Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monny
    12. Ožujak 2024. 15:59

Hej, nije..ja sam zvala nakon 2 tjedna, jer su na onom prvom nalazu tako napisali pa mi je rekla da će poslat poštom kad bude gotovo, navodno ovaj tjedan. Isto sam baš nestrpljiva zbog toga 🫣

12/23 UZV ♥️✔️

Delce15
    12. Ožujak 2024. 16:46

Monny

Hej, nije..ja sam zvala nakon 2 tjedna, jer su na onom prvom nalazu tako napisali pa mi je rekla da će poslat poštom kad bude gotovo, navodno ovaj tjedan. Isto sam baš nestrpljiva zbog toga 🫣

Meni su rekli jucer da ce zvati kad bude gotovo. Joj bas su razvukli. Ako budu jos postom slali, stici ce iduce sedmice tek. Muz je kod njih isto radio kariogram i tek mu je doslo nakon 4 sedmice. Katastrofa 

👩29

07/24 🍼🤱

• Monny
    12. Ožujak 2024. 17:14

Delce15

Monny

Meni su rekli jucer da ce zvati kad bude gotovo. Joj bas su razvukli. Ako budu jos postom slali, stici ce iduce sedmice tek. Muz je kod njih isto radio kariogram i tek mu je doslo nakon 4 sedmice. Katastrofa

Mislim da bi vec javili da nesto nije ok..mi iduci tjedan imamo opet uzv tamo pa ce valjda biti gotovo 😅

12/23 UZV ♥️✔️

Leeloo101
    12. Ožujak 2024. 18:33

Pregled prošao ok.. sve kako treba...
    Sljedeći 9.4.
    Zeka
    Kaže iscjedak da se ne brinem...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

zeka123
    12. Ožujak 2024. 19:47

Leeloo101

Pregled prošao ok.. sve kako treba…
    Sljedeći 9.4.
    Zeka
    Kaže iscjedak da se ne brinem…

Sad sam mirnija 😊 ! Hvala ti i super za pregled 😊

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Leeloo101
    12. Ožujak 2024. 20:36

zeka123

Leeloo101

Sljedeći 9.4.
    Zeka

Kako si ti, osim iscjedka?

Uspijevaš li mirovati?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

zeka123
    12. Ožujak 2024. 20:38

Leeloo101

zeka123

Leeloo101

Sljedeći 9.4.
    Zeka

Kako si ti, osim iscjedka?

Uspijevaš li mirovati?

Sad mirujem , radim one lagane stvari samo. Ne mogu bit cijelo vrijeme u krevetu.
    A osjećam bh kontrakcije često , različita pikanja u stidnoj kosti i pritisak u mjehuru. Izdržat ću sve za bebicu 😊😊...vrijeme će proletit.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Faith1509
    12. Ožujak 2024. 21:05

Večer cure, da se malo javim. Sutra me šalju kući, obaviti ćemo još jedan pregled prije nego odem. Serklaž neće raditi jer sam skroz zatvorena tako da će biti vjerovatno progesteron i magnezij kao nastavak terapije uz naravno mirovanje. Uzeti ću ja i roidakal dodatno 🙈 bolova nema više beba aktivna i ja se puno pozitivnije osjećam. 😊 Ostalo ću saznati dodatno sutra. 
    https://ibb.co/D4jwyYM jedna iz bolnice 🙈 šaljemo vam svima pozdrave i nadamo se da ste dobro. ❤️❤️

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

zeka123
    12. Ožujak 2024. 21:10

Faith1509

Večer cure, da se malo javim. Sutra me šalju kući, obaviti ćemo još jedan pregled prije nego odem. Serklaž neće raditi jer sam skroz zatvorena tako da će biti vjerovatno progesteron i magnezij kao nastavak terapije uz naravno mirovanje. Uzeti ću ja i roidakal dodatno 🙈 bolova nema više beba aktivna i ja se puno pozitivnije osjećam. 😊 Ostalo ću saznati dodatno sutra.
    https://ibb.co/D4jwyYM jedna iz bolnice 🙈 šaljemo vam svima pozdrave i nadamo se da ste dobro. ❤️❤️

Prekrasna si 😊 , baš mi je drago da ideš kući , čuvaaaj se i idemo do termina 😇😇😇🙏

Eonaria
    12. Ožujak 2024. 21:14

Leeloo super za pregled 🥰
    Zeka super, sad samo polako. Kad ti je idući pregled?
    Faith divni ste, drago mi je da je sve ok, sad se domeka čuvajte i mazite. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.