblik. Ocito terapija radi svoje posto zadnja 2 tjedna nisam mirovala.Rekli su mi neka izdrzim jos 2 tjedna, onda mogu rodit ako dode do toga jer bude bebica okej. Sad ima 2200g pa i dobro napreduje :) Terapiju budu mi ukinuli u 37.tjednu. Pao mi je teret i kamen sa srca nek tak ostane jos bar 2 tjednaOdmah sam iskoristila priliku kad sam vec napokon bila vani pa smo malo prosli ducane. Visemanje smo sad opremljeni svime pa sam i zbog toga mirnija.
    Nadam se da ste i vi sve dobro i vase bebice

Držim ti fige da doguraš još do sigurnijih tjedana 😊 ! Bebač super napreduje 💗
    Ja sam prošlu trudnoču od 29.tjedna bila otvorena 2 prsta do bebine glave i plodnih ovoja ali došla do termina s tim da nisam skroz mirovala jer mi kčer nije baš dozvoljala a nisam imaka neke pomoći jer suprug radi.

Drži se 😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.