Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    12. Ožujak 2024. 12:05

sparkle212

Ja sam imala period od skoro 3 tjedna gdje me nije privlačilo ništa osim slatkog 🫣 sva sreća pa je to proslo, sad malo slatko, malo slano , više iz dosade nego potrebe 😂

Nego, cure kad ste vi u prvoj trudnoći osjetile pomicanje bebe? Nekad mislim da osjećam nešt, ali vrlo vjerojatno si samo umišljam 😂😂

Ja sam u prvoj osjetila negdje oko 19. , 20.tjedna 😊

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Monny
    12. Ožujak 2024. 13:05

sparkle212

Ja sam imala period od skoro 3 tjedna gdje me nije privlačilo ništa osim slatkog 🫣 sva sreća pa je to proslo, sad malo slatko, malo slano , više iz dosade nego potrebe 😂

Nego, cure kad ste vi u prvoj trudnoći osjetile pomicanje bebe? Nekad mislim da osjećam nešt, ali vrlo vjerojatno si samo umišljam 😂😂

Ja sam u 16.tt osjetila kao mjehuriće u dijelu kraj pupka i sad tu osjećam i vidim gospođicu kako pravo lupka 🥰

12/23 UZV ♥️✔️

laurell
    12. Ožujak 2024. 14:08

Hello curke 💅🏽
    kod mene je stanje sto se hrane tiče bolje. počinjem uživati u hrani. I bude mi bas vraški ukusno dok jedem 😂 zna mi i dalje doći mukica, ali evo nisam povracala već nekoliko dana uopće (svaki put kad ovo ovdje napišem ja se ureknem, valjda neću opet). 
    .
    Sto se slatkog tiče uoppppppce me ne privlaci - pobornik sam slanog. Ali i prije trudnoće ću radije slano nego slatko. 
    .
    I ja se moram pohvaliti da sam počela osjećati mjehuriće ima dva/tri dana 🤩 moja trudnoća je za tjedan dana veća, pa računam da sam oko 17 tjedana. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    12. Ožujak 2024. 14:09

I ja osjećam dosta niže od pupka, a i kad idem slušati srčeko sa baby watcherom isto tako većinom ga nađem niže bas u tom dijelu di i osjećam mjehuriće. I trbuh mi je niže nekako. Očito je dečko kad je nisko 😂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Eonaria
    12. Ožujak 2024. 14:48

Laurell lijepo je pročitati sa se stanje s mučninama popravlja. 🥰
    Meni je prvo tromjesečje bilo izrazito mučno, onda se smirilo i sad se vratila jutarnja mučnina, možda zato što trbuh baš ubrzano raste i "penje" se prema gore. 😄

Prvi put sam osjetila mjehuriće kroz 13/14tt, a pokrete kroz 16/17tt. Sad već izvodi ozbiljne akrobacije. 
    Skupa slušamo glazbu svaki dan i tad se pošteno razbaca. 😄

Zeka što se iscjetka tiče, meni je uglavnom proziran do blagožućkast, kroz jutro obilniji i gušći.

Kad ste pojačano počele dobivati na masi? 
    Na zadnjoj kontroli prošli ponedjeljak smo mjerili +2kg u 3 tjedna što mi se čini previše. Jedem zdravo i umjereno inače, od slatkog dosta voća i povremeno koju Domaćicu. Idući tjedan ogtt, nadam se da bude sve ok.
    Cure koje ste na mirovanju, jesu vam ma ogttu dali da negdje prilegdnete ili sjedite dva sata u čekaonici? 

purple13
    12. Ožujak 2024. 15:03

Eonaria

Laurell lijepo je pročitati sa se stanje s mučninama popravlja. 🥰
    Meni je prvo tromjesečje bilo izrazito mučno, onda se smirilo i sad se vratila jutarnja mučnina, možda zato što trbuh baš ubrzano raste i "penje" se prema gore. 😄

Prvi put sam osjetila mjehuriće kroz 13/14tt, a pokrete kroz 16/17tt. Sad već izvodi ozbiljne akrobacije.
    Skupa slušamo glazbu svaki dan i tad se pošteno razbaca. 😄

Zeka što se iscjetka tiče, meni je uglavnom proziran do blagožućkast, kroz jutro obilniji i gušći.

Kad ste pojačano počele dobivati na masi?
    Na zadnjoj kontroli prošli ponedjeljak smo mjerili +2kg u 3 tjedna što mi se čini previše. Jedem zdravo i umjereno inače, od slatkog dosta voća i povremeno koju Domaćicu. Idući tjedan ogtt, nadam se da bude sve ok.
    Cure koje ste na mirovanju, jesu vam ma ogttu dali da negdje prilegdnete ili sjedite dva sata u čekaonici?

Meni je najveci prirast bio od 16. do 21. tjedna 3kg.
    Ne znam iz kojeg razloga, mozda jer sam bila dosta kod mame hahahahha.
    I sad od 21. do 25. samo jedna kila. Tak da mislim da je mozda i kod tebe samo taj period malo skocilo.
    A za ogtt nznm, probaj ih pitati, reci da moras lezati. 🫡

💙5/24💙

• Matka24
    12. Ožujak 2024. 15:08

Cure, imate li jos uvijek perioda da vas pika, zateze ili bocka u donjem dijelu trbuha? Mene ne boli svaki dan, ali ima dana kad me bocka i s prednje strane a i neki zivci u straznjici pa  jesam li jedina s takvim simptomima.

Delce15
    12. Ožujak 2024. 15:15

Monny

sparkle212

Ja sam u 16.tt osjetila kao mjehuriće u dijelu kraj pupka i sad tu osjećam i vidim gospođicu kako pravo lupka 🥰

Prijavljujem se sa istim ne-simptomima 😂 
    Btw, Monny, je li tebi stigao ostatak nalaza iz prenatalne klinike? Jucer je bilo tacno 3 sedmice pa sam zvala i kazu nije jos gotovo. Vec me muka hvata… nadam se da je sve ok i da bi do sad valjda nesto cudno primijetili… 

👩29

07/24 🍼🤱

• sparkle212
    12. Ožujak 2024. 15:15

Matka24 mene je zadnjih dva dana trbuh kao u nekoj upali mišića, ona lagana tupa bol, ali ništa strašno. Povremeno štrecne u leđima ili jajnicima . Najviše ako puno hodam ili dok dugo stojim na jednom mjestu. Mislim da je sve to normalno 🙂

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

Leeloo101
    12. Ožujak 2024. 15:23

Monny

Jesam ja jedina koja nije povraćala i normalno jedem sve šta mi se nađe na putu? 😂
    Nadam se samo da me ovo sve neće snaći odjednom nekad kasnije 🫣
    Dns 20+0, još ne vjerujem 🥰

Evo mene...
    Jedino mi se meso nešto baš ne mili.  I slatko...
    Ali inače mogu sve

Zeka kod mene sličan iscjedak.. idem baš na pregled pa ću pitat . Mijenjam 3-4 dnevna uloska, ali nema mirisa

Vidite ova što su slatka
    https://www.xxxlesnina.hr/p/icandy-djecja-kolica-peach-7-006893010808

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.