Laurell lijepo je pročitati sa se stanje s mučninama popravlja. 🥰
Meni je prvo tromjesečje bilo izrazito mučno, onda se smirilo i sad se vratila jutarnja mučnina, možda zato što trbuh baš ubrzano raste i "penje" se prema gore. 😄
Prvi put sam osjetila mjehuriće kroz 13/14tt, a pokrete kroz 16/17tt. Sad već izvodi ozbiljne akrobacije.
Skupa slušamo glazbu svaki dan i tad se pošteno razbaca. 😄
Zeka što se iscjetka tiče, meni je uglavnom proziran do blagožućkast, kroz jutro obilniji i gušći.
Kad ste pojačano počele dobivati na masi?
Na zadnjoj kontroli prošli ponedjeljak smo mjerili +2kg u 3 tjedna što mi se čini previše. Jedem zdravo i umjereno inače, od slatkog dosta voća i povremeno koju Domaćicu. Idući tjedan ogtt, nadam se da bude sve ok.
Cure koje ste na mirovanju, jesu vam ma ogttu dali da negdje prilegdnete ili sjedite dva sata u čekaonici?
Meni je najveci prirast bio od 16. do 21. tjedna 3kg.
Ne znam iz kojeg razloga, mozda jer sam bila dosta kod mame hahahahha.
I sad od 21. do 25. samo jedna kila. Tak da mislim da je mozda i kod tebe samo taj period malo skocilo.
A za ogtt nznm, probaj ih pitati, reci da moras lezati. 🫡
Baš me zanima, vidjet ćemo uskoro. Iduća kontrola je za dva tjedna. 🤞🏻
Leeloo super za pregled 🥰
Zeka super, sad samo polako. Kad ti je idući pregled?
Faith divni ste, drago mi je da je sve ok, sad se domeka čuvajte i mazite. 🥰
4.4 imam pregled i anomaly scan 😊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jutro cure!
Monny i Delce nek što prije dođu vaši uredni nalazi, pa da se možete skroz opustiti 🤞🤞
Leeloo drago mi je što je sve ok 🙂
Faith divno izgledaš 🥰 drago mi je što ćete doma, ipak je doma lakše ❤️
Sretno na pregledima danas 😃
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Lista pregleda:
mia_ - 13.3.
Hellobaby - 13.3.
marta96 - 13.3.
Perpetua - 13.3.
pistacija13 - 14.3
deedee1405 - 14.3.
Monny - 15.3.
Dalmatinka_u_zg - 18.3.
katy_kaya - 19.3.
laurell - 20.3.
Gabby - 20.3.
Leptirko22 - 21.3.
Monny - 21.3.
ElisaDay - 21.3.
Melian - 22.3.
Arianne - 25.3.
Eonaria - 25.3.
plave_okice - 26.3.
korni - 28.3.
Sreća2012 - 2.4.
zeka123 - 4.4.
ericaa - 5.4.
purple13 - 8.4.
Leeloo101 - 9.4.
Faith1509 - 12.4.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Johicaa…kako vreme leti pa ti si vec skoro na pola puta😊
Meni se do skoro sve gadilo a onda od 16 tjedna sve jedem OSIM SLATKO…. ima li koja trudnica da ne moze slatko…. od pocetka trudnoce je tako, tu i tamo pojedem nesto da ne ostanem bez secera ali mi se ni malo ne jede.
Kafu pijem bez secera godinama.
Jutro Sreco ti i ja se pratimo od beta i evo skoro smo na pola. Ja jos ne mogu vjerovati ❤️
Ja tipa pojedem nesto slatko radi " gladnih ociju" i vecinom to izbacim, kava mi ne mirise vise ne pijem je nikako. Bas nemam nikakav uzitak u nicemu.
Ali vjerujem da ce se to nadoknadit u visim mjesecima.
Vidim da si pisala sve ti ide u stomak, tako i kod mene zakruzio se kao mala loptica.
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Pregled prošao ok.. sve kako treba…
Sljedeći 9.4.
Zeka
Kaže iscjedak da se ne brinem…
Sad sam mirnija 😊 ! Hvala ti i super za pregled 😊
Kako si ti, osim iscjedka?
Uspijevaš li mirovati?
Sad mirujem , radim one lagane stvari samo. Ne mogu bit cijelo vrijeme u krevetu.
A osjećam bh kontrakcije često , različita pikanja u stidnoj kosti i pritisak u mjehuru. Izdržat ću sve za bebicu 😊😊…vrijeme će proletit.
To ti vjerujem.. mene upozoravaju stalno na saginjanje.. pa onda izvodim baletni plie cucanj, pa sam sama sebi smjesna..
Faith💖💗💓💞💕
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Purple a ti sljedeca poslije mene 🙈🤗
Faith predivna si trudnica 😍 cuvaj se kucici i samo polako 💞
Mene sinoc opet ulovile neke kontrakcije, bas me boljelo i mislila sam na hitnu ali se smirilo i zaspala sam... cim sam malo vise aktivna stomak me podsjeti da mu to ne odgovara
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Pregled gotov, cervix 3,45 🥳🥳🥳 strogo mirovanje do 24.-og tjedna, moram se javiti ginekologici za daljnje kontrole. Kaže doktor smijem do 100 m hodati 😂 da ne ležim cijelo baš vrijeme ali uglavnom da ležim 😂 Bris nije još stigao, čim stigne ako nešto nije u redu će me zvati. Dalje magnezij i progesteron. Crp je blago povišen ali za to nije ništa rekao. Uglavnom idemo kući 😊😊
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Pregled gotov, cervix 3,45 🥳🥳🥳 strogo mirovanje do 24.-og tjedna, moram se javiti ginekologici za daljnje kontrole. Kaže doktor smijem do 100 m hodati 😂 da ne ležim cijelo baš vrijeme ali uglavnom da ležim 😂 Bris nije još stigao, čim stigne ako nešto nije u redu će me zvati. Dalje magnezij i progesteron. Crp je blago povišen ali za to nije ništa rekao. Uglavnom idemo kući 😊😊
Jeee, super vijesti 🤗
12/23 UZV ♥️✔️
Jeeej, odlicno! 🥰🥰 btw prelijepa si! 😍 sad samo laganini!
I ti, zeka, isto - miruj sto vise! 🥰🥰 sve ce to biti super!
Leeloo super na pregleduuu, cestitam!
Monny i Delce cekamo s vama lijepe vijesti!
Manu bome ce brzo to sve doci! 🥰 jesu te pucale lazne kontrakcije ili?
Ja ne znam razliku, nadam se da se smirilo.
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji