Ja sam imala period od skoro 3 tjedna gdje me nije privlačilo ništa osim slatkog 🫣 sva sreća pa je to proslo, sad malo slatko, malo slano , više iz dosade nego potrebe 😂
Nego, cure kad ste vi u prvoj trudnoći osjetile pomicanje bebe? Nekad mislim da osjećam nešt, ali vrlo vjerojatno si samo umišljam 😂😂
Ja sam u prvoj osjetila negdje oko 19. , 20.tjedna 😊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ja sam imala period od skoro 3 tjedna gdje me nije privlačilo ništa osim slatkog 🫣 sva sreća pa je to proslo, sad malo slatko, malo slano , više iz dosade nego potrebe 😂
Nego, cure kad ste vi u prvoj trudnoći osjetile pomicanje bebe? Nekad mislim da osjećam nešt, ali vrlo vjerojatno si samo umišljam 😂😂
Ja sam u 16.tt osjetila kao mjehuriće u dijelu kraj pupka i sad tu osjećam i vidim gospođicu kako pravo lupka 🥰
12/23 UZV ♥️✔️
Hello curke 💅🏽
kod mene je stanje sto se hrane tiče bolje. počinjem uživati u hrani. I bude mi bas vraški ukusno dok jedem 😂 zna mi i dalje doći mukica, ali evo nisam povracala već nekoliko dana uopće (svaki put kad ovo ovdje napišem ja se ureknem, valjda neću opet).
.
Sto se slatkog tiče uoppppppce me ne privlaci - pobornik sam slanog. Ali i prije trudnoće ću radije slano nego slatko.
.
I ja se moram pohvaliti da sam počela osjećati mjehuriće ima dva/tri dana 🤩 moja trudnoća je za tjedan dana veća, pa računam da sam oko 17 tjedana.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
I ja osjećam dosta niže od pupka, a i kad idem slušati srčeko sa baby watcherom isto tako većinom ga nađem niže bas u tom dijelu di i osjećam mjehuriće. I trbuh mi je niže nekako. Očito je dečko kad je nisko 😂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Laurell lijepo je pročitati sa se stanje s mučninama popravlja. 🥰
Meni je prvo tromjesečje bilo izrazito mučno, onda se smirilo i sad se vratila jutarnja mučnina, možda zato što trbuh baš ubrzano raste i "penje" se prema gore. 😄
Prvi put sam osjetila mjehuriće kroz 13/14tt, a pokrete kroz 16/17tt. Sad već izvodi ozbiljne akrobacije.
Skupa slušamo glazbu svaki dan i tad se pošteno razbaca. 😄
Zeka što se iscjetka tiče, meni je uglavnom proziran do blagožućkast, kroz jutro obilniji i gušći.
Kad ste pojačano počele dobivati na masi?
Na zadnjoj kontroli prošli ponedjeljak smo mjerili +2kg u 3 tjedna što mi se čini previše. Jedem zdravo i umjereno inače, od slatkog dosta voća i povremeno koju Domaćicu. Idući tjedan ogtt, nadam se da bude sve ok.
Cure koje ste na mirovanju, jesu vam ma ogttu dali da negdje prilegdnete ili sjedite dva sata u čekaonici?
Laurell lijepo je pročitati sa se stanje s mučninama popravlja. 🥰
Meni je prvo tromjesečje bilo izrazito mučno, onda se smirilo i sad se vratila jutarnja mučnina, možda zato što trbuh baš ubrzano raste i "penje" se prema gore. 😄
Prvi put sam osjetila mjehuriće kroz 13/14tt, a pokrete kroz 16/17tt. Sad već izvodi ozbiljne akrobacije.
Skupa slušamo glazbu svaki dan i tad se pošteno razbaca. 😄
Zeka što se iscjetka tiče, meni je uglavnom proziran do blagožućkast, kroz jutro obilniji i gušći.
Kad ste pojačano počele dobivati na masi?
Na zadnjoj kontroli prošli ponedjeljak smo mjerili +2kg u 3 tjedna što mi se čini previše. Jedem zdravo i umjereno inače, od slatkog dosta voća i povremeno koju Domaćicu. Idući tjedan ogtt, nadam se da bude sve ok.
Cure koje ste na mirovanju, jesu vam ma ogttu dali da negdje prilegdnete ili sjedite dva sata u čekaonici?
Meni je najveci prirast bio od 16. do 21. tjedna 3kg.
Ne znam iz kojeg razloga, mozda jer sam bila dosta kod mame hahahahha.
I sad od 21. do 25. samo jedna kila. Tak da mislim da je mozda i kod tebe samo taj period malo skocilo.
A za ogtt nznm, probaj ih pitati, reci da moras lezati. 🫡
💙5/24💙
Cure, imate li jos uvijek perioda da vas pika, zateze ili bocka u donjem dijelu trbuha? Mene ne boli svaki dan, ali ima dana kad me bocka i s prednje strane a i neki zivci u straznjici pa jesam li jedina s takvim simptomima.
Ja sam u 16.tt osjetila kao mjehuriće u dijelu kraj pupka i sad tu osjećam i vidim gospođicu kako pravo lupka 🥰
Prijavljujem se sa istim ne-simptomima 😂
Btw, Monny, je li tebi stigao ostatak nalaza iz prenatalne klinike? Jucer je bilo tacno 3 sedmice pa sam zvala i kazu nije jos gotovo. Vec me muka hvata… nadam se da je sve ok i da bi do sad valjda nesto cudno primijetili…
👩29
07/24 🍼🤱
Matka24 mene je zadnjih dva dana trbuh kao u nekoj upali mišića, ona lagana tupa bol, ali ništa strašno. Povremeno štrecne u leđima ili jajnicima . Najviše ako puno hodam ili dok dugo stojim na jednom mjestu. Mislim da je sve to normalno 🙂
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Jesam ja jedina koja nije povraćala i normalno jedem sve šta mi se nađe na putu? 😂
Nadam se samo da me ovo sve neće snaći odjednom nekad kasnije 🫣
Dns 20+0, još ne vjerujem 🥰
Evo mene...
Jedino mi se meso nešto baš ne mili. I slatko...
Ali inače mogu sve
Zeka kod mene sličan iscjedak.. idem baš na pregled pa ću pitat . Mijenjam 3-4 dnevna uloska, ali nema mirisa
Vidite ova što su slatka
https://www.xxxlesnina.hr/p/icandy-djecja-kolica-peach-7-006893010808
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji