Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca3
    09. Ožujak 2024. 19:52

Zeka,Faith…mnogo mi je drago da je situacija bolja i cuvajte se curke!❤️
    -kod mene je pregled prosao uredno! Imamo 204grama....sve je okej i sledeci UZV je specijalisticki- ono kad mere sve organe itd....bebica je super. Videli smo i prćasti nosić😊....

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Faith1509
    09. Ožujak 2024. 20:11

Arianne

Faith1509

Što se tiče komode taman nam je jučer stigla ta iz ikee malm s nastavkom dolje. I postoji još nastavak da popuni rupu iza, isto kao polica ali otvoreni tip, ima 3 takve police, tako da ćemo i to dodatno kupiti.
    U svemu tome jučer dobijem komentar da nisam trebala rano početi kupovati stvari za dijete. Samo sam poklopila, takva energija je zadnje što mi sada treba.

Ostale cure nadam se da se lijepo provodite za vikend, i tko god da jede hobotnicu neka se najede i za mene 😊

Faith, drzim fige da bude sve ok.

I ja gledam tu malm komodu bijelu pa me zanima koji su to nastavak dolje i nastavak da popuni rupu iza, gdje je rupa?

Htjela sam reći iza, sorry smušena sam skroz. Išla odma na pregled jer me počelo boljeti i rekla da je sve okej, cerviks je sad 30 mm ali da se moram nekako opustiti. Sad dobila nešto za smirenje baš me lijepo baca u san 🙈

https://www.otto.de/p/puckdaddy-gmbh-wickelaufsatz-moritz-80x11x78cm-fuer-ikea-malm-kommoden-S0M8P0DZ/#variationId=S0M8P0DZSIH3 ovdje ti je slika tog nastavka 😊

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Arianne
    09. Ožujak 2024. 20:20

Faith1509

Htjela sam reći iza, sorry smušena sam skroz. Išla odma na pregled jer me počelo boljeti i rekla da je sve okej, cerviks je sad 30 mm ali da se moram nekako opustiti. Sad dobila nešto za smirenje baš me lijepo baca u san 🙈

https://www.otto.de/p/puckdaddy-gmbh-wickelaufsatz-moritz-80x11x78cm-fuer-ikea-malm-kommoden-S0M8P0DZ/#variationId=S0M8P0DZSIH3 ovdje ti je slika tog nastavka 😊

Hvala puno, sad razumijem, vec sam mislila da komoda ima rupu 🙈😊

Ja sam mislila uzeti onaj plasticni nastavak i postaviti ga bocno. Nemamo puno prostora pa bi mozda ovako bilo previse, a i bocno se mogu otvoriti ladice i uzeti sto treba.

Jeste uzeli s 3 ili 4 ladice?

Ja sam htjela samo savjetovat, jos netko je spominjao da bi Malm i s 4 ladice, pazite na visinu. S 4 ladice je metar visoka, a s 3 ladice oko 80 cm. Vecina komoda bas za previjanje ima visinu oko 90ak cm.
    Pa probajte i pazite sto vam pase.
    Ja sam niska pa se bojim da mi je metar previsoko, uzela bi s 3 ladice. Mislim da mi pase visina komoda 80-90 cm.
    Nasla sam neku u primi sto ima 90 cm visine, 3 ladice, pa cemo jos vidjet. Zasad su te dvije favoriti.

Ja ne kupujem jos jer mi je dosta rano, samo proucavam i pripremam popis i ideje u glavi. 😂

It's a boy 💙

marta96
    09. Ožujak 2024. 20:22

zeka123

marta96

zeka123

marta96

zeka123

marta96

Zeka koliko si ti sad trudna?
    Ja isto koliko znam BH ne otvaraju i nisu opasne..
    Meni je zadnjih dana kaos,mala bila bolesna i stalno natezanje nje , čišćenje nosa, antibiotik.. često me boli trbuh i leđa, odbrojavam do pregleda jer mi je koma sa mislima u glavi i jos pročitam ovo ovdje 🥹

19+1 , svaka žena je za sebe. Mene su bh kotrakcije otvorile. Ponavljam da bakterija nemam , došla sam na hitnu sa istim bolovima i ctg nije očitavao trudove. Meni je treća trudnoća i mislim da puno toga i o tome ovisi.
    Pogotovo jer je mali razmak između predhodne trudnoće. Nije sad niti bitno , dobila serklaž , terapija j mirovanje.
    Samo da doguram do termina.

Bitno da si dobila sve i bude ok,kaj si dobila od terapije?
    Bitno da dođeš do 30+ ja si uvijek odbrojavam zasad mi je cilj 28tt pa tak redom 🙈 koliko ti je razmak od zadnje trudnoće?

I dalje Utrogestan , 200 mg ujutro , 200mg navečer. Kao i Aspirin , magnezij. Rekli su ako bude opet nešto da bih mogla kao i u predhodnoj trudnoći dobiti inekcije za bebina pluća u slučaju prijevremenog poroda.
    Imam curicu od 8 i pol mjeseci 🙊

Meni je isto samo da dođem u neke sigurne tjedne 🙏😇

Ajoj nisam popratila da imas tako malu bebicu, vjerujem da ti nije nimalo lako 🥹 koristis utrogestan od početka ili si sad dobila? Doma si?

Dobila sam ga kad sam imala neko krvarenje u 11.tjednu pa mi se i malo cerviks skratio.

A bebica da..mala vragolanka. Na seku ( 4 godine ima ) 😂

Ja ga koristim od početka 2x200 😶 nadam se da pomaže 😅

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

korni
    09. Ožujak 2024. 20:29

Joj ti ljudi i njihovi komentari 🤦 kao da oni plaćaju stvari koje kupujemo, i kao da će kod njih negdje stajati.. izlude me u sekundi ta zabadala 😅
    Faith, zeka naspavajte se i odmorite 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ElisaDay.
    09. Ožujak 2024. 21:22

Arianne

Faith1509

Ja sam mislila uzeti onaj plasticni nastavak i postaviti ga bocno. Nemamo puno prostora pa bi mozda ovako bilo previse, a i bocno se mogu otvoriti ladice i uzeti sto treba.

Ja sam htjela samo savjetovat, jos netko je spominjao da bi Malm i s 4 ladice, pazite na visinu. S 4 ladice je metar visoka, a s 3 ladice oko 80 cm. Vecina komoda bas za previjanje ima visinu oko 90ak cm.
    Ja sam niska pa se bojim da mi je metar previsoko, uzela bi s 3 ladice. Mislim da mi pase visina komoda 80-90 cm.
    Nasla sam neku u primi sto ima 90 cm visine, 3 ladice, pa cemo jos vidjet. Zasad su te dvije favoriti.

Ja ne kupujem jos jer mi je dosta rano, samo proucavam i pripremam popis i ideje u glavi. 😂

Ova s 4 ladice je 80 cm, tako piše barem https://www.ikea.com/hr/hr/p/malm-komoda-s-4-ladice-bijela-30403571/

Nju mi frendica ima, nije previsoka, taman je

ElisaDay.
    09. Ožujak 2024. 21:24

ElisaDay.

Arianne

Faith1509

Ova s 4 ladice je 80 cm, tako piše barem https://www.ikea.com/hr/hr/p/malm-komoda-s-4-ladice-bijela-30403571/

Nju mi frendica ima, nije previsoka, taman je

Sad vidim da je 80 širina a 100 visina 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Znači ipak je metar visoka

korni
    09. Ožujak 2024. 21:35

Sreca bravo za dobar pregled ❤️
    -
    Da, meni je ta od metra previsoka, jer sam ja 162 🙈

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• manu11
    09. Ožujak 2024. 21:51

Ja sam mislila kupiti cybex balios kolica, pa sam vidjela maxi cosi zelia 3u1 za 450€ sto je dosta povoljnije a nisu mi ni ona losa pa sam ih narucila 🙈 mislim da ce bit sasvim ok... sto se tice robice kupila sam nesto malo, sljedeci tjedan bih trebala u veci shopping i jedva cekam😍 njihalicu babybjorn cemo dobit, krevetac cemo neki next to me, komodu cu kao i vi iz ikee/jyska da i poslije posluzi. Mislim da nije potrebno toliko silnih baby stvari kao na tiktok videima, manje je vise 😅 

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

ElisaDay.
    09. Ožujak 2024. 23:29

korni

Sreca bravo za dobar pregled ❤️
    -
    Da, meni je ta od metra previsoka, jer sam ja 162 🙈

Ja sam 170, valjda će biti ok :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.