Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eonaria
    12. Ožujak 2024. 21:16

purple13

Eonaria

Laurell lijepo je pročitati sa se stanje s mučninama popravlja. 🥰
    Meni je prvo tromjesečje bilo izrazito mučno, onda se smirilo i sad se vratila jutarnja mučnina, možda zato što trbuh baš ubrzano raste i "penje" se prema gore. 😄

Prvi put sam osjetila mjehuriće kroz 13/14tt, a pokrete kroz 16/17tt. Sad već izvodi ozbiljne akrobacije.
    Skupa slušamo glazbu svaki dan i tad se pošteno razbaca. 😄

Zeka što se iscjetka tiče, meni je uglavnom proziran do blagožućkast, kroz jutro obilniji i gušći.

Kad ste pojačano počele dobivati na masi?
    Na zadnjoj kontroli prošli ponedjeljak smo mjerili +2kg u 3 tjedna što mi se čini previše. Jedem zdravo i umjereno inače, od slatkog dosta voća i povremeno koju Domaćicu. Idući tjedan ogtt, nadam se da bude sve ok.
    Cure koje ste na mirovanju, jesu vam ma ogttu dali da negdje prilegdnete ili sjedite dva sata u čekaonici?

Meni je najveci prirast bio od 16. do 21. tjedna 3kg.
    Ne znam iz kojeg razloga, mozda jer sam bila dosta kod mame hahahahha.
    I sad od 21. do 25. samo jedna kila. Tak da mislim da je mozda i kod tebe samo taj period malo skocilo.
    A za ogtt nznm, probaj ih pitati, reci da moras lezati. 🫡

Baš me zanima, vidjet ćemo uskoro. Iduća kontrola je za dva tjedna. 🤞🏻

zeka123
    12. Ožujak 2024. 21:31

Eonaria

Leeloo super za pregled 🥰
    Zeka super, sad samo polako. Kad ti je idući pregled?
    Faith divni ste, drago mi je da je sve ok, sad se domeka čuvajte i mazite. 🥰

4.4 imam pregled i anomaly scan 😊

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Hellobaby
    13. Ožujak 2024. 07:00

Jutro cure! 
    Monny i Delce nek što prije dođu vaši uredni nalazi, pa da se možete skroz opustiti 🤞🤞 
    Leeloo drago mi je što je sve ok 🙂 
    Faith divno izgledaš 🥰 drago mi je što ćete doma, ipak je doma lakše ❤️ 
    Sretno na pregledima danas 😃 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    13. Ožujak 2024. 07:00

Lista pregleda:

mia_ - 13.3.
    Hellobaby - 13.3.
    marta96 - 13.3.
    Perpetua - 13.3.
    pistacija13 - 14.3
    deedee1405 - 14.3.
    Monny - 15.3.
    Dalmatinka_u_zg - 18.3. 
    katy_kaya - 19.3.
    laurell - 20.3.
    Gabby - 20.3.
    Leptirko22 - 21.3.
    Monny - 21.3.
    ElisaDay - 21.3.
    Melian - 22.3.
    Arianne - 25.3.
    Eonaria - 25.3.
    plave_okice - 26.3.
    korni - 28.3.
    Sreća2012 - 2.4.
    zeka123 - 4.4.
    ericaa - 5.4.
    purple13 - 8.4.
    Leeloo101 - 9.4.
    Faith1509 - 12.4.  

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Johicaa
    13. Ožujak 2024. 07:53

Sreca3

Johicaa…kako vreme leti pa ti si vec skoro na pola puta😊
    Meni se do skoro sve gadilo a onda od 16 tjedna sve jedem OSIM SLATKO…. ima li koja trudnica da ne moze slatko…. od pocetka trudnoce je tako, tu i tamo pojedem nesto da ne ostanem bez secera ali mi se ni malo ne jede.
    Kafu pijem bez secera godinama.

Jutro Sreco ti i ja se pratimo od beta i evo skoro smo na pola. Ja jos ne mogu vjerovati ❤️ 
    Ja tipa pojedem nesto slatko radi " gladnih ociju" i vecinom to izbacim, kava mi ne mirise vise ne pijem je nikako. Bas nemam nikakav uzitak u nicemu.
     Ali vjerujem da ce se to nadoknadit u visim mjesecima.
    Vidim da si pisala sve ti ide u stomak, tako i kod mene zakruzio se kao mala loptica. 

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Leeloo101
    13. Ožujak 2024. 08:27

zeka123

Leeloo101

zeka123

Leeloo101

Pregled prošao ok.. sve kako treba…
    Sljedeći 9.4.
    Zeka
    Kaže iscjedak da se ne brinem…

Sad sam mirnija 😊 ! Hvala ti i super za pregled 😊

Kako si ti, osim iscjedka?

Uspijevaš li mirovati?

Sad mirujem , radim one lagane stvari samo. Ne mogu bit cijelo vrijeme u krevetu.
    A osjećam bh kontrakcije često , različita pikanja u stidnoj kosti i pritisak u mjehuru. Izdržat ću sve za bebicu 😊😊…vrijeme će proletit.

To ti vjerujem.. mene upozoravaju stalno na saginjanje.. pa onda izvodim baletni plie cucanj, pa sam sama sebi smjesna.. 
    Faith💖💗💓💞💕

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• manu11
    13. Ožujak 2024. 08:54

Purple a ti sljedeca poslije mene 🙈🤗
    Faith predivna si trudnica 😍 cuvaj se kucici i samo polako 💞
    Mene sinoc opet ulovile neke kontrakcije, bas me boljelo i mislila sam na hitnu ali se smirilo i zaspala sam... cim sam malo vise aktivna stomak me podsjeti da mu to ne odgovara  

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Faith1509
    13. Ožujak 2024. 09:23

Pregled gotov, cervix 3,45 🥳🥳🥳 strogo mirovanje do 24.-og tjedna, moram se javiti ginekologici za daljnje kontrole. Kaže doktor smijem do 100 m hodati 😂 da ne ležim cijelo baš vrijeme ali uglavnom da ležim 😂 Bris nije još stigao, čim stigne ako nešto nije u redu će me zvati. Dalje magnezij i progesteron. Crp je blago povišen ali za to nije ništa rekao. Uglavnom idemo kući 😊😊

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Monny
    13. Ožujak 2024. 10:00

Faith1509

Pregled gotov, cervix 3,45 🥳🥳🥳 strogo mirovanje do 24.-og tjedna, moram se javiti ginekologici za daljnje kontrole. Kaže doktor smijem do 100 m hodati 😂 da ne ležim cijelo baš vrijeme ali uglavnom da ležim 😂 Bris nije još stigao, čim stigne ako nešto nije u redu će me zvati. Dalje magnezij i progesteron. Crp je blago povišen ali za to nije ništa rekao. Uglavnom idemo kući 😊😊

Jeee, super vijesti 🤗

12/23 UZV ♥️✔️

purple13
    13. Ožujak 2024. 10:23

Faith1509

Jeeej, odlicno! 🥰🥰 btw prelijepa si! 😍 sad samo laganini!
    I ti, zeka, isto - miruj sto vise! 🥰🥰 sve ce to biti super!
    Leeloo super na pregleduuu, cestitam!
    Monny i Delce cekamo s vama lijepe vijesti!
    Manu bome ce brzo to sve doci! 🥰 jesu te pucale lazne kontrakcije ili?
    Ja ne znam razliku, nadam se da se smirilo.

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.