Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Arianne
    09. Ožujak 2024. 17:18

Faith1509

Što se tiče komode taman nam je jučer stigla ta iz ikee malm s nastavkom dolje. I postoji još nastavak da popuni rupu iza, isto kao polica ali otvoreni tip, ima 3 takve police, tako da ćemo i to dodatno kupiti.
    U svemu tome jučer dobijem komentar da nisam trebala rano početi kupovati stvari za dijete. Samo sam poklopila, takva energija je zadnje što mi sada treba.

Ostale cure nadam se da se lijepo provodite za vikend, i tko god da jede hobotnicu neka se najede i za mene 😊

Faith, drzim fige da bude sve ok.

I ja gledam tu malm komodu bijelu pa me zanima koji su to nastavak dolje i nastavak da popuni rupu iza, gdje je rupa?

It's a boy 💙

nada23
    09. Ožujak 2024. 17:20

zeka123

nada23

Ja Jos nisam pocela kupovati jer mi je Jos rano. Vjerojatno cu krenuti kada budem oko 24 tj. Srećom, skoro sve imam. Samo Ce mi trebati robica i najvjerojatnije next to me krevetić… Imamo kolica Peg Perego ypsi i pokazala su nam se odlična za sve terene koje smo prošli.
    Nego, kako cete oblaciti bebice ljeti, duge rukave i nogavice ili kratke ?

Pošto sam jednu bebu rodila na ljeto pa čuj , izašla je u dugom i prvo kratko vrijeme je bila u dugom a onda sam je držala u bodiju kratkih rukava , tanje hlačice

Znaci ipak za pocetak treba nesto tanje dugih rukava.. ajme, kad pomislim na ljetne vrućine.. 🙈

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    09. Ožujak 2024. 17:24

zeka123

marta96

zeka123

marta96

Zeka koliko si ti sad trudna?
    Ja isto koliko znam BH ne otvaraju i nisu opasne..
    Meni je zadnjih dana kaos,mala bila bolesna i stalno natezanje nje , čišćenje nosa, antibiotik.. često me boli trbuh i leđa, odbrojavam do pregleda jer mi je koma sa mislima u glavi i jos pročitam ovo ovdje 🥹

19+1 , svaka žena je za sebe. Mene su bh kotrakcije otvorile. Ponavljam da bakterija nemam , došla sam na hitnu sa istim bolovima i ctg nije očitavao trudove. Meni je treća trudnoća i mislim da puno toga i o tome ovisi.
    Pogotovo jer je mali razmak između predhodne trudnoće. Nije sad niti bitno , dobila serklaž , terapija j mirovanje.
    Samo da doguram do termina.

Bitno da si dobila sve i bude ok,kaj si dobila od terapije?
    Bitno da dođeš do 30+ ja si uvijek odbrojavam zasad mi je cilj 28tt pa tak redom 🙈 koliko ti je razmak od zadnje trudnoće?

I dalje Utrogestan , 200 mg ujutro , 200mg navečer. Kao i Aspirin , magnezij. Rekli su ako bude opet nešto da bih mogla kao i u predhodnoj trudnoći dobiti inekcije za bebina pluća u slučaju prijevremenog poroda.
    Imam curicu od 8 i pol mjeseci 🙊

Meni je isto samo da dođem u neke sigurne tjedne 🙏😇

Oo, pa ti imaš bas malu curicu ❤️
    Naravno da ces doci u sigurne tjedne pa ce psihički ipak biti lakše. Samo se cuvaj, bude sve ok 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

purple13
    09. Ožujak 2024. 17:50

nada23

zeka123

nada23

Ja Jos nisam pocela kupovati jer mi je Jos rano. Vjerojatno cu krenuti kada budem oko 24 tj. Srećom, skoro sve imam. Samo Ce mi trebati robica i najvjerojatnije next to me krevetić… Imamo kolica Peg Perego ypsi i pokazala su nam se odlična za sve terene koje smo prošli.

Pošto sam jednu bebu rodila na ljeto pa čuj , izašla je u dugom i prvo kratko vrijeme je bila u dugom a onda sam je držala u bodiju kratkih rukava , tanje hlačice

Znaci ipak za pocetak treba nesto tanje dugih rukava.. ajme, kad pomislim na ljetne vrućine.. 🙈

Nama je patronazna na tecaju rekla da bebe prva dva, tri tjedna ne mogu regulirati temperaturu pa trebaju sloj odjece vise nego odrasli.
    Bas kad su jake vrucine, onda idu u kratke rukave. Mene je to isto mucilo. 🤣
    .
    Sto se tice komentara - prerano ti je da kupujes stvari - meni to zvuci kao da svi moramo strepiti i ocekivati da ce se dogoditi nesto lose. Sta kog briga kad mi kupujemo. Ljudi su bas jadni.
    A onda se desi da netko rodi dva mjeseca prije i sta onda? Onda, kako nisi spremila sve? 🤨😡😡
    Takve komentare samo zanemariti. 

💙5/24💙

Leeloo101
    09. Ožujak 2024. 18:23

laurell

E htjela sam vam slikati ali su svi pohrlili, bilo je pre slasno, krumpiri kao med. ispraznilo se za sekund 😅. Ja sam se prejela!
    .
    Mi ćemo isto u Ikei pogledati sto se komode tice. U kolica sam Zaljubljena u Cybex Priam, znam da im je cijena paprena i svi mi sole pamet da nema smisla davati toliko novaca, ALI na prvom djetetu svi griješe 😂😂😂😂 sve bi mu kupila! Probati ću neke dijelove polovne uzeti, npr konstrukciju (koja je skupa). Vidjet ćemo.

Jao tako i meni idu na živce, zašto ne posudis, imaš na njuškalu.. 
    Jbt pusti te me.  Pa ne zicam vam pare

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

zeka123
    09. Ožujak 2024. 18:32

purple13

nada23

zeka123

nada23

Nama je patronazna na tecaju rekla da bebe prva dva, tri tjedna ne mogu regulirati temperaturu pa trebaju sloj odjece vise nego odrasli.
    Bas kad su jake vrucine, onda idu u kratke rukave. Mene je to isto mucilo. 🤣
    .
    Sto se tice komentara - prerano ti je da kupujes stvari - meni to zvuci kao da svi moramo strepiti i ocekivati da ce se dogoditi nesto lose. Sta kog briga kad mi kupujemo. Ljudi su bas jadni.
    A onda se desi da netko rodi dva mjeseca prije i sta onda? Onda, kako nisi spremila sve? 🤨😡😡
    Takve komentare samo zanemariti.

Da , tako sam je i oblačila i sad ću bebicu 😊🙊

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

marta96
    09. Ožujak 2024. 18:46

zeka123

marta96

zeka123

marta96

Meni je zadnjih dana kaos,mala bila bolesna i stalno natezanje nje , čišćenje nosa, antibiotik.. često me boli trbuh i leđa, odbrojavam do pregleda jer mi je koma sa mislima u glavi i jos pročitam ovo ovdje 🥹

19+1 , svaka žena je za sebe. Mene su bh kotrakcije otvorile. Ponavljam da bakterija nemam , došla sam na hitnu sa istim bolovima i ctg nije očitavao trudove. Meni je treća trudnoća i mislim da puno toga i o tome ovisi.
    Pogotovo jer je mali razmak između predhodne trudnoće. Nije sad niti bitno , dobila serklaž , terapija j mirovanje.

Bitno da dođeš do 30+ ja si uvijek odbrojavam zasad mi je cilj 28tt pa tak redom 🙈 koliko ti je razmak od zadnje trudnoće?

I dalje Utrogestan , 200 mg ujutro , 200mg navečer. Kao i Aspirin , magnezij. Rekli su ako bude opet nešto da bih mogla kao i u predhodnoj trudnoći dobiti inekcije za bebina pluća u slučaju prijevremenog poroda.

Ajoj nisam popratila da imas tako malu bebicu, vjerujem da ti nije nimalo lako 🥹 koristis utrogestan od početka ili si sad dobila? Doma si?

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

marta96
    09. Ožujak 2024. 18:52

Ja isto nisam ništa počele Jos kupovati,a i prvi put sam bila napeta i uvijek čekala veće tjedne mislim da sam počela oko 30tt kad sam shvatila da možeš i ranije roditi, a nemas ništa..sad nam zapravo dosta toga ne treba jer imamo sve jedino ću nešto odjeće i to ne puno jer imam sve od curice i jos ćemo Opet toga nadobivati pa moram samo početi prebirati i prati to kaj mi bude trebalo 🥹

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

zeka123
    09. Ožujak 2024. 19:13

marta96

zeka123

marta96

zeka123

marta96

Ajoj nisam popratila da imas tako malu bebicu, vjerujem da ti nije nimalo lako 🥹 koristis utrogestan od početka ili si sad dobila? Doma si?

Dobila sam ga kad sam imala neko krvarenje u 11.tjednu pa mi se i malo cerviks skratio.

A bebica da..mala vragolanka. Na seku ( 4 godine ima ) 😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

ElisaDay.
    09. Ožujak 2024. 19:18

Zeka i Faith, vjerujem da će biti sve dobro, izdržite još malo 🥰

Mi smo od moje frendice stvarno dosta toga dobili, dala mi je 2 u 1 Joie kolica koja su stvarno očuvana tako da ćemo nakon nekog vremena kad cura krene sjediti kupiti kišobran, mislili smo Ergobaby Metro +. Ta su mi super i svi ih hvale. Mamina frendica nam je poslala krevetić, jedino ćemo kupiti novi madrac i posteljinu. Dobili smo i gnijezdo, njihalicu na baterije, masu robice... Ma stvarno svašta.

E i mi mislimo naručiti Malmo komodu iz ikee sa 4 ladice i na nju staviti podlogu za presvlačenje, ima mi ju frendica i stvarno je super, poslije može koristiti za svašta i lijepo se uklopi u svaku prostoriju. 

Planiram kupiti i nosijku, moguće isto ergobaby jer sam čula da je najbolja, kadicu i ovo ostalo za higijenu, termometar itd. To sve mislimo do najkasnije 5.mjeseca imati pošto mi je termin 28.6.pa da nije u zadnji čas. Već idući mjesec mislim da ćemo većinu toga kupiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.