Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptirko22
    12. Ožujak 2024. 00:37

Jel ima netko da mu je muka od apsolutno svake hrane koju pojede...znaci gdje je ono trudnicko uzivanje u hrani 😭

Ja sta god pojedem, 10min bude oke i onda mi se iz cista mira u ustima pojavi neki odvratni okus i ne prolazi.

Vise od onih cajeva djumbir, menta i ostalo, mineralna, zvakace, bademi - nema vise toga sta pomaze 🤦🏼‍♀️

Ps. Jel se ovo ono zove blazeno stanje 🤣 (salim se, sve za malo 🐣❤️)

Johicaa
    12. Ožujak 2024. 07:58

Leptirko22

Jel ima netko da mu je muka od apsolutno svake hrane koju pojede…znaci gdje je ono trudnicko uzivanje u hrani 😭

Ja sta god pojedem, 10min bude oke i onda mi se iz cista mira u ustima pojavi neki odvratni okus i ne prolazi.

Vise od onih cajeva djumbir, menta i ostalo, mineralna, zvakace, bademi - nema vise toga sta pomaze 🤦🏼‍♀️

Ps. Jel se ovo ono zove blazeno stanje 🤣 (salim se, sve za malo 🐣❤️)

Jutro , imam ja 🤣🤣 apsolutno sve mi je ocajno. Budem uzasno gladna jedem nesto sto bas bas zelim i onda mi je muka i u ustima mi je kao krepalina. Jos uvijek povracam. 🥲
    Ja sam isto sve probala sto si navela, jedini me spasavaju kiseli bomboni gumeni. Znam da nije najzdravina opcija, ali vrecica od 100g na 5 dana moze nekako.. inace bi poludila.
    Ja ne mogu pojesti meso , bas mi se gadi..jedem jako monotono i brinem se za nalaze. 

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Johicaa
    12. Ožujak 2024. 08:12

Cure s dobrim pregledima i nalazima čestitam , da se tako nastavi 🫶🏻
    Manu hvala na lijepim rijecima ohrabrenja 😘
    .
    Zeka  i ja imam isti problem jer nisam mogla ici nikako na wc, uzela sam Hadensa kremu i imam ulje od kantariona pa povremeno stavim na tufer. Za sada jos nije proslo, ali ne boli.
    Kod mene ima iscjetka ali u manjim kolicinama. 
    Mene muci mjehur jer nekad prespavam i ne osjetim potrebu za mokrenjem i onda sutra onaj glupi osjecaj i tupilo u mjehuru. Bude dobro dva dana i onda opet dode. 🫤
    Matka ja se povremeno znojim pojacano , nekada se ponoci preznojim i osjetim neki val vrucine. Neki dsn sam radils nesto po kuci znoj me oblio. Mislim da je to normalno i da se organizam pokušava tempirati kroz trudnocu.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Sreca3
    12. Ožujak 2024. 09:06

Johicaa…kako vreme leti pa ti si vec skoro na pola puta😊
    Meni se do skoro sve gadilo a onda od 16 tjedna sve jedem OSIM SLATKO.... ima li koja trudnica da ne moze slatko.... od pocetka trudnoce je tako, tu i tamo pojedem nesto da ne ostanem bez secera ali mi se ni malo ne jede.
    Kafu pijem bez secera godinama.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Monny
    12. Ožujak 2024. 09:24

Jesam ja jedina koja nije povraćala i normalno jedem sve šta mi se nađe na putu? 😂
    Nadam se samo da me ovo sve neće snaći odjednom nekad kasnije 🫣
    Dns 20+0, još ne vjerujem 🥰

12/23 UZV ♥️✔️

purple13
    12. Ožujak 2024. 09:37

Monny

Jesam ja jedina koja nije povraćala i normalno jedem sve šta mi se nađe na putu? 😂
    Nadam se samo da me ovo sve neće snaći odjednom nekad kasnije 🫣
    Dns 20+0, još ne vjerujem 🥰

Aaaa na pola puta si! Cini mi se da ta druga polovica brze proleti! 🥰
    Sreca3 mislim da sam vise slatkog jela prije trudnoce. Nemam bas neku zelju, a ako imam, pojedem malo pa mi vecinom bude muka hahaha.
    Nada i ostale s dobrim pregledima, cestitaaaaam!! 🥰🥰
    Faith i zeka nadam se da je kod vas svakim danom sve bolja situacija! 🥰

💙5/24💙

Leptirko22
    12. Ožujak 2024. 10:08

Sreca3

Johicaa…kako vreme leti pa ti si vec skoro na pola puta😊
    Meni se do skoro sve gadilo a onda od 16 tjedna sve jedem OSIM SLATKO…. ima li koja trudnica da ne moze slatko…. od pocetka trudnoce je tako, tu i tamo pojedem nesto da ne ostanem bez secera ali mi se ni malo ne jede.
    Kafu pijem bez secera godinama.

Ma ja slatko isto ne mogu. Doduse zadnja 2 dana sam i to pokusala. Pojela sam pola reda cokolade za kuhanje, iskreno lijepo mi sjedne, ali me ubije žeđ od nje 🤣🤦🏼‍♀️

• manu11
    12. Ožujak 2024. 10:49

Pozzic curke, nadam se da ste dobro 🤗 blago vama kojima se gadi slatko. Ja sam monster sto se tice slatkisa u trudnoci, uzmem jednu bajaderu moram pojest 5, kolace vise ne pravim jer samo razmisljam o njima u hladnjaku i dok sve ne potamanim ne prolazim se.
    Svekrva mi je rekla da ce mi se beba rodit sa crnim zubima.😂😂😂
    I da slazem se definitivno da druga polovica poslije 20.tt puno brze prolazi 🙈

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

purple13
    12. Ožujak 2024. 10:54

manu11

Svekrva mi je rekla da ce mi se beba rodit sa crnim zubima.😂😂😂

HAHAHAHAHHA
    🤣🤣🤣
    E nekako mi se cini da si ti prva na redu za porod. 😍😍

💙5/24💙

• sparkle212
    12. Ožujak 2024. 11:43

Ja sam imala period od skoro 3 tjedna gdje me nije privlačilo ništa osim slatkog 🫣 sva sreća pa je to proslo, sad malo slatko, malo slano , više iz dosade nego potrebe 😂

Nego, cure kad ste vi u prvoj trudnoći osjetile pomicanje bebe? Nekad mislim da osjećam nešt, ali vrlo vjerojatno si samo umišljam 😂😂

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.