Jutro cure, trudovi su se skoro skroz smanjili, još malo osjetim bol ali nije ni približno ko jučer. Čak sam uspjela nešto i odspavati. Uzeli mi jutros bris da provjere da nisu bakterije u pitanju, do daljnjega sam u bolnici. U pon kontrola da vide hoće li raditi serklaž ili će mi dati samo progesteron. Trenutno dobivam progesteron i magnezij i za bolove po potrebi. Mirnija sam danas, hvala svima što ste uz mene ❤️❤️
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Faith drago mi je da su se trudovi smanjili i da te manje boli! Super da si još pod njihovim nadzorom, bit će to sve okej 🍀❤️ odmaraj i pokušaj još malo odspavati. Šaljem 🫂 ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Bh kontrakcije ne potiču otvaranje to su tkvz lažni trudovi i neidu iz kicme prema dole nego kako je netko opisao stvrdne se trbuh pa par sek se otpusti.... uglavnom one su normalne ali savjetujem vam da ne preskacete mg i hidratacija to je najbitnije.... ono što Faith ima nisu bh kontrakcije već prave...
Faith drz se bit će sve u redu... 🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro cure!
Faith drži se!!!! Žao mi je što te sve snašlo 😕😥 javljaj situaciju..najbitnije je da su se trudovi smanjili i da si mirnija!!
laurell nadam se da će ti viroza što prije proći
Srceko ja mislim da smiješ sirup
Leptirko od jedne šalice neće biti ništa 🙂
.
Kako ćete provesti vikend? Kod nas kiša tako da smo osuđeni na kuću 😅
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Dobro jutro žene,
Faith, nek se tako samo nastavi 🤞💖
Netko je pitao za hibiskus, ja sam popila sigurno dva tri u trudnoci jer nisam znala da se kao ne smije, ali ne brinem. Ako te bas vuce, nece ti bit nista od jednog.
Nadam se da ste dobro i uzivajte u vikendu 😘
Faith samo nek se nastave dobre vijesti
Zeka kako si?
Laurell ti nikako na zelenu granu
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Jutro cure, trudovi su se skoro skroz smanjili, još malo osjetim bol ali nije ni približno ko jučer. Čak sam uspjela nešto i odspavati. Uzeli mi jutros bris da provjere da nisu bakterije u pitanju, do daljnjega sam u bolnici. U pon kontrola da vide hoće li raditi serklaž ili će mi dati samo progesteron. Trenutno dobivam progesteron i magnezij i za bolove po potrebi. Mirnija sam danas, hvala svima što ste uz mene ❤️❤️
Joooj super pa su se smanjili trudovi i dobro sto si u bolnici!! Nadam se da ces se uspjeti sad malo i odmoriti do ponedjeljka. ❤️❤️
💙5/24💙
Ja sam jučer završila na hitnoj zbog bh kontrakcija. Dobila sam serklaž.
Mene su bh kontrakcije otvorile , ctg očitavao samo pripremne. Tako da je sve individualno očito..
Brisevi i papa test su uredni tako da nema nikakve bakterije. Užasan pritisak imam dolje.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Zeka123 znaci nije istina da bh kontrakcije ne otvaraju... uspjevas li mirovati? Mada sad moras mogla ili ne mogla.. Cuvaj se 😊
Faith kao sto katy kaze samo neka nastave dobre vijesti 😊😊 misli pozitivno, misli na svog dragog bebaca, jos dva mjeseca do sigurnijih tjedana nije tako strasno za izdrzati i onda je svakim danom sve lakse i sigurnije 💞
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Zeka123znaci nije istina da bh kontrakcije ne otvaraju… uspjevas li mirovati? Mada sad moras mogla ili ne mogla.. Cuvaj se 😊
Faithkao sto katy kaze samo neka nastave dobre vijesti 😊😊 misli pozitivno, misli na svog dragog bebaca, jos dva mjeseca do sigurnijih tjedana nije tako strasno za izdrzati i onda je svakim danom sve lakse i sigurnije 💞
Pa da , izgleda da nije. Nemam nikakve bakterije niti išta. Pravi trudovi očitani nisu.
Naprimjer mene te bh kontrakcije bole kao i prave. Ne po jačini bola ali po načinu. Tako mi je bilo i u prošloj. Krenu iz leđa prema naprijed i stvrdne se stomak.
Dobila sam upute kako se ponašat sa serklažom i da nebi mislila da sad mogu sve već doma mirovanje. Tako da smo odlučili pronać neku ženu da bude samnom jer ja ne mogu sama s curama a muž mora raditi.
Nadam se na kraju sretnom ishodu 🥰
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji