Ja sam 168 ali smo uzeli ipak tu s 3 komode 😂
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Jutro cure, mene jučer trbuh i leđa užasno boljeli čak me budilo iz sna..isla popiti i Normabel,leđa me i dalje bole😶 ja sam inače paničar užas ..
U petak sam prelakirala veliki stol i klupe na terasi ne znam jel sam se preforsirala ili kaj,ali užas..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure, mene jučer trbuh i leđa užasno boljeli čak me budilo iz sna..isla popiti i Normabel,leđa me i dalje bole😶 ja sam inače paničar užas ..
U petak sam prelakirala veliki stol i klupe na terasi ne znam jel sam se preforsirala ili kaj,ali užas..
Jel te boli kontinuirano? Mene je jucer tako bolilo u donjim ledjima kontinuirano kao da žari, i to u svim pozama i dok hodam. Isto sam dan ranije malo vise bila aktivna. Mislim da dok je kontinuirana bol da nisu kontrakcije, bar se tako tjesim dok ne cujem doktora sljedeci tjedan. Svakako cu ga zvat.
Mislom da smo se svi malo kolektivno uspanicili, ali skroz te razumijem. Ja sam hodajuci hipphondar i sve sam ovih dana procitala sto se procitat da oko bolova u ledjima.
Jel te boli kontinuirano? Mene je jucer tako bolilo u donjim ledjima kontinuirano kao da žari, i to u svim pozama i dok hodam. Isto sam dan ranije malo vise bila aktivna. Mislim da dok je kontinuirana bol da nisu kontrakcije, bar se tako tjesim dok ne cujem doktora sljedeci tjedan. Svakako cu ga zvat.
Mislom da smo se svi malo kolektivno uspanicili, ali skroz te razumijem. Ja sam hodajuci hipphondar i sve sam ovih dana procitala sto se procitat da oko bolova u ledjima.
Boli me pa pusti i tak kroz dan i noć,čak više na lijevoj strani ko da me ukoči,a općenito o na dodir me bole stalno.. bude mi lakše kad malo duže ležim ravno na leđima..i prepone me bole .. suosjećanje za hipohondra🥴 ja sam isto sad čitala sve i svašta
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Trebamo polako i smirit se, al bome je tesko.
U svakom slucaju porazgovarat s ginekologom i bit ce sve ok. Drzim fige za manje bolova u ledjima za sve nas 😃
marta, katy_kaya nadam se da će dan proći bez bolova 🤞🍀
Cure, na zadnjem pregledu sam dobila preporuku cijepiti se protiv hripavca, i da to mogu od sad pa do 32.tjedna.. jeste se cijepile? Već sam pitala okolo, i većinom su mi svi rekli da se cijepim, ali eto, pitam i vas 😅
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
marta, katy_kaya nadam se da će dan proći bez bolova 🤞🍀
Cure, na zadnjem pregledu sam dobila preporuku cijepiti se protiv hripavca, i da to mogu od sad pa do 32.tjedna.. jeste se cijepile? Već sam pitala okolo, i većinom su mi svi rekli da se cijepim, ali eto, pitam i vas 😅
Hvala Korni.
Tako su i meni rekli i ja planiram.
Cure, pocela sam kasljati i svakim tim iskasljajem me zaboli donji dio trbuha pa me zanima da li je tko imao vec tako nesto jer me bas brine da ce kasalj nastetiti bebi.
Cure, pocela sam kasljati i svakim tim iskasljajem me zaboli donji dio trbuha pa me zanima da li je tko imao vec tako nesto jer me bas brine da ce kasalj nastetiti bebi.
Mislim da je beba dobro zaštićena unutra. Meni je tako bilo kada sam imala gripu. Kašljala sam i držala se za trbuh koliko me počelo od naprezanja boljeti i probadati. Na svim pregledima nakon gripe beba je dobro na uzv. 🙂 Isto sam se bojala i brinula.
'21. 💙
'24. 💛
Još mi nije doktor rekao ništa za hripavac, ali pitat ću na idućem pregledu. I ja bih se cijepila. 🙂
Cure s bolovima, moguće da je od radova i fizičkog napora. Nadam se da će se primiriti tegobe danas.
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji