Jutro ! Ja i muž smo imali burnu noć. Malena se dizala svakih dva sata. Inače spava cijelu noć. Neka regresija sna , skok. Evo ko zombi se osjećam.
Matka24 meni to traje već dosta dugo i izluđuje me. Normalno je zbog hormona.
Ja samo čekam da rodim , nemam više snage. Šta me sve snašlo u ovoj trudnoći to je ludilo. Neko kaže auu kad će ljeto a doći će nećemo se ni okrenut. Meni dani prolaze ko ludi.
Kako ste vi ?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Možeš ti paziti koliko hoćeš ali ako imaš gestaciski pokazat će ti na ogtt …tako su meni rekli na vuk vrhovcu nikad nisam imala problema sa šećerom u prvoj trudnoći dobila 33 kg secer idealan sad sam na plus 9 i pazila sam i eto pala na jednoj stavki za 0.2 i odmah me računaju pod gestaciski
Pa na kraju krajeva, tako je. Ak imas, imas, ne mozes tu nista. Nadam se da te ne tlace sad puno.
Hellobaby drzim fige da nalaz bude dobar!
Perpetua svaka tebi cast, na selidbi u trudnoci. Mene to ceka poslije, al ne u Nizozemsku hahah.
💙5/24💙
Hellobaby bit će dobar nalaz sigurno 🤞🏽
Perpetua sretnooo u novom okruženju 🥂
Zeka meni od veljače dani idu kao ludi. Već je skoro sredina ožujka, nestvarno mi je to. Kao da je jučer Badnjak bio 🫣 a pogotovo sad kad krenu lijepi dani, to će sve brzo ići..
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Gabby ja u 19tj imam +9 pa mi nije ništa rekao...
Johica ikea ti ima dostavu, ako ti se sviđa nešto od tamo...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Gabby ja u 19tj imam +9 pa mi nije ništa rekao…
Johica ikea ti ima dostavu, ako ti se sviđa nešto od tamo…
Mi se pratimo i u kilama 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Pregled gotov. Cervix mi je 2,5 cm, to se još smatra stabilnim jer nije veliko odstupanje od petka. Serklaž ne rade dok ne bude oko 2 cm, za sada dalje praćenje. Njegova preporuka je za sada to ne napraviti jer sam zatvorena i ovo je sve ostalo u redu ali da ćemo sutra ponoviti ultrazvuk pa će onda odlučiti. Nalazi nisu još svi stigli. Dijete je u redu, sve mjere su dobre i sve je normalno. Kada odem kući ako se ponove trudovi iza 22 tjedna trebamo ići u drugu bolnicu da mi tamo urade hitni serklaž. Ovako ne vidi da bi moglo doći do prijevremenog poroda ali naravno ne može to 100% tvrditi. I da bi dijete preživjelo treba doći do 24 tjedna. Dalje progesteron, magnezij infuzije.
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Hvala vam svima na lijepim željama za preseljenje. 🤗 Bilo je (i je) definitivno intenzivno i nije lako seliti se ovako u trudnoći, ali opet, puno mi je draže da se selim trudna nego da se trudnoća nije nikako ostvarivala, tako da sam najviše zahvalna što sam trenutno imala i imam tu "otegotnu" okolnost 😄 I uspjeli smo zapravo dosta dobro sve tempirati kako sam se i nadala, da smo preseljeni prije početka trećeg tromjesečja, tako da se ovo sve glavno događalo unutar drugog tromjesečja u kojem se stvarno osjećam dobro i bez nekih tegoba. Ali definitivno mi je vrijeme počelo nekako puno brže ići, tamo oko 20tt, da li zbog cijele te ludnice ili bi i inače, ne znam sad procijeniti. 😄
.
Možete mi zabilježiti pregled 13.3., iako je to sad odmah za 2 dana. 😄
.
I kupila sam prekjučer prvu stvar za bebača - rabljenu elastičnu Aura maramu 😄🥰
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Pregled gotov. Cervix mi je 2,5 cm, to se još smatra stabilnim jer nije veliko odstupanje od petka. Serklaž ne rade dok ne bude oko 2 cm, za sada dalje praćenje. Njegova preporuka je za sada to ne napraviti jer sam zatvorena i ovo je sve ostalo u redu ali da ćemo sutra ponoviti ultrazvuk pa će onda odlučiti. Nalazi nisu još svi stigli. Dijete je u redu, sve mjere su dobre i sve je normalno. Kada odem kući ako se ponove trudovi iza 22 tjedna trebamo ići u drugu bolnicu da mi tamo urade hitni serklaž. Ovako ne vidi da bi moglo doći do prijevremenog poroda ali naravno ne može to 100% tvrditi. I da bi dijete preživjelo treba doći do 24 tjedna. Dalje progesteron, magnezij infuzije.
Kako si ti sad sa svim tim?
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Hellobaby sigurno će ti nalaz biti dobar, sretno i javi kad dobiješ 😘
Mene danas nekako pritišće u djelu želuca, mučnina mi je što god pojedem, baš osjećam neku težinu..
Kako si ti sad sa svim tim?
Trudim se ne misliti previše, gledam filmove, čitam knjige. Znam da stres može samo naškoditi. Naravno zabrinuto ali pozitivno ćemo razmišljati.
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji