Faith bravo, drago mi je zbog tebe 🤩 sad kuciiii i odmor 🤞🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Hej cure, moj pregled je tek u 18h. Dosta sam zabrinuta i nervozna zbog tih bolova koje sam imala + jos ta viroza u ponedjeljak bas me strah. Jučer nisam obavljala nuždu jer nisam imala kaj očito,a danas ujutro malo teže očito hrana jučer zatvorila pa ono,bilo je traga i svježe krvi jos vrlo malo, dovoljno meni hipohondru za umisliti svakakve bolesti. Pitat ću danas gin i za to iako vjerujem da je od iritacije od proljeva u pon. Beba je stalno dosta aktivna tak da se nadam da bude sve ok i da je sve zatvoreni 😶🥹 javim se r nakon pregleda, sretno i ostalim curamaa ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Hej cure, moj pregled je tek u 18h. Dosta sam zabrinuta i nervozna zbog tih bolova koje sam imala + jos ta viroza u ponedjeljak bas me strah. Jučer nisam obavljala nuždu jer nisam imala kaj očito,a danas ujutro malo teže očito hrana jučer zatvorila pa ono,bilo je traga i svježe krvi jos vrlo malo, dovoljno meni hipohondru za umisliti svakakve bolesti. Pitat ću danas gin i za to iako vjerujem da je od iritacije od proljeva u pon. Beba je stalno dosta aktivna tak da se nadam da bude sve ok i da je sve zatvoreni 😶🥹 javim se r nakon pregleda, sretno i ostalim curamaa ❤️
Hej, ne brini se, drzim fige da je sve dobro! Ova krv je mozda od unutarnjih hemeroida kojih mozda nisi ni svjesna da imas..
💙5/24💙
Hej hej cure!
Naš pregled super prošao. Beba je dobro, ima 550g, ja zatvorena, nek malo više mirujem jer je ovo 5. trudnoća i to je to. Kontrola 8.4.
Bogu hvala na ovakvom pregledu 😇 🙏🏻
Faith baš mi je drago što se situacija popravila i samo nek nastavi tako!!
marta ma naravno da će sve biti dobro! Javi se sa dobrim novostima ❤️
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Marta ne brini, sve će biti ok vidjeti ćeš 😊 ja sam isto bila prošli petak skupila virozu i imala proljev i to bas me ispraznilo da JOŠ UVIJEK nisam bila na wcu 🤨 a pojela svega i svačega od petka… bas čudno.
Hellobaby bravo za dobar pregled 🩷 tebi se stvarno divim na petoj trudnoći! rijetkost danas stvarno 🤩
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Hej cure, moj pregled je tek u 18h. Dosta sam zabrinuta i nervozna zbog tih bolova koje sam imala + jos ta viroza u ponedjeljak bas me strah. Jučer nisam obavljala nuždu jer nisam imala kaj očito,a danas ujutro malo teže očito hrana jučer zatvorila pa ono,bilo je traga i svježe krvi jos vrlo malo, dovoljno meni hipohondru za umisliti svakakve bolesti. Pitat ću danas gin i za to iako vjerujem da je od iritacije od proljeva u pon. Beba je stalno dosta aktivHej cure, moj pregled je tek u 18h. Dosta sam zabrinuta i nervozna zbog tih bolova koje sam imala + jos ta viroza u ponedjeljak bas me strah. Jučer nisam obavljala nuždu jer nisam imala kaj očito,a danas ujutro malo teže očito hrana jučer zatvorila pa ono,bilo je traga i svježe krvi jos vrlo malo, dovoljno meni hipohondru za umisliti svakakve bolesti. Pitat ću danas gin i za to iako vjerujem da je od iritacije od proljeva u pon. Beba je stalno dosta aktivna tak da se nadam da bude sve ok i da je sve zatvoreni 😶🥹 javim se r nakon pregleda, sretno i ostalim curamaa ❤️
Hej, ne brini se, drzim fige da je sve dobro! Ova krv je mozda od unutarnjih hemeroida kojih mozda nisi ni svjesna da imas..
Ma u ljeti sam imala situaciju di sam dobila proljev krv i sluz,na hitnoj obrada i pregled proktologa, krvna slika pokazala virozu,a proktolog da nema hemeroida. Tak da ne znam,sad sam imala taj proljev i tek pred kraj krv dok više nije imalo kaj izaći 😅 danas sam imala tvrdu stolicu s tragićem krvave sluzi pa ne znam jel se jos čisti ili od enterosgela koji sam popila ujutro. Vidjet ćemo😶
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta96 probaj se nekakav smiriti, nervoza može samo pojačati problem. Biti će to sve u redu, držim fige 🤞
Novi pregled 15.3.
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Cure čestitke na pregledima ❤❤❤❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Čestitam na dobrim pregledima ! 🥰
Marta, još malo pa si i ti na redu. Bit će to sve u redu, sretno! 🤗🍀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ej cure ja gotova, sve je dobro hvala Bogu veli dr da je beba zmaj
635grama ima, rekla sam mu za problem rekao je da nije nist čudno da bitno da nemam temperaturu,a ovak da to hoće kad se crijeva iziritiraju,pa da probam držati dijetu par dana,a ogtt da napravim kad se oporavim do 28tt nikako ne sada 😅
Idući pregled za 4 tj umjesto 3 jer im je guzva pa sam onda 10 04 😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji