Mi smo samo par sitnica uzeli (monitor, toplomjer i nešto robice). Kolica (korištena) 3 u 1 cemo dobit, pa ako budu okej, zadržavamo ih za početak. Krevetić ćemo isto dobit, pa ću uzeti novi madrac i posteljinu. Sad sam u fazi gledanja komoda, ali odluke još nema 😁 kozmetiku i pelene ću pred kraj.
Haru ja radim do cca 10.4., i onda 20 dana GO i porodiljni 45 dana. Već sam malo štufna posla, ali htjela bih dovršit šta imam i da kolegicu ne dočekaju zaostaci 🙈
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Mi smo samo par sitnica uzeli (monitor, toplomjer i nešto robice). Kolica (korištena) 3 u 1 cemo dobit, pa ako budu okej, zadržavamo ih za početak. Krevetić ćemo isto dobit, pa ću uzeti novi madrac i posteljinu. Sad sam u fazi gledanja komoda, ali odluke još nema 😁 kozmetiku i pelene ću pred kraj.
Haru ja radim do cca 10.4., i onda 20 dana GO i porodiljni 45 dana. Već sam malo štufna posla, ali htjela bih dovršit šta imam i da kolegicu ne dočekaju zaostaci 🙈
Mi ćemo Malm komodu iz Ikee i posebno dio za presvlačenje gore. Puno ih preporučuje tu komodu, a nama će koristiti i poslije. Planirala sam i košare unutra za robicu, da ne zauzima puno mjesta ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Zeka i Faith, vjerujem u najbolji ishod. Da dočekate 38+tjedne. ☺️
Jaooo i ja bih hobotnice! 🤤 Kod nas u Slavoniji to nije nešto što se ima priliku često jesti.
Mi smo ovaj tjedan uzeli kadicu sa stalkom. Danas sam kupila neke sitnice kao što su podloge za presvlačenje, Sudocrem, pelene za početak i sl. Sve skupljam i samo skladištim. 😅
Krevetić imamo neki obični bijeli kao što smo imali i za malca pa to ne kupujemo, a kolica ćemo isto koristiti njegova. Od prijateljice sam dobila hrpu odjeće, malo sam odvojila što je manje za početak pa sada znam što još otprilike trebam. Nekako mislim da sam požurila ovaj puta sa svime, ali meni je lakše kada znam da neću sve morati odjednom kupovati i pripremati.
Planirala sam raditi do Uskrsa što je još 2 i pol tjedna, a sada mislim da bih još malo produžila.
Kada ste vi otišle na komplikacije (ako jeste)? 🤔
I uhvatila me neka bez bezvoljnost zadnjih dana, baš sam meeh.
Koju kadicu ste uzeli? Gledala sam twistshake ima dobre popuste sad pa bi možda tu sa stalkom 🙂
Ja sam od početka na zabrani rada i super mi je 🤗
12/23 UZV ♥️✔️
Monny da, mislim da sam te u ikei gledala (ima s 3, 4 i 6 ladica), i gore samo za presvlačenje i poslije će se moći normalno koristiti i čini mi se uklopivo u sve 🙂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Mi smo dosad isli u shoppong samo po kolica i komodicu (uz koju smo dobili i kadicu i podlogu za presvlacenje).
Ovo sve ostalo su nam donacije, hahah.
💙5/24💙
Kadicu smo uzeli Aquscale.
Komodu smo prvi puta uzeli u Jysku bijelu s 4 ladice i još ju koristimo tako da ćemo ovaj puta isto tako nešto uzeti da nam bude kasnije iskoristivo.
'21. 💙
'24. 💛
Zeka mi i naše bebe smo borci i sve će to biti u redu! Samo pozitivne misli. 😊 Ja za bakterije još ne znam, rekli su 2-3 dana da se čeka bris. Sad čekam da se sestra vrati s nalazom krvi da vidi je li to sve u redu.
Serklaž mi nisu mogli odmah raditi zbog kontrakcija, ali pitati ću svakako u pon na pregledu da to urade.
Odmaram, ležim, šetnja do wc-a i to je to. Bolova više nema 🥳 osjetim bebicu jedino i neka tako i ostane 🤞
Što se tiče mojih bolova, meni je to sve krenulo lagano i onda kroz par sati se pogoršalo, razmak svakih minutu to stezanje trbuha, držalo par sekundi i pusti. Nisu me stavili na ctg već je vaginalnim pregledom vidjela da su kontrakcije ali mi je rekla da sam zatvorena.
Što se tiče komode taman nam je jučer stigla ta iz ikee malm s nastavkom dolje. I postoji još nastavak da popuni rupu iza, isto kao polica ali otvoreni tip, ima 3 takve police, tako da ćemo i to dodatno kupiti.
U svemu tome jučer dobijem komentar da nisam trebala rano početi kupovati stvari za dijete. Samo sam poklopila, takva energija je zadnje što mi sada treba.
Ostale cure nadam se da se lijepo provodite za vikend, i tko god da jede hobotnicu neka se najede i za mene 😊
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
E htjela sam vam slikati ali su svi pohrlili, bilo je pre slasno, krumpiri kao med. ispraznilo se za sekund 😅. Ja sam se prejela!
.
Mi ćemo isto u Ikei pogledati sto se komode tice. U kolica sam Zaljubljena u Cybex Priam, znam da im je cijena paprena i svi mi sole pamet da nema smisla davati toliko novaca, ALI na prvom djetetu svi griješe 😂😂😂😂 sve bi mu kupila! Probati ću neke dijelove polovne uzeti, npr konstrukciju (koja je skupa). Vidjet ćemo.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Zeka, mi smo uzeli Cuti Cloud krevetic. Dvije prijateljice su ga koristile i zadovoljne su, a meni je i lijep. Sto se tice kolica, nude mi kolegica peg perego. Ni sama nisam puno oko toga istrazivala, ali bi htjela malo veca kola zbog Maksimira i raznih terena, a s druge strane gledam (doduse vrlo optimisticno) da bi neka koja su zgodna za put. Al to je bas long shot. Tako da ne znam.
Haru, ja radim do 1.5. taman zadnje tromjesecje doma, a kako sam inace s mora htjela bi malo kod svojih uhvatit koju zraku sunca prije poroda. Realno, voljela bi da idem i ranije. Dosta mi se tesko skoncentrirat vise na poslu i ledja me ubijaju.
Cure, vezano uz kontrakcije, sto bi rekle da je znak za odlazak kod ginekologa ili dodatnu obradu? Mene boli dosta donji dio ledja, ali kontinuirano i bez nekih popratnih bolova tip trbuh ili nesto. U zadnje vrijeme osjecam i kukove. Mislim da nisam nikad imala BH kontrakcije, ali me sad malo strah tih kontrakcija.
Zeka koliko si ti sad trudna?
Ja isto koliko znam BH ne otvaraju i nisu opasne..
Meni je zadnjih dana kaos,mala bila bolesna i stalno natezanje nje , čišćenje nosa, antibiotik.. često me boli trbuh i leđa, odbrojavam do pregleda jer mi je koma sa mislima u glavi i jos pročitam ovo ovdje 🥹
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji