Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    14. Ožujak 2024. 08:46

korni

Purple hvala ti 🤗 držim fige da rezultati budu dobri 🤞🍀
    Haru ja skoro svaki dan pojedem nešto slatko..jučer sam radila test, a sub i nedjelju udarila po sladoledu sa šlagom i borovnicama 😅 i ja sam baš neki dan uzela neke bodiće u lidlu 🥰

Dosli su rezultati, nista nije poviseno! 🥳🥳🥳
    Nadam se da je to to sto se toga tice! 
    Jucer sam se pocastila sladoledom hahah, on mi pase bas. 😅😅😅
    Robice imam puno dobivene, jos nisam sve sortirala.
    Nekad me opere panika da necu sve stici, da necu znati, da nemam dovoljno mjesta itd. Kontam da je to normalno. 🤣

💙5/24💙

• mima95
    14. Ožujak 2024. 09:02

Cao curke.Vidim da smo sve sa nekakvim tegobama.Ja osobno zadnja 2 tjedna nemogu spavat,da se okrenem s jednog na drugi bok mi treba 2 minute koliko me zdjelica boli.I kod mene več 2 dana lagani sluzni iscjedak užas.Imamo ultrazvuk 19.3 zbog povečanih moždanih čelija,odma ču reči da me pregleda da se nebi desilo da se otvaram.Bolje spriječit nego liječit.Iduča kontrola 29.3. Čekamo torch nalaz krvi,nadamo se da nema nikakve upale.Što se tiče robice sve smo pripremili.Ostale su nam samo sitnice(bočice,kremice,šamponi).

laurell
    14. Ožujak 2024. 09:32

Monny ja isto nemam pojma kako ih treba oblačiti na početku posto će biti pakao od vrućina 🤨
    .
    Bravo za ogtt rezultate svima! 🥂 
    .
    Htjela sam pitati jel vas ginekolog gleda uzv-om preko trbuha ili? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Monny
    14. Ožujak 2024. 09:37

laurell

Monny jaisto nemam pojma kako ih treba oblačiti na početku posto će biti pakao od vrućina 🤨
    .
    .

Dobro je, nisam jedina 😂
    Mene gleda preko trbuha i još me pregleda prstima vaginalno.

12/23 UZV ♥️✔️

zeka123
    14. Ožujak 2024. 09:52

laurell

Monny jaisto nemam pojma kako ih treba oblačiti na početku posto će biti pakao od vrućina 🤨
    .
    .

Preko trbuha a prstima dolje pipa otvorenost

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• plave_okice
    14. Ožujak 2024. 11:13

I moj OGTT je super. 🤗 ja sam se počastila jednim kroasanom i sladoledom. 

Za drugo vađenje su mi 10 minuta pokušavali krv izvaditi. 🤣 u krug s jedne ruke na drugu ruku. Još se se djelatnici mijenjali tko će mi uspjet izvadit krv. A ruke ispikane kao da sam narkoman. 🤣

nada23
    14. Ožujak 2024. 11:15

laurell

.
    .

Bas smo neki dan komentirale kako obuci ljetne bebice. U početku bi to trebalo biti nešto lagano dugih rukava. Vidjet ćemo kakve Ce vrućine biti. Ne znam smijemo li paliti klimu ? 

Meni je uzv preko trbuha, ali zadnji put mi je prvo radio vaginalni uzv da provjeri duljinu cerviksa.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    14. Ožujak 2024. 11:20

mima95

Cao curke.Vidim da smo sve sa nekakvim tegobama.Ja osobno zadnja 2 tjedna nemogu spavat,da se okrenem s jednog na drugi bok mi treba 2 minute koliko me zdjelica boli.I kod mene več 2 dana lagani sluzni iscjedak užas.Imamo ultrazvuk 19.3 zbog povečanih moždanih čelija,odma ču reči da me pregleda da se nebi desilo da se otvaram.Bolje spriječit nego liječit.Iduča kontrola 29.3. Čekamo torch nalaz krvi,nadamo se da nema nikakve upale.Što se tiče robice sve smo pripremili.Ostale su nam samo sitnice(bočice,kremice,šamponi).

Mene isto bole zdjelica i prepone. Bas sam neki dan bila kod fizioterapeuta na masaži leđa pa mi je odmah rekao da je to simfiza. Pokazao mi je vjezbe za to. Bitno je i lagano kretanje. Mene najviše boli kada se dignem iz sjedećeg ili lezeceg položaja i kad podizem noge ( prilikom oblacenja). 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    14. Ožujak 2024. 11:22

Cure koje ste uspjesno obavile OGTT, sada uzivajte u slatkim uzicima 🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    14. Ožujak 2024. 12:33

Bravo svima za ogtt

Nada kakve su vježbe...?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.