Hvala cure moje 💗💗💗
Šta vi danas radite ? 🥰
Meni je danas (zasad) bolje, sto se proljeva i grčeva tiče. Vidjet ćemo u toku dana. Jučer sam jela samo banane, dvopek, tamnu čokoladu 😅 danas idemo kod mojih na ručak, spremaju hobotnicu s krumpirima pod pekom 😳 ne znam kako ću odoljeti, probati ću barem malo 😅
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja sam danas planirala neku maneštricu od povrća, ali malo me prošla volja kad sam pročitala hobotnica pod pekom..😋 😂 laurell nadam se da ćeš uspjeti malo probati 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hvala cure moje 💗💗💗
Šta vi danas radite ? 🥰
Meni je danas (zasad) bolje, sto se proljeva i grčeva tiče. Vidjet ćemo u toku dana. Jučer sam jela samo banane, dvopek, tamnu čokoladu 😅 danas idemo kod mojih na ručak, spremaju hobotnicu s krumpirima pod pekom 😳 ne znam kako ću odoljeti, probati ću barem malo 😅
Jedi hobotnicu makar poslije povracala hahaha.
.
Nama ce danas doci stvari za bebu, krevetic i robica. Treba prvo napraviti mjesta po stanu. 😝
💙5/24💙
Korni, Purple morati ću pa makar izaslo i na usta i na guzicu 😂😂😂😂😂😂😂
.
Purple ajme pre uzbudljivooo. 😎 i nas čeka uskoro čišćenje sobe koja trenutno sluzi za stvari s kojima ne znamo gdje bi😂😂. Tamo ću napraviti dječju jer u našu nažalost ne stane ništa osim krevetića next to me kojeg ću koristiti prvih par mjeseci.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Bh kontrakcije NE uzrokuju otvaranje cervikalnog kanala i nemojte da Vas to plaši... *zeka je očito imala prave trudove koji se poslije nisu očitali na ctg ...
Tako da je to provjerena situacija
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Neke se ženice ukoliko je cerviks takav kakav je same otvore bez ikakvih trudova ili ista takvog ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sretno curama biti će sve ok ...mirovanje i odmorite se🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I ja bi malo hobotnice 😁😁😁
Cure koja kolica ste uzele ? Krevetić ? 😊
Jel ima neko da nije još bio niti u jednom šopingu ? 😂😂🙉🙈🙊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
I ja bi malo hobotnice 😁😁😁
Cure koja kolica ste uzele ? Krevetić ? 😊
Jel ima neko da nije još bio niti u jednom šopingu ? 😂😂🙉🙈🙊
Ja za sad samo gledam i pišem što ću kasnije naručiti. Kolica smo odlučili Cybex balios lux, jaje isto cybex cloud t, a krevetić apsolutno ne znam koji bih, ništa mi nije baš po volji 😅
12/23 UZV ♥️✔️
Zeka i Faith, vjerujem u najbolji ishod. Da dočekate 38+tjedne. ☺️
Jaooo i ja bih hobotnice! 🤤 Kod nas u Slavoniji to nije nešto što se ima priliku često jesti.
Mi smo ovaj tjedan uzeli kadicu sa stalkom. Danas sam kupila neke sitnice kao što su podloge za presvlačenje, Sudocrem, pelene za početak i sl. Sve skupljam i samo skladištim. 😅
Krevetić imamo neki obični bijeli kao što smo imali i za malca pa to ne kupujemo, a kolica ćemo isto koristiti njegova. Od prijateljice sam dobila hrpu odjeće, malo sam odvojila što je manje za početak pa sada znam što još otprilike trebam. Nekako mislim da sam požurila ovaj puta sa svime, ali meni je lakše kada znam da neću sve morati odjednom kupovati i pripremati.
Planirala sam raditi do Uskrsa što je još 2 i pol tjedna, a sada mislim da bih još malo produžila.
Kada ste vi otišle na komplikacije (ako jeste)? 🤔
I uhvatila me neka bez bezvoljnost zadnjih dana, baš sam meeh.
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji